Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (99)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Am vb cu Roxana : au monitorizat-o iar. Nu mai are contractii decat cele BH. In seara asta ii scot perfuziile si maine spera sa plece acasa.
Ina - isi cere scuze, s-a inchis tel. Sa nu crezi ca a inchis ea. Nu te are in lista de mess si m-a rugat sa-ti spun.

Va multumeste la toate, ati fost nemaipomenite

Cam atat. Eu zic ca totul e bine si Roxi e optimista.

Denisa, 33 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Gaby - eu nu sunt cu belly dance. In schimb cred ca daca bag house cateva ore bune nasc si fara sa dansez numai de la bass.
Nu am auzit de picaturile care i le dai lui Joy dar am notat si cercetez. Eu am luat infracol si nu cred ca mai iau alceva decat dupa ce vad ca nu merge asta, dar le trec pe o lista sa stiu ce optiuni am.

Ami - merci de lista. Asa o sa fac o sa vb si cu pediatrul.

cristinica- bine ai venit in gasca. Nastere usoara si neaparat la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Am vb cu Roxana : au monitorizat-o iar. Nu mai are contractii decat cele BH. In seara asta ii scot perfuziile si maine spera sa plece acasa.
Ina - isi cere scuze, s-a inchis tel. Sa nu crezi ca a inchis ea. Nu te are in lista de mess si m-a rugat sa-ti spun.

Va multumeste la toate, ati fost nemaipomenite

Cam atat. Eu zic ca totul e bine si Roxi e optimista.

Honey multumim de vestile bune de la Roxana. O asteptam cu drag din nou printre noi!

37+ Irina

AMR 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Buna fetele !

Venim si noi cu vesti.
Am fost miercuri la Dr Haiduc care ne-a facut eco si se pare ca bebelina a recuperat deficienta de crestere de la abdomen, ramanand valabila cea de la femur.
Din punctul dansului de vedere e ok, chiar daca e putin mai micuta, din ce a masurat dansul a zis ca ar avea cam 2600 g dar nu a masurat decat capul, abdomenul si femurul. Eu cred ca are mai mult avand in vedere ca acum 2 saptamani a luat in 8 zile 300 g si acum a luat tot in 8 zile 100g. Dr a zis ca e diferenta si de masuratori si de aparate avand in vedere ca in 3 saptamani a fost masurata de 3 dr diferiti: Herghelegiu, Veduta si Haiduc.
Lichidul amiotic e in cantitate suficienta, nu exista urma de suferinta fetala, asa ca cu canalizele care ni le-a dat de facut ne mai vedem miercurea viitoare.

Pupici la toate burticile si la minunile din ele.
Si nastere usoara urmatoarelor fete !
Si sper ca Oana si fetele care isi doresc sa nasca, sa gasesca solutia. Sau sa le-o ia bebei inainte si sa iasa cand vor ei.

Oricum am citit ca bebelul hotaraste moemntul in care incepe travaliul, astfel cand el este "copt" suficinet secreta o anumita substanta care provoaca nasterea.

e in burtica +37 Gia Darria
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
Poze Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Sensibila felicitari pt vestile bune! Ma gandesc ca mai sunt trei saptamani (aproximativ) in care bebe SIGUR mai creste! Imi pare bine sa vad tonul optimist din mesajul tau. Multa sanatate!

37+ Irina

AMR 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Denisa merci pt mesaj. intr-adevar s-a intrerupt legatura dar am mai sunat-o dupa 5 min si am vb. E optimista si se bucura ca merge maine acasa.

Ina 35

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

hopa fetelor se apropie capitolul cu numarul 100.

cum sarbatorim? (dar fara iepurasi grabiti va rog)

Ina 35

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Rebiana

Denisa multumim de vestile bune despre Roxana.

Sensibila felicitari pentru vestile bune. Sigur bebelina ta va fi bine si va recupera mult mai bine afara. Mai ai si tu foarte putin.

Astept sa mai scrieti un pic sa intru sa fac capitol si sa o trec pe Cristina.

Oana 39+ Eric Nicholas
AMR cat va vrea bebe
7 zile pana la termen

Multumim Doamne ca am ajuns pana aici.
Ajuta-ne pe mai departe sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_apr_2010 spune:

Haideti mai scrietiiiii, ca sa pot da creeaza subiect, ca fug la cumparaturi.

Mergi la inceput

Oana cumparaturi placute!

37+ Irina

AMR 2

Mergi la inceput