Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (31)
Raspunsuri - Pagina 4
michelle1981 spune:
Bun venit, babiela! Sarcina usoara si la termen!
arissa multumim pentru retete!
Referitor la masina de paine, si noi avem, de la Moulinex, am dat 270 RON din Selgros cand am prins o oferta.
Noi numai din asta mancam.. Cel mai des fac paine taraneasca (cu tarate, faina neagra, integrala). E extraordinara.
Intr-adevar esti tentat sa mananci mai multa, mai ales cand e calda, insa pe mine ma salveaza cantarul de bucatarie ca nu ma las pacalita. Un sfert de felie "valoreaza" cat o felie de paine din comert
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">16+
crissy77 spune:
Eu am trimis materialele in contul comun. Am incercat si eu sa descarc si nu-mi iese prin metoda traditionala.
INCERCATI CU CLIC DREAPTA PE DESCARCA --> SAVE TARGET AS...
Asa merge ca am incercat eu acum 20 secunde.
Cristina 13 s & Elise-Stefania
bumblebee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissy77 Eu am trimis materialele in contul comun. Am incercat si eu sa descarc si nu-mi iese prin metoda traditionala. INCERCATI CU CLIC DREAPTA PE DESCARCA --> SAVE TARGET AS... Asa merge ca am incercat eu acum 20 secunde. Cristina 13 s & Elise-Stefania |
Merge, multumesc
Alina 16+ cu
gargarita
Lia73 spune:
citat din mesajul lui babiela Buna! mai primiti gravidute? am tot zis sa ma inscriu si eu la odisee, dar greturile si serviciul m-au cam tinut departe de forum (ce scuze ). avem 13 sapt si 3 zile, UM 13 nov 2009, DPN 20 aug 2010, data mea de nastere 24.01.1978. Lia, Draga, Flori am ajuns si eu la odisee Sarcini usoare tuturor si bebei sanatosi la termen, va pup pe burtici -------------------------------------------------------- mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant ---------------------------------------------------------- NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR ---------------------------------------------- Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare ------------------------------------------------ Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen --------------------- II BEBE |
babi bine ai venit iubita
+16 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici
paunita
ooana spune:
citat din mesajul lui arissa Elena, cu mare placere. Masina de facut paine mi-as dori si eu, la aragaz nu-mi place cum imi iese painea. Momentan insa nu prea ne permitem cheltuieli suplimentare. arissa - mamica Mayei - 18.03.2007 Vine doi! 18+ |
uff, eu nu vad retetele
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
michelle1981 spune:
citat din mesajul lui crissy77 Eu am trimis materialele in contul comun. Am incercat si eu sa descarc si nu-mi iese prin metoda traditionala. Cristina 13 s & Elise-Stefania |
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">16+
beluistef spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
uff, eu nu vad retetele You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her. Oana 19+ cu Noi 2... www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
Pe gmail sunt retetele
Elena, 20+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
maya71 spune:
UFFFF, nu reusesc sa tin pasul cu voi. Arunc un ochii din cand in cand... am multa treaba... VREAU CU VOI, mi/e dor de voi, vreau o zi de 30 ore si ora de 90 min...
nela_didea spune:
Enik83...am avut azi o zi nu prea placuta,insa m-am binedispus cu treaba haioasa pe care ne-ai trimis-o. Deci vreau sa-ti spun ca am ras cu lacrimi. Iti multumesc!
13+