Locul fetelor Nou-Venite (70)
Raspunsuri - Pagina 9
trutzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cora79 Hai ca iti dau o floricica sa iti treaca supararea "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
cora79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui trutzi Si eu ma gandesc la fel. Aveam toate conditiile, nu imi lipsea nimic. Am luat AC la greu
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica |
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
cora79 spune:
Trutzi,parca vad ca esti urmatoarea pe lista bortoaselor si sa vezi atunci petrecere
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
Arianna11 spune:
citat din mesajul lui trutzi Pe mine m-ai uitat
Mii de scuze Trutzi nu a fost cu intentie draga mea,iarta-ma
trutzi spune:
Eu cred ca o sa mi-o iei inainte
citat din mesajul lui cora79 Trutzi,parca vad ca esti urmatoarea pe lista bortoaselor si sa vezi atunci petrecere "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
trutzi spune:
Bine ai venit!
citat din mesajul lui Muskani sunt nou venita inca nu m-am familiarizat cu forumul sper ca scriu unde trebuie :)Am 22 de ani si imi doresc sa fiu mamica in viitorul apropiat.Problema mea este urmatoarea.Sufar de hipotiroidie si urmez un tratament de un an si jumatate.Am 1,67 inaltime si 52 de kg in prezent.Am slabit destul de mult cand am inceput tratamentul aveam 62 de kg.I-am spus medicului ca imi doresc un bebe dar nu mi-a placut reactia lui si mi-a spus ca daca vom opri tratamentul vor reaparea simptomele si anume depresiile palpitatiile,ingrasatul etc.Si ca va trebui sa- spun exact cand imi doresc sa fac bebe ca va fi nevoie de un tratament special fiind niste riscuri am inteles de avort etc.Exista riscul intr-adevar de a nu putea tine saricina?Sau de a ma ingrasa enorm?Sau de a aparea depresii foarte mari? |
Arianna11 spune:
citat din mesajul lui trutzi Eu cred ca o sa mi-o iei inainte
Esti suparata si nu ma bagi in seama?
trutzi spune:
Hmmmmmm..... Te iert de data asta
citat din mesajul lui Arianna11 Mii de scuze Trutzi nu a fost cu intentie draga mea,iarta-ma |