Unghii exfoliate

Unghii exfoliate | Autor: ingridnen

Link direct la acest mesaj

Fetelor, dati-mi si mie niste sfaturi, nu stiu ce sa ma mai fac cu unghiile mele.
Se exfoliaza, crapa... arata oribil.

Am de ani de zile problema asta, dar erau "perioade". Acum insa, de cateva luni, e jale....
La spalat vase etc. port manusi, deci nu de acolo e cauza... chiar nu stiu ce sa fac

va pup

Ingrid si Cristi 6 ani si 11 luni

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Deci poti incerca sa le ungi cu ulei de masline incalzit un pic, cu ulei de argan (excelent tratament) sau cu unt de shea.Dai in fiecare seara cu unul din aceste produse si normal ar trebui sa nu mai ai probleme.

Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

din exterior tratezi efectul, nu si cauza...

incearca suplimente alimentare pentru sanatatea parului si a unghiilor, exista mai multe sortimente in farmacii

schimba sapunul cu care te speli in mod curent pe maini. anumite sortimente de sapun lichid sau solid au acest efect asupra unghiilor si pielii de pe maini - se crapa, se usuca, se exfoliaza...

si nu in ultimul rand, consuma mai multe lichide...are si hidratarea organismului rolul ei...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucutza77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

cumpara de la farmacie sau de la plafar lotiune pt tratarea unghiilor cu Vit B5 de la Farmec. foloseste-o asa cum scrie pe sticla. nu-ti mai taia unghiile cu forfecutza, scurteaza-le exclusiv cu pila de carton. si fa masaj cu ulei de masline sau migdale. evita sa bagi mana in detergent.......foloseste manusi.opriti planeta....vreau sa cobor!!!!
Si eu vroiam sa recomand tratamentul de la Farmec, e super.Poze:
http://family.webshots.com/album/573283926iNZLUl
http://picasaweb.google.com/grigore.raluca/InVacanta2#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

Citat:
citat din mesajul lui ingridnen

Fetelor, dati-mi si mie niste sfaturi, nu stiu ce sa ma mai fac cu unghiile mele.
Se exfoliaza, crapa... arata oribil.

Am de ani de zile problema asta, dar erau "perioade". Acum insa, de cateva luni, e jale....
La spalat vase etc. port manusi, deci nu de acolo e cauza... chiar nu stiu ce sa fac

Ar fi bine sa-ti faci analizele pe care ti le recomanda medicul de familie si este necesar sa mergi si la un medic endocrinolog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

cumpara de la farmacie sau de la plafar lotiune pt tratarea unghiilor cu Vit B5 de la Farmec. foloseste-o asa cum scrie pe sticla. nu-ti mai taia unghiile cu forfecutza, scurteaza-le exclusiv cu pila de carton. si fa masaj cu ulei de masline sau migdale. evita sa bagi mana in detergent.......foloseste manusi.

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Va multumesc foarte mult!

Cu analizele sant la zi, inclusiv cele pt. tiroida.. totul este OK.
In fiecare an fac analize, avem card de la firma si profit

Voi incerca lotiunea de la Farmec (nu stiam de ea) si uleiul de masline

Ingrid

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Spalatul vaselor fara manusi e crima curata pentru unghii si pielea miinilor.Din pacate eu sint alergica la manusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

de ani de zile folosesc manusi pentru spalatul vaselor... am mai multe perechi.. pentru vasele noastre, pentru castroanele cainilor, pentru WC

Ingrid

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Dulcetica,banuiesc ca esti alergica la latex sau la pudra din unele manusi.Vezi ca se gasesc si alte tipuri-fara pudra sau latex free.

Mergi la inceput