Ce gatim azi (70)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Bucatareala placuta, Hristina! Asteptam povesti despre ce gatesti in el !

Ieri am facut de pranz Quiche cu bacon si branzeturi.

Pentru diseara facem pastrama de curcan la tigaie, cu cartofi pai pt vizigot rrespectiv dovlecei pane pentru mine, ambele cu mujdei de usturoi.


Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

-snitele de curcan si piure de cartofi
-salata de varza
-placinta cu mere

Oana 38+ - Maria-Emilia
AMR 8 zile
poze
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

dorada cu sos de rosii si usturoi
chec

mamica fluturasului Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

ciorba de vacutza
Sarmale

Ingrid si Cristi 6 ani si 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Monica bestiala arata reteta a de peste in crusta si aici se face ceva in genl astan cu carne tocata ( de care vrei) si o scusta de cartofi piure cu cascaval ( fara ou) cu peste arat nemaipomenit o sa fac si eu .
Oana trebuie sa fac panna cotta ca mor de pofta
Mihaela bestiala si reteta ta de dorada
pt azi : ciorba de cartofi cu costita afumata http://bucataria-sylviei.ro/ciorba-de-cartofi-cu-costita-afumata/ si pui cu legume dua reteta asta http://bucataria-sylviei.ro/pui-cu-legume-in-vas-roman/ łai schimb eu legume ceva.
Desert am facut iarasi petits chinois http://bucataria-sylviei.ro/petits-chinois/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonsai spune:

salutari gospodinelor!

eu ,fiind un real antitalent in bucatarie am inceput sa gatesc mai nou dupa retetele voastre postate pe forum;rugamintea mea,e sa expuneti pas cu pas procesul de fabricare ca altfel nu va iesi nimic comestibil

pe de alta parte,please help cu 2 retete
1-cum se fac icrele,ca sa nu mai consumam chimicalele din marchet
2-cum se face fasolea scazuta cu usturoi?

HELP,HELP,HELP.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Bonsai, uite aici icre: http://www.bucataras.ro/retete/113/icre-de-crap-delicioase.html

Fasole scazuta vrei din aia frecata? batuta? Chiar azi vreau sa fac, uite asa fac eu:
http://www.bucataras.ro/retete/1782/fasole-batuta.html
Sau Fasole scazuta cu ciolan si usturoi: http://www.bucataras.ro/retete/535/fasole-cu-ciolan.html

Succes!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

azi am gatit friptura de vitel cu cartofi la cuptor
placinta cu mere
oankasi nastere usoara




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Eu am gatit asa:
duminica: friptura de porc si gomboti
azi: ciorba de perisoare si chec

ALI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Azi ziua sfeclei

Supa crema de sfecla rosie
Salata de sfecla rosie cu piept de pui
Si un Chec cu morcovi care este delicios...sincer nu ma asteptam

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Impresii, pareri, retete

Mergi la inceput