Ce gatim azi (70)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miriama spune:

Cat de tare se face mamaliga, depinde de cat timp o fierbi. Deci, fierbe-o mai mult si va fi si mai gustoasa....










"Arata-te puternic cand esti slab si slab cand esti puternic"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

mancare de stevie
oua ochiuri


_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Eu fac galuste din 2 oua si gris pun "din ochi"
Bat putin ouale cu un praf de sare, apoi pun grisul "in ploaie" si amestec. Compozitia trebuie sa fie nici moale nici tare, nu stiu cum sa descriu.

Mai adaug sau nu gris.
Bag lingurita in supa apoi iau din compozitie lingurita cu lingurita.
Imi ies pufoase si fierb cam in 10 min.

Eu le fac imediat, nu las sa stea, am facut asa odata si a absorbit lichidul, adica oul si s-a intarit rau compozitia. Nu am mai putut face galuste, era beton...


_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Aha, multumesc de indicatii.

Miriama, n-are treaba cu cat o fierbi (cel putin la mine), oricat o fierb imi iese fleasca, si aia e.....treaba de talent si mamaliga asta ....

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

salata orientala
legume mexicane cu lamaie


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miriama spune:

Citat:
citat din mesajul lui mina

Aha, multumesc de indicatii.

Miriama, n-are treaba cu cat o fierbi (cel putin la mine), oricat o fierb imi iese fleasca, si aia e.....treaba de talent si mamaliga asta ....

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it




Pai, eu pun cam un litru de apa si am un castronel de vreo 250 grame pe care il pun plin cu malai cand fierbe apa. Sigur, nu masor mereu dar se intampla sa se faca tare uneori si atunci mai adaug apa. Deci, cand fierbe apa, rastorn malaiul si las asa cam vreo 25 de minute la foc minim. Apoi incep sa o mestec din cand in cand alte vreo 25 de minute tot la foc mic. In total dureaza cam o ora. Imposibil sa nu-ti iasa. Bafta!





"Arata-te puternic cand esti slab si slab cand esti puternic"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

ciorba de legume
icre de peste


_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

buna dragelor.
ma puteti ajuta cu o reteta testata de pui la cuptor. eventual umplut? eu am mai facut la cuptor pe sare, in punga, pe sticla dar acum as incerca parca pui umplut
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

dupa un secol mai ajung si eu pe la bucatarie:
-tocanita de porc cu legume si mamaliguta
-prajitura cu nuci,visine si fulgi crocanti

mamica fluturasului Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ieri am facut:
www.bucataras.ro/retete/4820/gulas-unguresc-cu-carne-de-vitel.html" target="_blank">Gulas unguresc
www.bucataras.ro/retete/4823/prajitura-albinuta-umpluta.html" target="_blank">Prajitura albinuta umpluta

Azi:
www.bucataras.ro/retete/4862/salata-orientala-cu-peste-afumat.html" target="_blank">Salata orientala cu peste afumat
www.bucataras.ro/retete/244/mamaliguta-cu-branza-si-smantana.html" target="_blank">Mamaliguta cu branza si smantana


Mergi la inceput