Bazar
Raspunsuri - Pagina 34
simonapro spune:
Buna!
Am primit coletele de la Valenita si Tanti Zavaidoc.Multumim frumos, foarte dragute hainutele.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irlandeza Contul e scris corect, am verificat, buletinul il are la el, exact asa a procedat si la Banca Transilvania, pt. Bogdan, si acolo a mers. Doar aici la BRD nu vor fara CNP. A incercat din nou si nu vor. Nu stiu ce sa mai fac..... BAZAR GENERAL - hainute, jucarii Sa-l ajutam pe BOGDAN Sa salvam un inger - ALINA DONESCU ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam Sa ajutam la terapia pentru EMMA www.soringologan.com/" target="_blank">Ajutati un suflet - SORIN GOLOGAN www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008 |
Is dusi de acasa. Sa incerce la alta filiala BRD. Mie nu mi-a trebuit niciun CNP, doar buletinul meu si contul.
Un puc mititel / Face numai ce vrea el!
Daria Nandini
http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png
Lucrusoare de daruit
Particip la bazaruri
alex_andra spune:
Sotul meu lucreaza la brd si mi-a confirmat si el inca o data ca nu mai e necesar cnp-ul, nici la depunere, nici la op.
probabil, casiera era ori prost instruita, ori rau intentionata.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
alex_andra spune:
Andreea, Cristina, mii de scuze, nu am reusit sa ajung la posta pana azi, imi pare rau.
Maine, dupa servici, direct la posta ma opresc.
Andreea, nu mai gasesc adresa ta, imi trimiti, te rog, un pm?
Cristina_OR spune:
andra, daca la mine te refereai, nu-i nici o graba
graba era sa ajunga banii unde trebuie, imi pare rau ca nu pot face mai mult pt ei
toata stima pt persoane ca tine
sper ca piticuta ta e mai bine(am citit la alt topic)
Cristina, mamica lui Denis Mare
HAIDETI SA-L AJUTAM URGENT PE ALEX http://forum2.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146687
NU OCOLITI! BAZAR AVANTAJOS PT VOI, SI PT CEI CARE AU NEVOIE DE AJUTOR http://forum2.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802
Cristina_OR spune:
si apropo de chestia cu CNP-ul, ce a patit tatal irlandezei, am patit eu, insa la Transilvania, cand am depus in contul lui Bogdan.am stat mai bine de jumatate de ora, a trebuit sa completez nspe formulare, sa dau explicatii cum va fi folosita suma depusa, din partea cui depun........si toate astea pt infima suma de 35 lei.cred ca depinde de sucursala, sau de functionari.......habar n-am.da stiu ca imi venea sa ma duc la Constanta sa-i dau banii personal Gabrielei(scuze Dodo, sper sa nu te superi)
Cristina, mamica lui Denis Mare
HAIDETI SA-L AJUTAM URGENT PE ALEX http://forum2.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146687
NU OCOLITI! BAZAR AVANTAJOS PT VOI, SI PT CEI CARE AU NEVOIE DE AJUTOR http://forum2.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802
alex_andra spune:
Da, cristina, la tine ma refeream:)
Imi place sa fiu parolista, d-aia imi pare rau ca n-am ajuns inca la posta, dar maine promit sa ajung.
Multumesc pt aprecieri, din pacate nu toti gandesc la fel
Da, eva e mai bine un pic, ar fi si mai bine daca nu s-ar freca la ochisor. Dar sper sa-i treaca in cateva zile.
Off topic : in general, la bancile mari, functionarii din front office nu au competente mai deloc si din cauza asta le este frica sa actioneze de capul lor.(nefiind nici foarte actualizati cu normele interne) Si daca vad ca pe op scrie CNP, ei vor frate, CNP
alex_andra spune:
Vin si eu cu o idee,intrebare, cum vreti sa o luati, sper sa nu fie cu suparare.(n-am observat, daca mai este vreun alt caz, cu vreo fundatie/asociatie pe aici,)
Daca nu ati ales deja unde sa virati cei 2 %, poate ne strangem mai multi pentru echograful de la Fundeni?
Eu deja l-am cooptat pe sotul meu si vorbesc si maine la servici cu cativa colegi.
Si ma gandesc, daca se poate promova si pe la alte subiecte treaba asta?
irlandeza spune:
citat din mesajul lui Cristina_OR si apropo de chestia cu CNP-ul, ce a patit tatal irlandezei, am patit eu, insa la Transilvania, cand am depus in contul lui Bogdan.am stat mai bine de jumatate de ora, a trebuit sa completez nspe formulare, sa dau explicatii cum va fi folosita suma depusa, din partea cui depun........si toate astea pt infima suma de 35 lei.cred ca depinde de sucursala, sau de functionari.......habar n-am.da stiu ca imi venea sa ma duc la Constanta sa-i dau banii personal Gabrielei(scuze Dodo, sper sa nu te superi) |
Cred ca depinde de casiere. Azi am cam inteles treaba asta.Tatal meu nu a intampinat nici o problema la Transilvania,( unde ai intampinat tu ) a completat un formular si gata a depus 35,5 ron, in schimb la BRD i-a cerut CNP.
BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Sa salvam un inger - ALINA DONESCU
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
www.soringologan.com/" target="_blank">Ajutati un suflet - SORIN GOLOGAN
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
irlandeza spune:
citat din mesajul lui alex_andra Sotul meu lucreaza la brd si mi-a confirmat si el inca o data ca nu mai e necesar cnp-ul, nici la depunere, nici la op. probabil, casiera era ori prost instruita, ori rau intentionata. Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) |
Se poate spune si asa, una din doua.
Dar pana una-alta, nu a putut depune banii.
BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Sa salvam un inger - ALINA DONESCU
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
www.soringologan.com/" target="_blank">Ajutati un suflet - SORIN GOLOGAN
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008