HAI CLAUDETZ, BRAVO FLORICEL! pufuleti (131)
Raspunsuri - Pagina 5
dastefa spune:
floricel-felicitari si sa dea Dumnezeu ca Miruna sa fie un copil sanatos ,norocos iar tu sa ai mult laptic si sa te refaci cat mai repede
iata ca fetele noastre au acelasi nume
Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rox_y Buna Revin si eu dupa o absenta de aproape 2 luni. V-am mai citit dar de scris nu am reusit ca matza asta mica a mea ma termina. Eu dupa 1 saptamana de stat cu mama si o luna de stat cu soacra "m-am invatat sa fie cineva cu mine si cu bebelina. Dar de luni incoace suntem singure si eu cred ca o iau razna. Abia daca-mi doarme 2 ore....va rog spuneti-mi cum sa fac sa doarma ziua singura si repede cat de cat. Mami de Diana Poze Bebe Diana |
welcome back!!!
te mai asteptam......nu-ti face griji ..va acomodati voi .. si atunci nu o sa mai vrei pe nimeni in preajma ei
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui oani_2002
Sunt pe aici, tot incerc sa recuperez inainte de a scrie si voi mi-o tot luati in fata. Uite, acum am vazut mesajul de la tine si intre timp ati schimbat capitolul si ati mai scris si cateva pagini. Of. Promit ca maine dimineata scriu, si despre noi si va mai scriu si voua, ce-mi amintesc din ce-am tot recuperat :) 38 + Lucas + André (30.01.2006) |
deci se reactioneaza numai dk face cnv prezenta...hmm...a zis bn lorex...ai promis
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ayanna_xem Buna fetele! voi sunteti aici pe baricade, numai eu nu reusesc deloc sa intru...Gagalicea asta a mea ma vrea numai langa ea, iar cand in sfarsit doarme si ea un pic tre sa ma apuc de dereticat prin casa si alte alea...Nush cum voi reusiti sa va descurcati cu toate. Cand eram insarcinata ma plangeam ca ma plictisesc, iar acum nici macar nu stiu cand trece ziua. Noi, duminica pe 14, am avut botezul, iar pe 16 scaldusca...a fost super ok, iar gagalicea mea o adevarata printesa. A imbracat-o nasha-sa de ziceai ca-i printesa, cu rochita roz, of...printesa, ce sa mai vorbim!. Cand am timp pun si poze de la botez. In rest...papam tzitzi non-stop, adormim de asemenea numai cu tzitzi in gura...mai nou cred ca au aparut si ceva urati de colici, in vreo 2 seri...am rezolvat cu SabSimplex pana acum si vedem ca merge...sper sa tina! Si noi dam Vigantol...incercam sa-l pastram cat putem in conditiile cerute, dar...cred ca deja tre sa luam altul, ca au trecut 2 sapt de cand l-am deschis. Si la noi a fost vaccinul expirat...a fost sotul la maternitate si a intrebat si se rugau asistentele de el inainte sa intre la neonatoloaga in cabinet sa nu faca scandal. probabil ca mai fusesera si alti tatici...furiosi. Am scris repede, ca nu se stie cand incepe sa scanceasca Maria-Sa gaglicea mea si apoi a ei sunt...trimit mesajul asta si mai revin. Sper! Va pup si felicitari proaspetelor mamici...ne apropiem cu pasi repezi de clubul scutecelor, au ramas asa de putine gravidute.....cand imi amintesc ce lista eram la inceput.... mami de strumfita scumpa Daria-Ioana pozicile mele |
felicitari ptr botez...abia asteptam pozele...eh lasa ca te obisnuiesti tu cu timpul asta putin care mai ramane ptr noi mamicile...te asteptam mai des
o printesa grabita...
cristina30 spune:
citat din mesajul lui lorex
Nici eu nu am putut verifica azi PM, nu stiu ce-a avut! Eram interesata chiar de remediul pt otita de care spuneai, pt nepotelul meu care a facut in repetate randuri otita! Dar oricum mi-am notat si aceste informatii pt colici si iesitul dintzucilor! Deocamdata nu are cine s ami le ia din Germania, in Austria nu se gasesc? Se dau fara reteta? _ Lorex - Pufuletus Dependentus de 38+ ....cu Bobitza |
Buna Lorex,
nu stiu daca se gasesc si in Austria, tind insa sa cred ca da, de ce nu, nu iti trebuie reteta pentru aceste preparate.
Cristina
Cristina 35+ Ingrid Evelina si Magnus Tiberius (7.04.2006)
cris_mario spune:
akm am vazut/citit ca oani deja a postat mesajeee...scz
am facut baitza printesei si akm chiar merg la cap trecut sa recuperez
o printesa grabita...
iudita16 spune:
citat din mesajul lui mariucasara
Din pacate maternitatile de stat nu aveau alt vaccin. Deci din moment ce a fost vaccinat atunci a fost vaccinat cu un vaccin expirat. Nu cred ca e bine ca nu a avut reactie la vaccin. Se poate sa nu fi dezvoltat anticorpi si va trebui revaccinata. Uite o parte din prospectul vaccinului: "Prin vaccinarea BCG se inlocuieste infectia naturala cu bacili virulenti printr-o infectie primara cu bacili atenuati. In urma inocularii intradermice a vaccinului BCG, o parte din bacili raman si se multiplica la locul de inoculare, iar alta parte difuzeaza pe cale limfatica si apoi sanguina in organism, unde se multiplica, inducand un raspuns imun de tip celular, capabil sa protejeze individul fata de o infectare ulterioara cu Mycobacterium tuberculosis. In decurs de 1-3 saptamani dupa vaccinare, la locul de inoculare se formeaza un mic nodul care continua sa creasca in dimensiuni timp de inca 1-2 saptamani. In majoritatea cazurilor, in zona centrala a nodulului, pielea se subtiaza, pana la formarea unui orificiu prin care se elimina continutul nodulului. Supuratia continua 1-3 saptamani, dupa care se formeaza o crusta centrala, care apoi se elimina, la locul vaccinarii ramanand o cicatrice mai depigmentata si usor deprimata fata de tesutul care o inconjoara. Dovada unei vaccinari reusite este reprezentata de existenta leziunii locale si de prezenta alergiei la tuberculina, evidentiabila dupa 6-8 saptamani de la vaccinare. Imunitatea dobandita prin vaccinare BCG este conditionata de persistenta in organism a corpilor microbieni BCG vii. Ea nu impiedica infectia, ci actioneaza prin inhibarea proliferarii bacililor virulenti. Vaccinarea BCG previne aparitia formelor grave de tuberculoza la copii si contribuie la diminuarea incidentei bolii in populatia generala." Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
cris_mario spune:
blue_rain ... super ca iti gateste soacra...dragut din partea ei,eu stau cu mama mea si la noi numai ea gateste...soacra face praji
lucia...wow!!! 3 ... si la inceput au vazut doar 2???
lorex...dk tot poti decide eu zic sa alegi 1 MARTIE ...ar fi si pacat..o zi atat de frumoasa
decenuela...super ca v-ati vizitat iarasi,abia astept sa vad pozele .F interesant ceea ce ai vazut la protv
plateea ...o cofetarie???accept ...dar nu accept ca noi nu ti-am facut nici o urare,PTR CA NU AM STIUT!!!!...sa facem si noi niste urari la tmp ..LA MULTI ANI!!! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de bb si tati scuze
cristies...se ia scrisul??? eu am 2 primite de la cumnatul meu..dar st maricele,nu i le-am dat inca ...eu de obicei pun cv pe imprimeuri
plateea cv de genul cu litera r stiam de calciu...dar nu mai stiu ce stiam
onitza...si la mine tine,dar nu mereu...dar 85% merge si papa doar de la un san ... ma bucur ca e totul ok...ai dat fff multi bani,dar mkr te-ai linistit
cris.dogarel...eu ii pun,doar knd mi se pare mie ca respira aiurea...nu stiam ca trb zilnic
cristies...eu ii pun pompita putin si trag,dar nu mereu...nu iese nmk,dar respira ok
am recuperat...fug la nani,ne citim dimi
o printesa grabita...
cristies spune:
Bine ati venit Iudita si Oani.
Mariucasara, asta cu vaccinul era pe lista de intrebari la medicul de familie. A inceput sa se schimbe ( e mai rosiatic si parca lucreaza acolo cumva), de vreo trei zile.
Nu stiu sa-ti zic daca se poate face alt vaccin, poate din aprilie. La TV am auzit ca doar Cantacuzino-ul produce acest vaccin pentru ca in alte tari nu se mai face si au oprit productia anul trecut iar acum sunt inchisi.
Eu zic sa mai astepti un pic, poate face anticorpii.
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
cristies spune:
Rox_y, e normala o perioada de acomodare. Daca afli cum sa faci sa doarma ziua, zi-mi si mie ca am si eu o gargaritza care nu doarme sub nici o forma.
Ayanna_xem, sa va traiasca crestina si asteptam cu deosebit interes pozele.
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010