Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (31)
Raspunsuri - Pagina 6
ANDREEA84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beluistef Ar fi bine ca cine intra si ia acele documentatii sa nu le stearga, sa le lase acolo si pentru celelalte si daca s-a intamplat ca din greseala sa le stearga sa spuna pe forum ca cea ca re le-a pus sa le mai trimita odata. *************************************************** Elena, 20+ cu Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003) |
16+ERIC/RUXANDRAastept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA01-02-2007
http://www.flickr.com/photos/andresialex/
ANDREsiALEX
Cris2010 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui enik83
multumesc ... da eu sunt .. bebele ii finutu nostru de 4 luni.. 14+ cu o minune de poze |
Enik, sa va traiasca, e un scumpicel.
Va las fetelor, trebuie sa ies. Poate reusesc sa mai intru si diseara sa va salut
Cris 18+ cu
beluistef spune:
Andreea draga intri pe mail...pe gmail...si o sa vezi acolo inca odata mail-ul cu RETETE trimis acum de Arissa.
Elena, 20+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Dragaica spune:
Fetelor eu cred ca am nevoie de un psiholog, vorbesc cat se poate de serios din pacate. M-a pus naiba si m-am uitat la filmari cu ecografii de gemeni la 12 saptamani pe youtube, aia fac frate acrobatii ai mei abia dadeau din manute din picioaruse deloc. M-am uitat la filmarea noastra de o mie de ori mi-am disperat sotu, saracu nu stie ce sa faca sa ma calmeze, cica sa-l sun pe doctor sa-l intreb, ce sa-i zic doctorului......ca-s paranoica Eu i-am zis atunci ca as vrea sa-i vad miscand pe amandoi (ultima oara l-am vazut numai pe unu miscand), el a inceput sa miste usor burtica, iar ei au inceput sa ridice capul si sa dea din maini, da nu cum am vazut la alte ecografii.
Simt ca-mi ies din minti......voi la 12 saptamani cu
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 13+
maurice spune:
Abia am terminat si eu de citit din urma, din pacate nu am timp sa intru in fiecare zi. Ma pregateam sa va scriu si eu despre kg, ati discutat acum cateva zile dar n-am fost pe faza, asa ca va spun pe scurt ca ma bucur ca am vazut ca mai sunt fete in situatia mea, adica la 14 saptamani se "lauda" cu pierderea a 2 kg. Asadar, de la inceputul sarcinii pana acum am ajuns la 50 kg, in loc de 52, dar mi-a mai venit inima la loc citindu-le pe cele aflate in aceeasi situatie.
Aelita imi scrisesei acum cateva zile ca dupa site-ul acela in spaniola am mai putine saptamani decat stiam eu, insa eu ma ghidez dupa masuratoarea ecografului, CM -ul meu era foarte anapoda, nu poti pune bazele pe el.
Dragaica eu sunt sigura ca nu este nimic in neregula cu faptul ca nazdravanii tai, poate in acel moment isi faceau siesta si nu aveau chef de aerobic. Poate in filmuletul vazut de tine erau monitorizati pe o perioada mai lunga si au ales sa prezinte publicului momentele cele mai palpitante.
Eu am o suparare si incerc sa trec peste ea. La momentul in care am facut bitestul am decis eu ca e mai ine sa-l fac in 2 parti, asa, pentru siguranta.
Primul test l-am facut cu medicul meu ginecolog, al doilea l-am facut a doua zi,la cabinetul doctoritei pe care hotarasem sa o schimb.
Primul rezultat a venit in 48 ore, de la doctorul meu, si arata bine, adica risc scazut de trisomie 21 si 18.Astazi m-au sunat cei de la al doilea test, si mi-au comunicat sec ca e prost rezultatul, risc crescut de trisomie 21 (1/89 fata de 1/250). A continuat sa ma intrebe daca vreau sa ma programez pentru amniocenteze, ca doctorita e plecata din tara, sau poate vreau sa fac triplu test.
Inca ma simt ravasita, am plans dar m-am oprit ca sa nu ii fac rau lui bebe. Nu stiu ce voi face, joia viitoare sunt programata la doctorul meu care sta linistit ca stie ca rezultatul lui e bun.
Ma tot gandesc ce ar fi fost daca nu faceam al doilea test, mai bine nu mai alergam dupa atatea pareri.
A mai patit cineva asa ceva, sau ati auzit de astfel de situatii?
Probabil va trebui sa fac triplu testul, desi nu mai vroiam sa-l fac.
Va voi tine la curent, sper sa fie totul bine.
14+
paula_m spune:
citat din mesajul lui Dragaica Fetelor eu cred ca am nevoie de un psiholog, vorbesc cat se poate de serios din pacate. M-a pus naiba si m-am uitat la filmari cu ecografii de gemeni la 12 saptamani pe youtube, aia fac frate acrobatii ai mei abia dadeau din manute din picioaruse deloc. M-am uitat la filmarea noastra de o mie de ori mi-am disperat sotu, saracu nu stie ce sa faca sa ma calmeze, cica sa-l sun pe doctor sa-l intreb, ce sa-i zic doctorului......ca-s paranoica Eu i-am zis atunci ca as vrea sa-i vad miscand pe amandoi (ultima oara l-am vazut numai pe unu miscand), el a inceput sa miste usor burtica, iar ei au inceput sa ridice capul si sa dea din maini, da nu cum am vazut la alte ecografii. Simt ca-mi ies din minti......voi la 12 saptamani cu http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita de 13+ |
De ce te stresezi fara motiv? Poate ai tai dormeau cand ai fost la dr...
Si al meu la 11 sapt nu a stat locului o clipa , de s-a chinuit dr sa-l masoare, iar apoi dupa 3 zile la DT nu s-a miscat deloc, si luni , la 17 sapt de abia si-a miscat un pic manutele.
Stai linistita, ca nu este nici o pb.
Paula, 17+ cu
Dragaica spune:
citat din mesajul lui maurice Eu am o suparare si incerc sa trec peste ea. La momentul in care am facut bitestul am decis eu ca e mai ine sa-l fac in 2 parti, asa, pentru siguranta. Primul test l-am facut cu medicul meu ginecolog, al doilea l-am facut a doua zi,la cabinetul doctoritei pe care hotarasem sa o schimb. Primul rezultat a venit in 48 ore, de la doctorul meu, si arata bine, adica risc scazut de trisomie 21 si 18.Astazi m-au sunat cei de la al doilea test, si mi-au comunicat sec ca e prost rezultatul, risc crescut de trisomie 21 (1/89 fata de 1/250). A continuat sa ma intrebe daca vreau sa ma programez pentru amniocenteze, ca doctorita e plecata din tara, sau poate vreau sa fac triplu test. Inca ma simt ravasita, am plans dar m-am oprit ca sa nu ii fac rau lui bebe. Nu stiu ce voi face, joia viitoare sunt programata la doctorul meu care sta linistit ca stie ca rezultatul lui e bun. Ma tot gandesc ce ar fi fost daca nu faceam al doilea test, mai bine nu mai alergam dupa atatea pareri. A mai patit cineva asa ceva, sau ati auzit de astfel de situatii? Probabil va trebui sa fac triplu testul, desi nu mai vroiam sa-l fac. Va voi tine la curent, sper sa fie totul bine. 13+ |
Cum ai facut testul asta, la sange????
La mine doctorul a bagat masuratorile impreuna cu varsta mea in calculator care-ti da probabilitatile, sa nu uitam ca sunt niste aproximari.
Totusi diferenta este foarte mare. Eu zic sa vorbesti cu medicul tau, eu azi stateam pe ganduri daca sa merg la un alt medic la ecografie, am sa astept totusi pana pe 10.
Nu mai plange ca nu face bine la bebe si eu a bocit ieri nu stia barbatu ce sa-mi mai faca.
Mai am o intrebare, medicii sunt specializati in ecografie, aici un ginecolog nu se baga la ecografii de sarcina, asta o fac doar obstetricienii care au o a doua specializare in eco.
Pe fisa mea el si-a pus 2 semnaturi, una la titulatura de obstetrician si una pentru ecografie.
Te rog sa te calmezi, mai ales ca primul a iesit bine, eu am prietene care au refuzat testele astea tocmai pentru ca sunt niste aproximari, tot pe foru citeam ca 80% din rezultatele negative se dovedesc a fi false. Sa ne spui ce-ai facut
Dragaica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui paula_m
De ce te stresezi fara motiv? Poate ai tai dormeau cand ai fost la dr... Si al meu la 11 sapt nu a stat locului o clipa , de s-a chinuit dr sa-l masoare, iar apoi dupa 3 zile la DT nu s-a miscat deloc, si luni , la 17 sapt de abia si-a miscat un pic manutele. Stai linistita, ca nu este nici o pb. Paula, 17+ cu |
Asa-mi spune toata lumea ...dar eu sunt paranoica , anul trecut cand a inceput trataentul pentru fiv. am facut atac de panica, asta este unu dintre motivele pentru care continui acupunctura, imi baga doctorita la ace in cap de arat ca un arici
Poate si unde sunt obtinuti atat de greu si prin modul asta ma stresez si mai tare.
Multumesc pentru incurajari, poate ma mai calmez.
maurice spune:
citat din mesajul lui Dragaica Cum ai facut testul asta, la sange???? Mai am o intrebare, medicii sunt specializati in ecografie, aici un ginecolog nu se baga la ecografii de sarcina, asta o fac doar obstetricienii care au o a doua specializare in eco. Graviduta fericita de 13+ |
Multumesc pentru incurajari.Medicul meu ginecolog are competente in efectuarea ecografiilor; in ziua in care am facut acest test mi-a facut intai ecografie, cu o multime de masuratori, apoi mi-au luat si sange, pentru corelarea datelor. Rezultatul a venit de un laborator de genetica, in limba engleza.
Al doilea test a fost facut la fel, in aceeasi ordine, de o doctorita specializata numai in medicina nucleara, dar la fel, rezultatul a venit de la un laborator de analize medicale.
In descrierea rezultatului scrie ca riscul de 1/89 inseamna ca din 89 sarcini, una dezvolta risc de SD, iar 88 sunt normale.
14+