Bazar
Raspunsuri - Pagina 30
dandusa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi bucataria J44 mai are vreun accesoriu?? farfurie/oala, etc ?? happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee |
da,le-am cautat cu interes
o farfurie,o oala,cutit-2,furculita si inca o chestie nu stiu cum se numeste.toate sant micute.set cu bucataria.nu-mi amintesc daca lipseste ceva...,oricum nu le-as mai avea probabil.asta-i tot ce am gasit.am dat si patul la o parte,adica...
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
Dodo-pui spune:
Actualizez
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
irlandeza spune:
citat din mesajul lui alexandrina Flowers a trimis chitantele de la "vechiul bazar al Emei:2 dresuri 7 lei-irlandeza,2 body 8 lei-irlandeza, 1 plover -8 lei -eseea, pantalonasi gap-10 lei -eseea(total 35 ron) si bazarul vechi al lui Bogdan: blugi 3/4-20 ron -Kay" Bombardati-o cu colete, va rog! |
Am anuntat-o ca doar pe 1 martie pot trimite pachetele si am inteles ca e ok.
BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Sa salvam un inger - ALINA DONESCU
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
www.soringologan.com/" target="_blank">Ajutati un suflet - SORIN GOLOGAN
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
irlandeza spune:
citat din mesajul lui clodyac buna ziua am castigat si eu un dovlecel de la irlandeza inca nu l-am primit va rog frumos daca se poate sa imi spuneti cam pe cand (precizez ca am platit acum 2 saptamani) multumesc frumos irlandeza daca se poate poate imi trimiti un pm mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya pui mic |
L-am trimis pe 14.02.2010, am si chitanta de la posta pusa in album. Trimit din Irlanda pachetul si poate dureaza mai mult. Sorry
Sa-l ajutam pe BOGDAN
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
irlandeza spune:
Azi face tatal meu plata pt. produsele castigate .
Sa-l ajutam pe BOGDAN
ancadragoman spune:
Da-mi adresa unde trimit setul
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
irlandeza spune:
Anca, ai PM.
Azi probabil nu o sa mai intru, ca e ziua sotului. Doar daca ramanem acasa o sa am timp la un moment dat de forum.
Sa-l ajutam pe BOGDAN
andreea.2009 spune:
am trimis si eu pe mailul comun dovada platii pentru licitatiile castigate. suportul de baie si biberoanele. Am achitat 23 ron (20 +3 ron comision). va doresc la toate o zi buna
Mami de Izabela (05.10.2004) si Sebi (21.01.2010)
http://picasaweb.google.ro/andreea.radaslavescu
http://www.youtube.com/watch?v=rL8GAuUYu14&feature=related
bb_yasmi spune:
dandusa mul;tumesc frumos.
a licitat cineva o salopeta de la mine (cred ca LoraG), pt ca nu cred ca o sa mai liciteze cineva, si, pt ca maine seara am drum la posta (mie greu sa merg de 2 ori) as vrea sa stiu daca pot pune coletul. daca da am nevoie si de adresa.
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee