Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (99)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Neata burtici si mamici!

Dayanara Doamne ajuta sa treceti cu bine prin aceasta incercare si sa ramaneti 2 in 1 pana la termen!

Andira frumoase numele alese pt bebelusa. Acum nu mai tin minte exact cine zicea pe aici de suprapunerea sarbatoririi copilasilor, ca fiecare tb sa stie ca are o zi a lui, Sf Ana e imediat dupa Sf Maria si.. intelegi tu. Daca am vb aiurea scuze!

Greenfrog si eu intrebasem de Sensibila mai devreme. Ca nu a mai intrat sa ne dea nicio veste.. Sper sa fie totul bine!

Oana multumesc. Sigur ai citit pana acum ca te-a visat Rebiana ca nasteai.. Tinem pumnii!

Oanka acelasi raspuns l-am primit si eu. Multumesc!

Vladimirescu acum ca te-ai mutat si ai terminat treaba te asteptam printre noi!

Babyangel da ce faci? Ii iei la rand pe astia de la spital?

Camilecu tinem pumnii sa fie bine. Nu te mai gandi la ce a fost. Bebe Vlad va veni la termen!

Gaby vezi ca Joy asculta de mami si papa? Nu te mai ingrijora!

Michelle in primul rand felicitari pt vestile de la eco! Cat despre cosmetice pt bebe, din ce s-a discutat pe aici am intels ca la inceput nu se foloseste la bb ulei de corp (desi la unele maternitati iti cere sa ai de la Sanosan). Eu pt bb i-am luat pt inceput asa: gel spumant de corp si cap (29 lei) + sapunel de la Klorane (17 lei), iar pt fundulet o crema cu extract de galbenele (daca e ok o las pe asta daca nu i-au si eu bepanthene). Si ca tot s-a mai vb pe aici fara MUSETEL! E alergen pt bebelusi si nu cred ca tb sa ne riscam. Sper sa iti fi raspuns cat de cat..

Fetelor vb chiar zilele trecute cu Dayanara si spunea ca problema ei cu tiroida ar putea duce la o nastere prematura! Chiar am vazut ca mai intreba pe aici pe cineva despre un tratament.. Oricum tinem pumnii!

37+ Irina

AMR 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

Sunt si eu alaturi de Roxana si ma bucur ca i-au trecut contractiile, o asteptam acasa iar bebe Silvana sa mai stea in burtica pana aproape de termen.

Am vazut si eu pozele bebelusei Briana, o grasuta si cu par frumos.. Sa fie sanatoasa, cuminte si mancacioasa!

Yaia insanatosire grabnica lui Tudor..
Astept sa 'intre' Oana pe forum sa vedem ce vesti ne da, vine bebe Eric sau mai sta..

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 31+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Lara multumesc de raspuns . si eu la fel trag speranta ca poate-poate se mai ridica. nici nu stiu la cati cm trebuie sa se ridice ca sa fie o nastere "safe" dar prespun ca macar vreo 3-4 cm...

si eu merg la o noua ecografie pe 25 feb, daca nu s-a ridicat deloc cred ca o sa consider din ce in ce mai serios varianta cezarienei. nu imi place ca doctorul meu vrea sa facem cezariana cu 10 zile inainte, insa el imi ia DNP ca fiind 20 martie (dupa masuratoarea ecografica) si nu 26 martie (dupa ultima menstruatie) asa ca vrea sa o facem in jur de 10 martie, mi se pare cam devreme. in fine, cred ca el stie mai bine, o sa merg pe mana lui.
te pup si da-mi de veste daca ai noutati.

Ina 34+

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Ami_84 ma pastrez o optimista:)

IoanaCT nu au trecut 40 de zile, dar preotul mi-a facut slujba!
Oricum, botezul il facem in mai asa ca pana atunci trec sigur si am voie sa intru in biserica!

Poti sa imi zici cumva ce sepregateste pentru botez? pentru preot, copil, etc? ca eu habar nu am:)

A intrat sotul Roxanei pe net si zicea ca ii duce laptopul la spital sa vb cu noi... ieeeeeee!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Amy cine stie cine mai urmeaza in visul meu Eu zic ca a sosit clar momentul sa-i cer sotului o seara romantica, ca ...deh...avem vreo 5-6 saptamani de pauza Numai ca el se cam teme sa nu cumva sa se sperie bebe Codrin

Anca

cu Codrin Fabian in 38 saptamani!!
AMR 2+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

ce ma bucur ca e bine roxana toata noptea m-am gandit la ea, bine ca au trecut contractiile si bebeSilvana e ascultatoare

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyjoy spune:

Roxana, ne rugam sa fie totul bine si sa mai stea la caldurica micuta Aroa

Ieri am cam exagerat cu treaba si gatitul (de dim pana pe la 18... Cred ca w cam mult, nu? Mai ales ca in ultima vreme am stat mai mult in pat...) desi am avut dureri de burta si contractii iar seara, dupa ce toata ziua am luat 4 no-spa, burta a ramas tare si dureroasa - se relaxa daca stateam intinsa si nemiscata. Cum ma miscam cum se facea ca un bolovan dureros - asa ca am luat gynipral... si am reusit sa ador intr-un final.

Azi vad ca iar se intareste burta daca ma misc sau daca ma dau jos din pat, iar daca stau mai mult pe stanga se tuguieste si se contracta pe o parte...

Voi ati mai patit asa? Nu stiu ca parca ieri a fost ca niciodata... Imi venea sa plang mai mult de ciuda ca nu-mi trece cu no-spa si ca e prea devreme pentru surprize...

In fine... mai e putin Important e sa fie bebe bine! Imi "vars" si eu ingrijorarile aici ca voi intelegeti

Va pup pe toate!!!! Ma duc sa stau cu fundul sus (efectiv ) si pe stanga..

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Neata si de la noi.Roxana ma bucur ca au incetat contractiile.Vroiai tu sa nasti mai devreme...dar nici chiar asa .
Am si eu o intrebare: de ce trebuie sa iesim din casa dupa 40 de zile? Eu cu siguranta nu o sa rezist atat...

35+
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Sunt aici, am facut nani si acu m-a luat tensiunea cand am vazut ce a scris Rebiana.

Ma bucur mult pentru Roxana si Silvana si abia le asteptam acasa.

Am citit pe sarite, ca v-am zis ca m-a luat tensiunea la mesajul Rebianei. Eu sper sa se adevereasca, desi am un morcov maaareee.
Azi cat am stat la Synevo sa dau urocultura asa tare m-au luat contractiile de nu mai puteam cobora scarile apoi.
Iar sefa mea era toata lapte si miere cand am fost la birou.

Revin dupa ce mai citesc o data paginile.

P.S. Rebiana am o prietena cu problemute cu arterele, iti dau un PM daca ai timp sa imi raspunzi, iti raman datoare.

Oana 38+ Eric Nicholas
AMR cat va vrea bebe
Multumim Doamne ca am ajuns pana aici.
Ajuta-ne pe mai departe sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Am uitat sa ne schimbam si noi semnatura.Am intrat in 9 luni

36+
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

Mergi la inceput