Ce gatim azi (70)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvi_2005

Nu mai retin cine vroia reteta de pui umplut eu am facut asta http://bucataria-sylviei.ro/pui-umplut-cu-legume-la-cuptor/ se poate schimba compozitia de umplutura cu ce vreti.
Spor la bucatarit si o primavara frumoasa (vb vine ca ninge si e frig ) tuturor.

BUCATARIA SYLVIEI
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

sylvia. eu voiam reteta. pana la urma o prietena tot aici pe forum mi-a dat o reteta de pui umplut cu ficatei....insa pana la urma nul-am umplut decat cu lamaie boabe de piper si rozmarin pt ca era cam mare si m-am gandit ca nu mai are sens. am gatit acasa la parinti si au fost f.incantati. tot in vasul roman am facut doar ca am asezat cartofii rondele in jurul puiului si s-au fiert cam tare cei de dedesupt. cei facuti de tine sunt muuuuuult mai bunutzi, asa ca "fur" reteta. multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

ciorba de peste
peste prajit cu mujdei si mamaliguta
saratele

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Azi doar mucenici muntenesti
Mai am de ieri minisnitele de pui.

_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

pui shanghai
salata de telina cu ciuperci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

rosti cu salata verde

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Ciorbita de linte, cartofi la cuptor si paine de casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Adriana eu in vasul roman pun mereu cartofii intregi ca se patrund f bine, altfel se sfarama ii prefer pe cei rosii sau sortiment de cartofi albi speciali pt cuptor.
Cosminiq taaare bine suna reteta ta, cred si eu ca a iesit f bune. Super ideea cu coaja de lamaie o sa o fur si eu este f bine sa exerimentam mereu cate ceva nou chiar si la aceeasi reteta. Abia astept pozele.
Eu am facut azi o ciorba acra de pui cu legume ( telina, morcov, patrunjel, pastranac, gulie, ceapa )am pus si o mana de paste, ceva patratele mari si subtiri, am dres-o cu smantana slaba si am acrit-o cu bors magic. Servita cu leustean taiat fin pus direct in farfurie, a iesit super, v-am scris aici reteta ca nu am aparatul incarcat sa ii fac poze data viitoare. Pt cina fac pulpe pane cu cartofi la abur cu patrunjel si sote de ciuperci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvi_2005

Adriana eu in vasul roman pun mereu cartofii intregi ca se patrund f bine, altfel se sfarama ii prefer pe cei rosii sau sortiment de cartofi albi speciali pt cuptor.
Cosminiq taaare bine suna reteta ta, cred si eu ca a iesit f bune. Super ideea cu coaja de lamaie o sa o fur si eu este f bine sa exerimentam mereu cate ceva nou chiar si la aceeasi reteta. Abia astept pozele.
Eu am facut azi o ciorba acra de pui cu legume ( telina, morcov, patrunjel, pastranac, gulie, ceapa )am pus si o mana de paste, ceva patratele mari si subtiri, am dres-o cu smantana slaba si am acrit-o cu bors magic. Servita cu leustean taiat fin pus direct in farfurie, a iesit super, v-am scris aici reteta ca nu am aparatul incarcat sa ii fac poze data viitoare. Pt cina fac pulpe pane cu cartofi la abur cu patrunjel si sote de ciuperci.

BUCATARIA SYLVIEI
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Detaliezi te rog reteta asta minunata pentru fiecare componenta in parte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

www.bucataras.ro/retete/5014/snitele-umplute-la-cuptor.html" target="_blank">Snitele umplute la cuptor
Salata aisberg cu ardei gras rosu, marar si seminte de floarea soarelui
Cartofi prajiti pt. sot

Mergi la inceput