Ce gatim azi (70)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Galliciana, nu ti-a iesit retetea? sau n-am fost eu pe faza...despre ce e vorba?

Monica, Sylvia e putin in Romanica si cred ca e tare rasfatata de familie , nu mai bucatareste mai mult ca sigur!

www.bucataras.ro/retete/4883/paine-cu-iaurt.html" target="_blank">Paine cu iaurt, azi fac iar
www.bucataras.ro/retete/4920/snitele-din-ficatei-de-pui.html" target="_blank">Snitele din ficatei cu cartofi prajiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

supa de pui cu taietei de casa
salata cu surimi si porumb
friptura cu legume la cuptor

un vot va rog merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Supa de raciti ca suntem virusati.

Mai pe seara poate un risotto ....

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

am inteles...deci de-aia era lipsa la gatit
mersi de raspuns

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Impresii, pareri, retete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

Salutare,la noi azi este ziua puiului.
Ciorbita de pui acrita cu otet
Tocanita de maruntaie de pui cu piure
Vinete si dovlecei pane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2008 spune:

ficatei de pui cu bacon si sos de rosi cu piure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Azi: - ciorba de fasole (sa am si maine)- cu muraturi si ceapa rosie
- cartofi cu mustar - cu succes la barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

am facut o ciorba de coasta afumata
mancarea asta ne da batai se cap ,nu mai stim ce sa facem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Va salut si eu din Romania si va doresc cu intarziere o primavara frumoasa
Monica nu am apucat sa mai intru sa va povestesc ce am gatit , mai rar ce-i drept dar tot eu am fost "la aparat" ca vroiau retete facute de mine.Ai facut o multime de bunatati sunt in urma cu vizionarile
Oana merci ca i-ai raspuns Monicai vai ce de mancaruri bune ai facut inca nu am reusit cu panna cotta
Sa va zic ca am in plan azi ca poze nu stiu daca reusesc sa fac , pui provensal la cuptor ( o sa pun reteta) cu un sote de ciuperci aromate ( am gasit ghebe congelate la Carrefour) si piure de cartofi.
Am ramas placut impresionata de cate poti sa gasesti si aici o sa fac o lista ce si pe unde am gasit ca mai primeam intrebari unde se gasesc unele chestii si in Romania. Deocamdata pot sa va zic ca se gasesc ciuperci aromate congelate am dat 9 lei pe 450 de grame parca, am gasit taietei de orez la Carrefour de la Scotti ba aveau si ceva oferta cu orez de risotto ieftin de tot sub 5 lei amandoua, tot acolo am vazut sosuri pt mancare chinezeasca si amestecuri de condimente pt mancaruri orientale,am gasit ruccola verde si rozmarin verde tot la ei cu cate 7 lei fiecare. La Auchan orez negru si multe fructe de mare congelate am ochit niste scoici fara cochilie o sa le testez, am inteles ca la Selgros este si bambus si alte ingrediente folosite in bucataria orientala testez si va zic. Eu vb acum de magazinele din Cluj dar cred ca peste tot au cam aceleasi produse.
Nu ma mai lungesc revin eu cu informatii despre bucatareala si reteta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Nu mai retin cine vroia reteta de pui umplut eu am facut asta http://bucataria-sylviei.ro/pui-umplut-cu-legume-la-cuptor/ se poate schimba compozitia de umplutura cu ce vreti.
Spor la bucatarit si o primavara frumoasa (vb vine ca ninge si e frig ) tuturor.

Mergi la inceput