Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (99)
Raspunsuri - Pagina 9
greenfrog spune:
mie imi cam place mancarea condimentata dar o sa am grija, o trec pe lista neagra.
38+
Petru Gabriel
Ina_3040 spune:
Dianami iti multumesc ca iti faci timp sa ne dai sfaturi atat de pretioase si de obiective 
Referitor la placenta sa stii ca dupa postarea ta sunt parca si mai hotarata sa fac cezariana. Tu ai avut placenta jos inserata acuma cu Alexandru? si mie imi e tot mai teama de vreo hemoragie intre timp, mai ales ca de acasa sunt vreo 30 de km pana la spitalul meu 
Sa vad ce imi zice saptamana viitoare la ecograf.
in rest nimica nou, la lucru ca de obicei, zilele astea imi cam bat capul cu toti prostii
va pup pe toate si o seara cat mai buna.
aaaa sa nu uit, in seara asta merg la cursul de alaptat, sunt curioasa ce ne povesteste tanti aia.
Ina
34+ 
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#
Dianami spune:
Ma bucur de vestile bune de la Roxana. ![]()
Ina, da, am avut placenta jos inserata (praevia). Doar ca la mine a acoperit complet colul, acolo s-a format si acolo a ramas pana la sfarsit, adica praevia centrala. De-aia am facut cezariana. Sper din tot sufletul sa ai vesti mai bune la urmatoarea ecografie. Oricum, ai grija sa nu pui presiune pe col si evita efortul. 
Kossir, sa va bucurati de frumusetea de iepurica! 
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
babyangel spune:
Fetele , eu nu am mai putut intra pe forum..a mers f. nashpa..
Acuma am reusit in sfarsit sa vadpoze cu bebeluna Briana Mooaaama ce simpatica e cu freza ei
prca e un puiut in puf
Bravo Rammy pt minunea adusa pe lume!
Stefi,Oana, Freedelia si eu ma distrez de visele mele si ma intreb oare ce mai urmeaza
Anca

cu
Codrin Fabian in 38 saptamani!!
AMR 2+ saptamani!!!

si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
Dianami spune:
Bancuri cu actorul meu preferat
(cred ca e cel mai enervant actor):
Stiti de ce doarme Chuck Norris cu lumina aprinsa?
Intunericului ii e frica de el.
Chuck Norris nu face flotari - el impinge pamantul.
Multi oameni au pijamale cu Superman. Superman are pijamale cu Chuck Norris.
Chuck Norris a lovit o singura data pe langa - de atunci cerul e albastru.
Chuck Norris nu foloseste prezervativ pentru ca nu e nevoie de protectie pentru Chuck Norris.
Chuck Norris a lovit odata un cal in barba - descendentii acelui cal se numesc acum girafe.
Zambetul lui Chuck Norris a readus odata un catelus la viata.
Chuck Norris doarme cu perna sub pistol.
O piatra poate crapa in doua... Chuck Norris a fost singurul care a crapat doua pietre intr-una una.
Chuck Norris s-a batut cu Superman. Nu se stie cine a castigat, dar cel care a pierdut a trebuit sa poarte chilotii pe deasupra pantalonilor.
Un rechin a vrut sa il atace pe Chuck Norris - a murit inecat.![]()
![]()
![]()
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
Ina_3040 spune:
Dianami
pt raspuns. O sa incerc sa nu pun presiune pe col dar toata ziua sunt pe scaun la birou, sper sa nu imi faca vreo figura placenta. Oricum raman optimista sa nu am probleme pana macar la 38 de saptamani cand se poate programa cezariana.
Super bancurile, m-am distrat.
O seara buna tuturor!
Ina
34+ 
Ina_3040 spune:
Kossir vazut poze cu printesa Sofia
frumoasa foc si mi s-a parut marisoara.
sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii! 

Ina
34+ 
annya9 spune:
Kossir, sa-ti traiasca brunetica frumusica!
Si mie mi s-a parut maricica!

30+
Radu Alexandru
poze
ellanik spune:
Eu sunt inca sub soc!!!Dayanara la spital?Doamne ajuta sa mai tina bebelina inauntru.
Si cand ma gandesc ca a scris ca m-a visat pe mine ca am nascut!!!
despre mine tot asa.Am fost la dr.Bebe are 3300 grame , frumusel foc(ete cioara!)lichid arhisuficient,col lung si inchis niciun semn de nastere.verdict:sta pana la termen.Avem 2 variante:
1.nasc natural fara anestezie dar doar daca se intrevede vreo dilatatie ceva ca daca ajung cu contractii si col lung si inchis papa!
2.nasc prin cezariana pt ca bebe e maricel, are cordonel,etc.
Dr a zis ca tine cont si daca la acel moment avem o sansa in plus sa nasc natural o sa tina cont.Ideea e ca sta pana la termen si daca cumva pana pe 8 martie nu se naste il scoatem noi cu nasu'n lume.
Jasmine sa-ti fie de bine dar nu e frumos ce faci ca eu nu mai am acasa si la delivery astia nu le fac bune.
Intre timp am introbagat o crema de zahar ars la cuptor.
Vladi , sa inteleg deci ca nu ne mai interceptezi pe cai ilicite?Adica ai netul tau?NU se vede fiindca intri rar si scrii putin.Ia sa iei masuri.
Honey azi sterilizez pompita .Eu am luat si setul de diversificare ca mi s-a parut convenabil la ei pe site.Cat despre reparatii si costuri si muncitori nu mai vreau sa aud ca....Si inca ceva!Am volanasele gata calcate apretate!In cazul in care nu puteai dormi de grija!![]()
![]()
![]()
Oana baga una mica sa declansezi nasterea.Una mica poa sa fie o curatenie, un sport mic sau.....![]()
Rebiana 
Selina ma enervezi .Nu e cazul sa te simti cu musca pe caciula.Ce Doamne iarta-ma?!Eu am zis in general nici macar nu am tinut minte cine a zis.Eu nu am nimic cu nimeni ci doar cu ideea in sine:evit sa ma uit la filme cu nastere,poze,sa citesc.Prefer surprizele!
si goneste musca aia de pe fes.
Miru tin pumnii!
Kossir welcome back!Imediat vad pozicile.
Dianami bune sfaturi!
+37 cu
George-Theodor
AMR +2 saptamani .... musai !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
ellanik spune:
Kossir, am vazut pozicile.BebeGeo intreaba despre zestre si nr de camile pe care il da taticul Mariei.
Ce incantat e Mihai de noua postura.
+37 cu
George-Theodor
AMR +2 saptamani .... musai !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici