Bazar
Raspunsuri - Pagina 12
Adee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui Adee;speranta23 felicitari pentru licitatiile castigate (pt Robi) Bazar general pe DC Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
Multumesc. Luni sau marti cel tarziu o sa merg sa fac plata.
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 - am prins viteza
10 LUNI
Laura25 spune:
Am primit pe mail confirmarea de plata a celor 60 ron depusi de madalina84 in contul lui Robi. Deci tu vrei pe asta care e pus acum la bazar,stil cort. Pt asta ai platit. OK, fetele care aveti parola, treceti poza la produse castigate, pt Robi si puneti pe cel la care am dat eu link ca si disponibil, tot pt robi, tot la 60 lei.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
valenita spune:
Licitez si eu pentru:
E52, 8 lei pentru Bogdan
E84, 10 ron
F1, 7 ron
Q45 12 ron
Q47, 20 ron
Q27, 5 ron
crissandrada spune:
Buna.
Vreau sa licitez si eu urmatoarele:
E 60 - 10 lei
E 84 - 11 lei
E 98 - 7 lei
Ancadragoman ai mai masurat rochita? Cat are lungime si lungimea la maneca la bolero. Multumesc.
Kya multumesc pentru masuratori.
Bazar general pe DC
Criss de Alessia si Andrada
alexandrina spune:
alex-andra minunat ce ai reusit.
crissandrada la licitatiile fara destinatar, trebuie sa alegi tu.
Modificari efectuate pana aici.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
Selene_Bunny spune:
Fetelor, deci s-a incheiat bazarul pentru Alex, s-au strans toti banii?
Ca o sa mai pun si eu vreo 3-4 produse la bazar (sunt la uscat acum :D), si vreau sa stiu cui sa le aloc...
Un puc mititel / Face numai ce vrea el!
Daria Nandini
http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png
Lucrusoare de daruit
Particip la bazaruri
crissandrada spune:
Alexandrina daca trebuie sa aleg eu atunci aleg pentru Robi
Bazar general DC
Criss de Alessia si Andrada
madalina84 spune:
Da Laura,pentru cort am licitat si l-am castigat,cand intra Gratiela o sa-i dau adresa sa il trimeata
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
POZE CU NOI
o perioada din viata mea Rasplata a sosit
Eseea spune:
fetelor, va rog mult sa scoateti din bazar E 53, sper ca nu e nicio problema dar vreau maine sa o dau mamei mele pt un copilas care nu are nici ce imbraca. :(
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
Eseea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madalina84 Da Laura,pentru cort am licitat si l-am castigat,cand intra Gratiela o sa-i dau adresa sa il trimeata D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA IRINEL ANDREI POZE CU NOI o perioada din viata mea Rasplata a sosit |
trimite-i pm Gratielei, ca poate nu intra pe aici.
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...