Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (43)
Raspunsuri - Pagina 12
mamanati spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Madamar
Miscarile alea de care spui tu, gen pickamer... iti strinesc dureri in zona buricului? Pe mine ma sperie durerea asta pe care o simt in zona buricului...imi da o stare parca de lesin... Ce sa fie? Uterul nu doare asa... seamana cu o durere de stomac - nici nu stiu cum sa o descriu, taioasa, nu ca durerile insotite de contractii... Ma intreb daca e bine sa iau sau nu No-spa... ma intreb dar nu imi pot raspunde...:(. Mary 26+ cu minune de ![]() evolutia lui bebe „Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga” |
Mary, durerile intepatoare in zona buricului si miscarile ca in timpul cutremurului ale bebelui care nu sunt dureroase, sunt 2 lucruri diferite, cel putin la mine. Iar acum 2 zile cand m-au apucat iar intepaturile astea, ma lasau doar daca tineam burtica si apasam pe ea cu ambele maini. Asa ca, eu zic ca centura ar putea ajuta(sper sa dea mama de ea cat mai curand).
Mira, ma intrebam si eu de multe ori cum Dumnezeu reuseste sa-mi cutremure asa burta?
merg si eu la somnic,
si noapte bunawww.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si
23+
corinasmile spune:
Fetele mele dragi, buna dimineata!
Va las eu cea mai matinala
cu lapte, ca trebuie sa fug.
N-am reusit sa citesc din urma, promit sa recuperez cand ma intorc, insa sper din tot sufletul ca sunteti bine, sanatoase toate!
Am intrat sa raportez ecografie morfofetala trim 2 intamplata ieri cu prof.Pelinescu la Medlife.
Am stat vreo 40 de min, intors bebelina pe toate partile, masurat toate cele, ramas fascinati de aparatul sofisticat de acolo ![]()
Concluzia finala este:
SANATOASA!!!! 

Toate dezvoltate normal, doar o mica dilatati pe rinichiul drept, insa in limitele acceptabile, asa ca nu o lasam sa ne umbreasca marea intalnire 
Avem poze frumoase, o sa pun in weekend pe webshots sa vedeti nasulcul carn si "dovada" de 
Nici eu n-am avut inca timp sa studiez toate paginile pe care le-am primit de la medic, am vazut doar ca se incadreaza in limitele normale pe toate graficele de dezvoltare, iar medicul de familie a zis ca e perfecta 
Gata, scuze pt monopolizarea mesajului, vroiam doar sa va impartasesc bucuria noastra 
Acum ne pregatim sa plecam pana duminica in Md, la parintii mei, ca nu i-am mai vazut din noiembrie si ne e tare dor.
Va rugam sa ne tineti pumnii pt drum bun si conditii bune de circulatie (eu conduc). O sa facem pauze multe (sunt totusi 470 km intr-un sens), mergem atent, ne odihnim si speram sa ajungem cu bine pe seara.
Va
cu drag si va urez un sfarsit de saptamana cat mai bun!
Corina
21s+ cu Maria
![]()
NicoletaB spune:
'Neata fetelor!
Felicitari pt rezultatele bune la eco,bebei miscaciosi si date de nastere gata stabilite!
Bafta la examene si la facut prajituri! eu am experimentat deja 3!
De pe aci' nimic nou!
O zi buna va doresc!
21+ 
tigruta spune:
Neata burtici..
Rocsy, Oana felicitari pt bebeii grasuni si sanatosi..
Rocsy foarte bine ai facut cu nr de tel..am sa-l i-au si eu pe al tau![]()
Tatyana sanatate multa si sa stea bebelina cat mai mult la caldurica in burtica..
Sabina felicitari pt data aleasa..sa dea domnu sa fie asa cum iti doresti..
In rest nu mai stiu, atat am tinut minte dar ma bucur ca sunteti bine si mai asteptam fetele cu vesti bune de la eco..bebelinul meu are chef de distractie in burtica ceea ce ma bucura foarte mult
|Va pup si am fugit ca am ceva treaba..azi m-am trezit la 6.foarte matinala..asa ca va servesc si cu
elena
22+
anamariam79 spune:
Rocsy, crema de la Roc e vre 40 de ron. Anticearcanul de la Guerlain e mult mai scump, e cu 3 cifre. Vezi PM de asemenea.
Nana, ce ma amuza pe mine babele astea care-si dau cu parerea vis-a-vis de cat de tinere aratam si ca avem burta la gura. Stiu cum e, ca si eu experimentez aceesti problema. Vaaaai, in ziua de azi si copiii fac copii, si eu saraca am 30 impliniti. Asta se intampla daca imi pun blugi si o geaca, si evdent fara machiaj. Si din "fetita" sau "domnisoara" nu ma mai scot. Daca insa ma imbrac altfel, si ma machiez, gata imediat sund "Doamna"
Tatyana, pai cum iubita ce sa iti rezerve DD altceva decat un bebe sanataos, frumos, cuminte si destept, asa ca sa compenseze pentru toata perioada asta.
Felicitari pentru bebei grasunei si sanatosi celor care ati fost la eco 
Ana
27+
Miruna-Nicola
bebica mea mica si scumpica 
ticker 
Dienutza spune:
Buna dimineata!
Am vazut ca vorbiti pe aici despre statul acasa cu copilul, bone, gradinite etc.
Eu mi-as dori sa stau acasa cu copilul pana la doi ani. Cred ca este mai bine asa sa fie copilul crescut de mama lui si nu de alte persoane, fie ele si rude (bunicute etc.). Si oricum nu vad motivul pentru care m-as intoarce la birou pentru o diferenta de salariu de numai 15%. Cu toate costurile pe care le presupune mersul la birou (benzina, mancare, haine office, bona, gradi, etc.) tot pe acolo ajungi, daca nu mai scump. Sper numai sa pot rezista psihic acasa 2 ani de zile. Este primul bebe si nu prea realizez cat de greu o sa-mi fie.
Eu am crescut cu bone cand am fost mica (de pe la 2 - 3 ani) si au fost foarte OK. Mai tin minte vag ca una mi-a dat odata sa mananc hartie ca nu mai stiu ce prostie facusem, dar nu cred ca e o mare trauma. La gradi am fost cateva luni si nu mi-a placut deloc. Am luat toate bolile posibile (pojar, oreion etc.) si nu ma adaptam deloc cu programul de acolo (mai luam si bataie pe tema asta..). Si cand am mers la scoala m-am adaptat f bine, nu am avut probleme pt. ca nu statusem in comunitate si nu urmasem nu stiu ce programe pedagogice. Totusi, mi-as da copilul la gradinita, daca s-ar adapta bine, dar de pe la 3 - 4 ani. Personal consider ca 1-2 ani e o varsta prea mica pentru ca un copil sa mearga la cresa. Mai ales ca am o colega care si-a dat copilul la cresa de la 2 ani si a avut probleme cu el: nu a mai luat in greutate pt ca el era cam mofturos la mancare si acolo nu se ocupa nimeni de el sa il hraneasca in mod special si, in plus, a capatat si niste probleme de comunicare - se sperie, plange etc.
Diana,
26+ cu
Eva Alessia
r_ocsy spune:
Neata burticute !
Astazi m-am trezit asa cu un chef de plimbare si plina de energie desi azi noapte nu prea am reusit sa ma odihnesc ( mai am si nopti albe ). De asemenea m-am trezit cu dorinta de a cauta niste retete mai deosebite ca maine mi-am propus sa gatesc
... mai greu ma hotarasc ca oscilez ba la una ba la alta . Totusi am ales deja desertul caci mi-am amintit ca inca nu am facut ciocolata aceea de casa pe care unele dintre voi deja ati incercat-o ( asadar praji saptamana viitoare )
Va doresc o zi minunata si un sfarsit de saptamana asemenea 
R_ocsy
26 +
Ana Sofia
r_ocsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui JulyMorning Sa vedeti ce reactii starnesti cand nici macar nu esti maritata, asa ca mine _ Our future determines our past bobocica Maia(28.08.2008) Poze 20+ |
Asta cred ca la cate prejudecati avem noi ca natie in general ... nici nu ma mir !
R_ocsy
26 +
Ana Sofia