Dovleceii sarbatoresc,6luni implinesc(sept-oct) 82

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:



hai ca vad ca merge jaful asta de laptop ..

andra eleganta si frumoasa papusica ta! eu i-as da un premiu pentru cea mai best dressed baby girl .. asortata, fina si eleganta!

luci te pierzi in ochii aia frumosi ai lui gogo!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Da, am ajuns si eu la zi. Ma bucur ca noi suntem mai "micute" pe aici, si invatam de la voi, cele cu bebelusi mai maricei ce-i cu diversificarea, cat si cum se incepe.
Maria abia implineste sambata 4 luni - si la capitolul asta se felicita deja bebelusi maaaaaaaaari de 6 luni - si ... ssssssst... odata cu ea, mamica ei implineste 30 ani. Voiam sa zic ca dau si eu petrecere sambata, mai sunt si alte sarbatorite... dar voi fi plecata la Falticeni si sigur nu voi avea timp.
Din discutiile de diversificare ... eu am ales sa continui cu sanul cat mai mult si in paralel putin suc de fructe dimineata, proaspat stors. Sper sa ma tina pana la 6 luni treaba asta.
Ah,ce m-am mai linistit, Maria avea acum 2 sapt. luate abia 300 g pe luna asta si ma gandeam ca e extrem de putin... si ma gandeam ca nu scap eu de diversificare precoce la asa o greutate. Acum aflu ca e normal sa ia doar 500 g pe luna si m-am linistit.
Va pup si va citesc asa, din umbra mai mult .

Doamne ajuta!
Mami de Maria (20.10.2009)
Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Ralu0308 ,foarte bine ai facut , fiecare mama simte ce si cum ii face bine la bebel,ne mai ghidam si dupa scheme,dar sunt doar de reper,sa stii ce ii face bine si ce nu,desi se contrazic unii pe altii si dr din aceeasi regiune.
Ellenuta ,mai tarziu o sa stagneze,nu e prea grasa. fetele frumoase.

Lali Lacra de
Paul-Iulian
http://picasaweb.google.com/Lali.mete/Paul#
http://picasaweb.google.com/Lali.mete/PaulSiMamiSinguriAcasa#

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146916 Nasterea lui Paul_Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

buna dimineata

of mai fetelor, iar m-a lovit luna neagra
va zic voua desi nu e problema voastra, dar cum sunt izolata la mama dracului nu am cui sa ma descarc.
deci aseara mi-a murit generatorul. a stat cotz cu un tip pana la 12 noaptea ca sa il repare...nu a reusit. urmarea logica si fireasca este ca nu am curent. ne-am legat cu un fir la un vecin ca sa functioneze centrala peste noapte ..sa nu inghetam. dimineata ne-a luat nenea ala curentul. nici macar nu am stiut. v-am recuperat si cand sa va scriu mi-a murit bateria la laptop. of...nici nu pot sa imi adun gandurile. acum ne-a legat nenea ala iar la curentul lui dar nu am voie sa folosesc decat calculatorul ca sa nu sara sigurantele. nici nu ma pot spala ca sa nu porneasca hidroforul, nici tv, nici macar baterie la telefon nu mai am. nici macar sa gatesc la beibicuc nu pot....dar bine ca il am...arata frumos in bucacarie...e sters si lucios. si un generator nou costa vreo 20 de mili.

si fiu-miu andrei azi nu a mancat nimic...nimic...nu a vrut putza lui, ca nu aveam eu destule motive ca sa imi infig creierii in coltul mesei.

ma cum puii mei aia de la stana din varful muntelui au curent si eu la 3 km de bucuresti nu? ca nu exista proiect pentru zona noastra....cu romania ma-sii ca nu mai pot de draci

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:


Buna dimineata,
la multi ani sarbatoritilor de azi:


Eva si Tudor (felicitari pentru vestile de la doftor)

Noi luam o cafea de drum si fugim in parc in Carol, ca e ok afara.
pupam si revenim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Techila gandeste si tu pozitiv: fara curent esti o adevarata doamna complet ecologica
De ce tii mortis sa fii ca toate celelalte cand tu esti deosebita si noi te iubim ?

Buna dimineata !!!!!

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

nici macar nu pot sa imi urc copchiii in masina si sa plec unde oi vedea cu ochii...ca nu am baterie...nu pot sa o pornesc

of mai luto...cu eco...acum e ceata si panourile nu incarca si nu e nici o adiere de vand si nici eoliana nu incarca...
nu poluez eu natura ca sa isi bata altii joc...

omorati-ma....va rog...dar nu puteti veni pana la mine pentru treaba asta ca e o balta uriaaaasa (trece de roata masinii lui sotz 4x4) si ramaneti intepenite

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:


Mi-a venit net-ul, mi-a venit net-ul!!!!!!!!
Mult le-a mai luat mai, frate, la astia de la RDS sa se prinda cum se conecteaza netul la loc, de marti se tot chinuie, dar e grele tare, tare!
Nu cred ca mai am nici o sansa sa recuperez din urma. Am citit doar ultimele pagini. Scumpa de Dana m-a sunat azi-dimineata sa-mi povesteasca ce mai fac fetele, ca a vazut ca sunt trista tare fara voi!
Zicea intr-o emisiune la televizor de cea mai noua dependenta, aia de net. Si spuneau ca cei dependenti, asa ca mine, daca raman fara internet sau calculator ajung sa intre intr-un fel de sevraj, ca la dependentii de droguri sau alcool. Ceea ce aproape ca mi s-a intamplat si mie. Am fost zilele acestea intr-o depresie adevarata din cauza asta, cu plans si vazut totul in negru. Dar gata, acum imi iau portia de drog si sunt fericita.
Techiluto, imi pare rau de ce ti se intampla! Stiu cum e, si sora mea avea o casa din asta, fara curent, cu eoliene, nici nu puteam sa calc sau sa imi ondulez parul cu drotul ca ramaneau fara curent, si cand nu era soare bagau generatorul, un chin, ce mai. Pana la urma si-au tras curent electric, nu mai mergea asa. Sper sa nu stati totusi in frig, ca papa bun vine Vali si sa aduce.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Buna dimineata fetili mele!
Cu intarziere si cu mii de scuzespun si eu La multi ani RALUKUTA NOASTRA DRAGAsi sa iti creasca Alexutul frumos si sanatos si sa iti aduca numai bucuri in viata!

TECHILUTAesti teroare (scuze ca stiu ca tu esti suparata...) dar felul cum descri lucrurile ma amuza teribil"nu a vrut putza lui". Lasa ca se rezolva lucrurile.Apropo mai ai mucusori puiutii?

LUTOam vazut poza cu Davidutu in cadamama, mama ce bine shade el acolo...parca e pe un tron asa relaxat sta baiatu'.



KIKI mamica fericita de gemenii Alex&Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Dragele mele,
Buna dimineata cu ganduri bune si cu zambete.
Am intrat si eu pe forum azi ca tocmai ne-am intors de la medic si sunt bucuroasa. Mosorelul meu cel mic a fost vedeta ca l-a luat doamna doctor si l-a aratat la asistente cat e de frumos. (Si cioara de mine s-a umflat toata in pene. )
El e bine, sanatos (cu exceptia ochisorului pentru care inca mai asteptam o rezolvare), are 8,200 kg si 69 cm lungime si 63,5 cm perimetru cranian (asta am tinut-o minte special pentru Monica. Nu stiu daca te ajuta cu ceva comparatia. Doamna doctor a zis ca e buna proportia.)

Incepem si noi sa diversificam de la 5 luni cu suculet. (De fapt, deja i-am dat de trei zile cate o lingurita de suc de morcovel doar ca sa incerc marea cu piciorul ca zgatia mea nu vrea nimic in afara de tzitzi. In lumea lui formula e caca si o vomita oricm i-as da-o. Apa, ceai nici nu poate fi vorba si alea sunt otravuri. Evident, sunt multumita ce e indragostit de tzitzi, problema e ca eu sunt epuizata si nu stiu cat mai fac fata la ritmul lui de supt non-stop (la 15 max 2 ore) fara nici o pauza majora. In ultima luna am inceput sa simt cum clachez fizic.

Citind mesajele voastre mi-a venit sa zambesc. Fiecare mama cu doaga ei. Eu as da orice sa doarma ca unii dintre puii vorstri, altele dintre voi ati da orice sa pape asa cum papa unii ca grasunelul meu.

Am facut si vaccinelul la care l-am tinut de manuta si el s-a uitat cu ochi curiosi la mine ca sa afle ce se intampla si nu a dat nici o lacrima. L-am pupat pentru asta dupa aia. Acum doarme si eu in loc sa fac curatenie stau pe net.

Va pup pe toate cu mult drag si in special pe Aida, de care mi-a fost dor. Voiam sa-ti spun ca nu conteaza cate kg mai ai de slabit ci felul in care te raportezi tu la ele. Nu esti cu 36 de kg mai grasa ci cu 12 mai slaba si in continua devenire. Stiu ca e tare greu sa te impaci cu propria imagine, atunci cand nu se potriveste cu telurile tale. (Si eu ma simt uneori taaare urata si grasa fiindca nu am reusit sa dau jos cee 5 kg cu care am ramas.) Dar daca te oglindesti in ochii puiutului tau nu vei vedea imaginea din oglinda care te indeamna la critica ci imaginea celei mai frumoase si mai scumpe mamici. Si, da fapt, tu ASTA esti!

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput