Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (43)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamanati

Buna burtici,
Am fost si eu la medic de dimineata, desi aveam niste dureri groaznice de cap(probabil de la timpul asta). Imi ea ginecoloaga tensiunea: 40/60!!! Hai sa-mi faca chiar ea repede o cafeluta, caci nici nu putea scrie in carnet asa tensiune, zici ca eram pe patul de moarte. Apoi a revenit la cea normala:90/60.
Am intrebat si de intepaturi in zona buricului, a zis ca e de la uterul in crestere. Iar de faptul ca ma doare burtica doar noaptea, a zis sa iau no-spa si inca ceva.
Sa va spun ceva: i-am zis la ginecoloaga ca am ramas cam dezamagita ca nu m-am ales cu poze de la eco si nici macar sexul bblui nu stiu(presupus fetita). Ea a ascultat bataile inimii (ale bblui) si zice ca parca ar fi baiat! Ati aizit de asa diagnosticare?! Am intrebat-o si care e chestia si zice ca la baietei bataile cordului sunt mai puternice si mai rapide decat la fetite.
Nico, si pe tine pentru raspuns.
Mira, tinem ppumnii pentru examen!
OanaMar, zic si eu ca monitorizarea video (mai mult a bonelor decat a bebeilor) e un lucru sfant. Si noi instalam cred, dar noroc de mama ca a stat cu Cami de la 5 luni(atat am putut sta cu ea acasa) acum insa recuperam.
Crissy, in parca bonele nu prea isi permit sa se poarte urat cu copii, ca le vad alte mamici care pot sa-ti transmita tie cu e comportamentul ei.
Sabina cum a fost la medic? Ati stabilit data deja, bine ca nu-i data din visul meu aiurit!

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 23+

Nati: si buricul meu e ciudat...si doare... de la uter zici? Sotul spune ca bebe face exercitii de cap... in buric:))... ce-o vedea el pe interior:)? Oare centura nu ar mai "lua" din dureri?

Mary 26+ cu minune de

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinettero

Buna fetelor,
n-am mai intrat de mult dar de citit v-am citit, f greu tin pasul cu voi (au mai ramas vreo cateva capotole necitite)
Noi suntem bine, mergem joia viitoare la eco sa-l vedem pe bebe, care e din ce in mai miscacios, pot dormi pe o parte numai daca doarme el, altfel ma loveste.
Azi m-am cantarit, am zis ca arunc cantarul, aproape 12 kg luate, daca ma opresc la 20 sa zic merci. incerc sa fiu echilibrata la mancare dar mai pacatuiesc cu cate ceva dulce. Miscarea lipseste cam mult, desi merg la serviciu stau mult pe scaun.
Madamar si eu tot pana pe 8 martie merg la serviciu, dupa aia incep cautarile da patuturi, carucioare, hainute etc.
Si ma alaturi fetelor care s-au saturat de iarna, vreau la plimbare in parc,
Fetelor dar de ce preturi vb voi de la spitale, pai tb sa fac imprumut pt nevoi personale. La noi la Iasi am inteles ca sunt putin mai mici, dar ma voi mai interesa sa fiu pregatita sufleteste si material.
Va pup pe toate si aveti grija de voi

29+

Bine ai revenit Alina, nici pe mess nu te-am mai vz! Ma bucur ca esti mai biner acum si ca te simti in siguranta la noua dr... numai ca noi(eu si Anamaria) am experimentat pe sotul ei care este un ciudat si ... 1/2:P! sa auzim de bine de tine si de bebe! Doamne ajuta!

Mary 26+ cu minune de

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Buna burtici !
Ne-am intors si noi de le ecografie , multumesc lui D-zeu ca suntem bine . Colul este inchis, 3,9 cm ( a mai crescut de la iesirea din spital ), Sofia si-a dublat si ea greutatea, are 1019 g , foarte vioaie , s-a si invartit in timpul examinarii, lovea intr-una ca o umfla si pe doctorita rasul ... mi-a zis ca o sa fie o fetita mai baietoasa la cata miscare face ! Ne-am linistit si noi !
Data probabila a nasterii va fi stabilita in jurul datei de 20 mai la 39 de saptamani (avand in vedere ca voi naste cu cezariana )sau putin mai repede ; momentan nu este nimic batut in cuie si ne invartim in jurul datei de 20 mai, vedem cum decurge sarcina in continuare.
Simt ca mi s-a luat o piatra de pe inima cu controlul asta ca tare stresata mai eram. Sfaturile pe care le-am primit : sa incep sa imi monitorizez si eu tensiunea ( am 10 cu 6 de obicei , am intrebat cand e cazul sa ma ingrijorez si a zis ca daca ajunge la 14 sa ii dau telefon ), mai putina sare si fara apa minerala si daca incep sa am probleme cu contractiile neaparat telefon.

V-am plictisit destul si in plus am de recuperat paginile noului capitol !

Anamariam79 : ti-am trimis un PM

R_ocsy 26 + Ana Sofia

Waw! Chiar baietoasa fetita, si mai grea ca baietzica al meu insa cred ca fiecare copil evolueaza in felul sau - ai eu tot in jur de 20 mai cred ca voi fi programata.;)

Mary 26+ cu minune de

evolutia lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Nana, Cris_09, JulyMorning, Sabina : multumesc

Sabina : bine ca nu ai primit inca 2 carucioare de care te temeai ca s-ar putea sa ajunga . Si eu stau prost la capitolul maieuri si tricouri, in sensul ca unele ma strang si nu le suport iar altele se ridica pe burta, deci imi sunt prea scurte ... va trebui sa merg la cumparaturi ca mai ies si eu pe strada si trebuie sa am ce imbraca ( tricourile sotului mi-ar fi oricum mult prea mari ) .

Oanamar, Vivela : experientele voastre cu cresa/bona sunt foarte utile ... noi ne vom hotara pe parcurs !
Apropo Vivela , nu vedeai dublu 2 capitole in aceasi perioada, invatam eu cu Roxi sa fac capitole noi si nu mi-a iesit chiar 100% ok,; acum am invatat si ar trebui sa ma descurc

Arturicii : odihna din cand in cand face minuni, mai ales in cazul tau care mereu ai program cu baietii sau bucataresti intr-una ... ti-a ajuns si tie oboseala la os ! Asadar sper ca ti-a prins bine programul de tolaneala si dac nu ti-a ajuns , mai ia-ti cateva zile .

Anamariam79 : daca crema aceea de cearcane e asa de buna atunci merita toti bani, mi-am notat cum se numeste ca daca nu mi-as pune ochelarii as avea si eu cearcane de toata frumusetea ... si de curiozitate, cat costa ?

Mira : cum te-ai descurcat la examen ?

Mamanati : stii ce nu inteleg eu ? Ai zis ca ai fost la ginecoloaga care ti-a spus in functie de nr. batailor de inimioara ca ar fi baietel ( sa stii ca nu e 100% sigura chestia asta ) ... de ce nu ti-a facut ea eco si sa ti-o interpreteze ??? Intreb pentru ca vizita mea la ginecoloaga presupune ecografie cu masuratori, chiar astazi ne-am intors cu o poza a funduletului domnisoarei cu o dovada clara ca este o ea ! Deci , ea nu are ecograf sau nu stie sa il interpreteze ?!

R_ocsy 26 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Tocmai ce ma imbracasem sa plec si eu la mall, sa vad lumea si sa imi iau acolo niste tricouri frumoase, ca a inceput fii-mea sa urle sa nu plec, ca ea nu sta cu bunica-sa. Cum nu pot sa ies pe usa si sa o las urland, m-am dezbracat si de nervi m-am apucat sa fac un tort, mai am o oala cu sarmale pe foc. Asa ca am cu ce ma distra in seara asta.

Sabina 30+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 10 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madamar
Waw! Chiar baietoasa fetita, si mai grea ca baietzica al meu insa cred ca fiecare copil evolueaza in felul sau - ai eu tot in jur de 20 mai cred ca voi fi programata.;)

Mary 26+ cu minune de

evolutia lui bebe

Seamana probabil cu tati, care e tapanuc din fire si tare ca piatra la musculatura , cat il mai invidiez pe tema asta ca pot sa fac inca 10 ani de acum inainte fitness si sa nu ajung niciodata la fibra musculara a sa !

R_ocsy 26 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

Tocmai ce ma imbracasem sa plec si eu la mall, sa vad lumea si sa imi iau acolo niste tricouri frumoase, ca a inceput fii-mea sa urle sa nu plec, ca ea nu sta cu bunica-sa. Cum nu pot sa ies pe usa si sa o las urland, m-am dezbracat si de nervi m-am apucat sa fac un tort, mai am o oala cu sarmale pe foc. Asa ca am cu ce ma distra in seara asta.

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

N-ai vrea sa te "enervezi" si pe la mine pe-acasa?

Nana 27+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

N-ai vrea sa te "enervezi" si pe la mine pe-acasa?

Nana 27+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana

sigur vin cu placere

Mergi la inceput

Eu si daca as vrea nu pot lua tricourile de la sot, ptr ca este super slab. Ma scoate din sarite cand il vad cum isi mentine silueta. Nu se depune nimic pe el. Iar eu sunt ca un balon. Nu ma mai suport. Arat ca o matroana . Azi m-a mai enervats i un client, pe care l-a pufnit rasul cand m-a vazut, imi venea sa il intreb: ce ai bre de razi, nu mai vazut gravide. O data tot asa m-am luat de o clienta, care ma masura din cap pana in picoare si se uita cu dispret la mine si i-am zis sa nu se mai uite asa la mine, ca sunt gravida si nu ii iau ei banii pe excursie sa ma duc sa nasc . Mai era si o baba din aia ciudata. Voua nu vi se intampla sa se uite lumea, de fapt babele si femeile proaste cu dispret la voi pe strada. Eu am patit adesea, mai ales la sarcina cu Ale, eu nu prea imi arat varsta si cred ca idioatele isi inchipuiau ca sunt o pustoaica care face copii, eventual si pe banda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Nu va imaginati ca ies pe strada cu tricourile sotului
Pentru iesit am rochite si colanti!Cel mai practic,si cred k ma vor incapea pana la 9 luni

poze
Cristina cu Seby 28+

Mergi la inceput