HAI CLAUDETZ, BRAVO FLORICEL! pufuleti (131)
Raspunsuri - Pagina 11

ioana_fota spune:
Referitor la sal ala care se da de la unitate.Mi-am sunat 2 foste colege si cica intra-devar in noua lege a salarizarii este un paragraf unde specifica ca nu se mai aplica contractul colectiv de munca unde era specificat ca se da acest sal.Asa ca fetele care ati facut cere si au zis ca va da banii sa nu aveti probleme din cauza neatentiei contabililor si apoi sa va ceara banii inapoi.Una din colege mi-a promis ca de sapt viitoare va suna la juristu de la inspectorat pt ca are si ea niste cazuri cu mamici care au cerut bani si nu vrea sa-si bata joc de ele sa dea banii si apoi sa-i ceara inapoi.Eu cum primesc vesti va anunt .35+
Maria Alexandra
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/Skiatos?authkey=Gv1sRgCOSKpprNg5W3vwE#5433265328617100466
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/HainuteAlexandra?authkey=Gv1sRgCIbdtby5_qSoNA#5433265488174872914
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/28Sapt?authkey=Gv1sRgCN3oo-CRi4nHHA#5433265217078654594
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/PozaGreciaCuSotul?authkey=Gv1sRgCPyOvNeKlO_gPQ#5433265278357856306

larisel spune:
Nu stiu cum sunteti voi, dar pe mine ma termina cand plang si nu reusesc sa le satisfac dorintza rapid... plus ca atunci cand sunt singura cu ele si plang amandoua, chiar nu am cum fizic sa le rezolv pe amandoua si mi se rupe sufletul de cea care plange, in timp ce nici pe cealalta n-o satisfac klumea din cauza asta... offf...
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
amr tot 7 kile (din 23.5)............Target: 7+11(dinainte de II)=18 kg + nshpe mii de vergeturi

lucia2000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui plateea stiam eu ca mai vreau sa zic ceva! cica o noua inventie revolutionara in materie de colici este Colief! a auzit cineva de el? ca e 83 de lei, si parca nu as da banii astia daca nu mi-ar da si garantia ca isi face efectul! de banii aia, fac shopping pt mine, si cand il legan de la colici, ma gandesc la jeansii, sau bluzitele cumparate ![]() ![]() ![]() ![]() Plateea, mami fluturas de bbTo, prematurul la 39S3Z... ![]() www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo |
Am citit intr-un pliant de la sensiblu despre el.
Nu merge pe acelais principiu ca celelalte, adica eliminarea de gaze, ci se pune in lapte, se lasa laptele 30 min. Face laptele mai usor digerabil.
Mai tarziu scanez pliantul si-l pun pe net.

cristies spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui alexutzzza
v-a citit preotul la incepuuut??? copilu meu nu a vazut preot inca! Cu toate telefoanele ci la mami si copil decat dupa 40 de zile! ![]() ![]() ![]() |
La 8 zile se citeste prima data (zice Onitza ca i-a zis preotul - acasa). La 40 mergi la biserica. La noi a venit cam la 2 saptamani

Cristina,

Povestea zilei de 6.01.2010

larisel spune:
Nici o veste de la claudetz? Cred ca a nascut pana acum.
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
amr tot 7 kile (din 23.5)............Target: 7+11(dinainte de II)=18 kg + nshpe mii de vergeturi

alexutzzza spune:
citat din mesajul lui ioana_fota Buna fetelor am reusit si eu sa recuperez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://picasaweb.google.com/ioanafota7/Skiatos?authkey=Gv1sRgCOSKpprNg5W3vwE#5433265328617100466 http://picasaweb.google.com/ioanafota7/HainuteAlexandra?authkey=Gv1sRgCIbdtby5_qSoNA#5433265488174872914 http://picasaweb.google.com/ioanafota7/28Sapt?authkey=Gv1sRgCN3oo-CRi4nHHA#5433265217078654594 http://picasaweb.google.com/ioanafota7/PozaGreciaCuSotul?authkey=Gv1sRgCPyOvNeKlO_gPQ#5433265278357856306 |

cristies spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lucia2000
Suportul l-am luat de la primii pasi. Uite-l aici. Este ultimul produs de pe pagina. Ce imi place mie la el este ca nu ramane apa in el si curge pentru ca e din plasa. Sui al doilea lucru, fiind din plasa din material nu e rece pentru copil. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Superb. L-am gasit pe shopmania la 19ron. Diseara il trimit pe sot la Unirii sa-l cumpere.
Mie mi-e frica de cei de burete dar asta pare super!
Merci

Ca sa fiu rea pot sa spun ca daca am suportul asta poate sta soacra-mea in camera cand ii fac baita, ca ii era frica de plansul copilului, ca era apa prea rece (dupa parerea ei, ca termometrul era unde trebuie

Cristina,

Povestea zilei de 6.01.2010

alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui larisel
Poate nu leganatul ar fi ceea ce vrea bb-le, ci caldura corpului celui ce-l tine in bratze... sau inghesuiala din scoica asemanatoare celei din viatza intrauterina. De multe ori bb-ii plang pt ca vor sa fie iubiti si nu neaparat "rasfatati". din 09.12.2009 ![]() amr tot 7 kile (din 23.5)............Target: ![]() ![]() ![]() |
Avem si iubire, vorbim la ora de iubire, ii cantam cantecele si nejucam cu el, dar ora de iubire nu e legata de somn, cand interactionam suntem activi si il pupam si gugulim. Oricum la schimbat il pupam intruna si pe picioruse si pe burtica si il gadilam si toate cele

xela_07 spune:
'neata la pranz si de la noi!!
In legatura cu somnul, la mine ziua suge la 3-4 ore maxim. Il pun la san la inceput, cand termina una bucata ii scot aerul, il schimb si suge si de la celalalt san. Dupa scos iar aer, verificat pampers din nou sa fim siguri ca nu adoarme cu kk, il pun in wrap si imi vad de treaba mea (am grija de Andreea, mananc, spal vase, fac ordine, stau pe net, citesc etc). Ii povestesc si lui ce fac si sta cu ochisorii lui mari asa cumintel pana adoarme. Se chirceste de cateva ori ca inevitabil ii raman gaze la burtica si asta e. Cand adoarme profund il mut in cosulet unde mai doarme cel putin o ora. Si asta se intampla dupa fiecare supt.
Noaptea se trezeste tot la 3 maxim 4 ore, parca are un ceas sub fund. Ii facem baie in jur de 8 si dupa ce suge se culca pana pe la 11. Eu pana atunci fac si eu baie, ne uitam la un Miceky Mouse cu Andreea, la un film etc. Dupa supt adoarme la mine pe piept si ma culc si eu, baricadata de perne sa nu ma misc. La trezirea de dimineata (4-5 dimineata) sta vreo ora jumate ore treaz, timp in care suge de ma rupe, scoatem de n ori aerul, schimbam pampers,il pun in wrap, merg sa mananc unde adoarme in final, cred ca de la lumina de la bucatarie . Dorm cam 5 ore in total noaptea, e rezonabil zic eu.
Acum eu am ales sa doarma cu mine noaptea unu ptr ca sunt eu mai panicoasa (ma uit ziua la el in cosulet de n ori sa vad daca respira si am impresia noaptea cand doarme langa mine ca nu poate sa pateasca nimic, nu stiu sa explic de ce dar asa imi spune mie feelingul) si doi ptr ca vreau sa dorm cat mai mult pentru confortul meu psihic. Bebe si Andreea au nevoie de o mama echilibrata si odihna e f importanta in ecuatia asta.
Nu zic ca e cel mai bine si nu va sfatuiesc sa faceti ca mine . Zic doar ca asta imi convine mie cel mai mult. Mai e o chestie ca nu sunt genul sa il las sa planga sub nici o forma. Nici pe Andreea nu am lasat-o. Depinde si de copil f mult, daca e un copil mai mamos are nevoie de multa atentie si poate sa zica si mama neonatologilor ca tb sa stea la el in pat, rezultatul va fi o mama epuizata si anxioasa si un bebe f agitat. Depinde de multi factori. Cel mai important este sa va gasiti fiecare modalitatea de convietuire cu bebe cu care sa fiti f impacata si sa nu va mai uitati inapoi. Increderea in voi este si mai importanta
. Nu exista reteta care sa mearga la toti bebeii.
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)

xela_07 spune:
citat din mesajul lui plateea am si eu o problema. (bine, recunosc, am mai multe, dar ma limitez la una pe zi!) bbTo doarme numai infasat. daca ii dau drumul si il las cu manutele si piciorusele libere, se foieste, se invarte, se bate singur, si... in max 15 min se trezeste. plus ca am momente cand nu reusesc sa il alaptez daca nu e infasat, ca n-are stare si incepe sa urle la titi. vad ca bb-ii vostri sunt bine mersi liberi, nu legati ca hotii de cai. cum reusiti? Plateea, mami fluturas de bbTo, prematurul la 39S3Z... ![]() www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo |
Daca s-a obisnuit asa care e problema? O sa poti sa-l tii pana pe la 3-4 luni lejer. Pe urma o sa fie suficient de dezvoltat sa nu se mai sperie de manutzele lui si o sa poti sa il imbraci normal. Eu zic sa lasi copilul asa ca e clar ca asa ii place lui. Sunt copii si copii ...
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)