Fiv in Ungaria 92

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

RETAM, multumesc, dar eu am nevoie de farmmacie din Budapesta: cand as putea ramane in pana de medicamente, voi fi fost la Viena si mi-ar fi destul de greu sa le comand din Bucuresti .

mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RETAM spune:

Am inteles Bucuresti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

balanta tu cand pleci? eu mi-am luat medicamentele de la o farmacie din budapesta dar nu am acum adresa la mine!

retam ai pm!

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RETAM spune:

Eu le-am luat cu atata cat am scris dar imi dau acum seama ca nu am avut nici 4 luni de timp pana la expirare ,nu e nici o suparare
Iti doresc succes si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Citat:
citat din mesajul lui RETAM

Eu le-am luat cu atata cat am scris dar imi dau acum seama ca nu am avut nici 4 luni de timp pana la expirare ,nu e nici o suparare
Iti doresc succes si

multumesc mult retam! imi pare tare rau ca nu te pot scapa de ele dar eu incep in martie! bine ca mi-ai spus ca sa deschid bine ochii la farmacie sa ma uit la data expirarii! dulce

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

balanta merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

balanta: farmacia DELI GYOGYSZERTAR. Adresa este Alkotas Ut. 1
Stai linistita cu doza de stimulare.... la fel am avut-o si eu la fiv-ul din Viena. Pupici si bafta multa
Pogonici: bafta la laparo. Poate ne tinem de manuta in iunie-iulie
Va pupic pe toate

Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"

MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 6 FIV+inca 2 ET

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Hai ca vin si eu la raport: in seara asta fac pregnylul, vinerea viitoare transferul! Acum ma apuc sa caut cazare.
Ank30, imi pare rau ca n-ai reusit nici luna asta...
Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

ce bine ar fi cristal sa fim aceeasi perioada....

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Balanta, aceea e adresa farmaciei din Budapesta, dar nu sunt f sigura ca te primesc cu reteta din Austria si nu din Ungaria.
Ti-am dat PM ca sa nu fiu off topic.

Mergi la inceput