Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (43)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Noapte buna burticoase!

poze
Cristina cu Seby 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Seara buna, burtici!

Am avut niste zile super incarcate, n-am avut timp nici sa va citesc cum trebuie, mai mult pe diagonala.
Vin acus cu vesti calde de la doctor si dupa baita si culcarea lui Matei intru sa va citesc.
Deci, bebe ok, avans de 2 saptamani, 1870 gr, pozitionat transversal: capul spre stanga si funduletul spre dreapta, col ok.
Sunt fericita ca totul e bine, bebe maaaare (sper totusi sa nu-l depaseasca pe frate-su ), singurul regret ca eco a durat doar 5-10 minute si a fost 2D, deci nu am vazut mare lucru.
O sa pun zilele asteansi poze cu burtica (ca ieri am facut din alea profesioniste) si o sa mai pun si cu Matei, tot din astea mai elaborate. Sper sa mi le trimita fotograful saptamana viit.

Hai ca fug la programul de seara cu baietii, fetele si sper ca sunteti toate bine!

Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 29+ Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

felicitari fetelor care ati venit cu rezultate asa de bune de la eco Rocsy, Onana (wow ce avans grozav)

s-auzim in continuare numai de astfel de vesti de la toata lumea !

Ruxi 26 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Citat:
citat din mesajul lui Onana

Seara buna, burtici!

Am avut niste zile super incarcate, n-am avut timp nici sa va citesc cum trebuie, mai mult pe diagonala.
Vin acus cu vesti calde de la doctor si dupa baita si culcarea lui Matei intru sa va citesc.
Deci, bebe ok, avans de 2 saptamani, 1870 gr, pozitionat transversal: capul spre stanga si funduletul spre dreapta, col ok.
Sunt fericita ca totul e bine, bebe maaaare (sper totusi sa nu-l depaseasca pe frate-su ), singurul regret ca eco a durat doar 5-10 minute si a fost 2D, deci nu am vazut mare lucru.
O sa pun zilele asteansi poze cu burtica (ca ieri am facut din alea profesioniste) si o sa mai pun si cu Matei, tot din astea mai elaborate. Sper sa mi le trimita fotograful saptamana viit.

Hai ca fug la programul de seara cu baietii, fetele si sper ca sunteti toate bine!

Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 29+ Tudor

Waw, cred ca e cel mai grasunel dintre floricelele de aici! Multa sanatate in continuare si numai vesti bune!

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Iata ce am gasit pe un site :

Sexul copilului se poate determina in functie de pulsul copilului tau nenascut. Daca este mai mare, peste 140 de batai pe minut, inseamna ca ai o fata. Un puls mai mic, sub 140 bpm inseamna ca ai un baiat.

Aici m-a cam nimerit, frecventa batai cord 143 , deci fata

R_ocsy 26 + Ana Sofia

Eu acum is chiar in ceata! Ca ea mi-a spus ca ar putea fi baietel tocmai pentru faptul ca se aude inimioara mai puternic si mai des ca la fetite.
Ei, acum sanatos sa fie, iar genul poate il aflu la eco dim martie. Ca in asta cu bataile inimii chiar nu prea cred.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

R-ocsy felicitari pentru vestile bune!
Hmmm,baiatul meu e cel mai slabanog..toate veniti de la eco cu bebei peste un kg.......Sebicu la 27 de sapt avea 869 gr..cam slabanog,nu?

poze
Cristina cu Seby 28+

Eii...slabanog, nu e slabanog puiul tau, cum spuneam si mai sus: fiecare evolueaza independent;)! Pina si al meu e grasun fata de una din cartile in care ii urmaresc evolutia...deci:)... e loc de schimbari si rasturnari de situatie si la tine.

Mary 26+ cu minune de

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui JulyMorning

Rocsy, felicitari pentru bebelina in grafic.

Referitor la banii incasati de dr la nasteri, e bine sa nu va aruncati la sume cat mai mari. Plus ca difera de la spital la spital, de la medic la medic: una e sa nasti cu "simplu" medic, alta cu ditai profesorul. Am auzit inclusiv de variante in care mamicile s-au dus pregatite cu 350-400 euro si in spital, discutand cu asistentele, alte paciente au ajuns la concluzia ca e prea mult. Aici ma refer la ginecolog, evident. Cam asta e ce stiu eu. Preturi de Bucuresti.

Am gasit pe amazon de cumparat dispozitivul Niplette, costa 24 de lire, dublu, adica 2 bucati, nu doar 1 cum se vinde la noi. Transportul vine6 lire si tot atat pentru 2 perechi sau 3. E careva interesata, pe mine m-ar tenta si daca ne strangem mai multe iese chiar ieftin pentru ca impartim transportul.

_
Our future determines our past

bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
20+

Interesant pretul, insa nu ma pronunt chiar azi... cit termen am:) sa tzip si eu:)? Ar trebui sa il trimiti mai departe la mine si tu... si nu-l mai putem folosi acum, doar inainte de a alapta, nu? Faptul ca e pereche... e important pe de alta parte... Sper sa ma pronunt miine-pomiine.

Mary 26+ cu minune de

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

Eu si daca as vrea nu pot lua tricourile de la sot, ptr ca este super slab. Ma scoate din sarite cand il vad cum isi mentine silueta. Nu se depune nimic pe el. Iar eu sunt ca un balon. Nu ma mai suport. Arat ca o matroana . Azi m-a mai enervats i un client, pe care l-a pufnit rasul cand m-a vazut, imi venea sa il intreb: ce ai bre de razi, nu mai vazut gravide. O data tot asa m-am luat de o clienta, care ma masura din cap pana in picoare si se uita cu dispret la mine si i-am zis sa nu se mai uite asa la mine, ca sunt gravida si nu ii iau ei banii pe excursie sa ma duc sa nasc . Mai era si o baba din aia ciudata. Voua nu vi se intampla sa se uite lumea, de fapt babele si femeile proaste cu dispret la voi pe strada. Eu am patit adesea, mai ales la sarcina cu Ale, eu nu prea imi arat varsta si cred ca idioatele isi inchipuiau ca sunt o pustoaica care face copii, eventual si pe banda.

Sabina 30+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 10 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Nu, cu dispret nu, dar cu priviri timpe da...si au fost gravide nu de mult si mariile lor... Mi s-a intimplat ca una dintre colege sa se uite ca si cazuta din avion luuuung, luuuuung la mine, incit am intrebat-o daca am patit ceva, sunt murdara, am ceva pe fatza... ma deranja privirea ei, asa cum spui si tu, chiar daca ma intorceam simteam ca ma secatuieste cu modul in care ma priveste. MI-a replicat simplu ca imi analizeaza burtica, de parca era treaba ei... Dar timpa rau in privire... nu am pomenit!

Mary 26+ cu minune de

evolutia lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madamar

Interesant pretul, insa nu ma pronunt chiar azi... cit termen am:) sa tzip si eu:)? Ar trebui sa il trimiti mai departe la mine si tu... si nu-l mai putem folosi acum, doar inainte de a alapta, nu? Faptul ca e pereche... e important pe de alta parte... Sper sa ma pronunt miine-pomiine.

Mary 26+ cu minune de

evolutia lui bebe

Mary, te astept pana te hotarasti, nu-i problema, o zi doua... sau hai, pana luni, ca vine weekendul Ma anunti tu cand ajungi la vreo concluzie, alba sau neagra :)

_
Our future determines our past

bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
20+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Sau poate ar trebui sa ma astept ca am inceput sa nu mai port verigheta !

R_ocsy 26 + Ana Sofia

hahaha... sa stii! Si eu intru in aceeasi categorie "fara verigheta" pentru ca se umfla deja miinile... cine stie la ce ne mai putem astepta!

Mary 26+ cu minune de

evolutia lui bebe

Mergi la inceput