Fiv in Ungaria 92
Raspunsuri - Pagina 10
balanta_tm spune:
RETAM, multumesc, dar eu am nevoie de farmmacie din Budapesta: cand as putea ramane in pana de medicamente, voi fi fost la Viena si mi-ar fi destul de greu sa le comand din Bucuresti .
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
mami_vreau spune:
balanta tu cand pleci? eu mi-am luat medicamentele de la o farmacie din budapesta dar nu am acum adresa la mine!
retam ai pm!
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
RETAM spune:
Eu le-am luat cu atata cat am scris dar imi dau acum seama ca nu am avut nici 4 luni de timp pana la expirare ,nu e nici o suparare
Iti doresc succes si
mami_vreau spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RETAM Eu le-am luat cu atata cat am scris dar imi dau acum seama ca nu am avut nici 4 luni de timp pana la expirare ,nu e nici o suparare Iti doresc succes si |
multumesc mult retam! imi pare tare rau ca nu te pot scapa de ele dar eu incep in martie! bine ca mi-ai spus ca sa deschid bine ochii la farmacie sa ma uit la data expirarii! dulce
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
cristal1995 spune:
balanta: farmacia DELI GYOGYSZERTAR. Adresa este Alkotas Ut. 1
Stai linistita cu doza de stimulare.... la fel am avut-o si eu la fiv-ul din Viena. Pupici si bafta multa
Pogonici: bafta la laparo. Poate ne tinem de manuta in iunie-iulie
Va pupic pe toate
Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"
MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 6 FIV+inca 2 ET
felicia_ spune:
Hai ca vin si eu la raport: in seara asta fac pregnylul, vinerea viitoare transferul! Acum ma apuc sa caut cazare.
Ank30, imi pare rau ca n-ai reusit nici luna asta...
Ali
pogonici1977 spune:
ce bine ar fi cristal sa fim aceeasi perioada....
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
fireyes spune:
Balanta, aceea e adresa farmaciei din Budapesta, dar nu sunt f sigura ca te primesc cu reteta din Austria si nu din Ungaria.
Ti-am dat PM ca sa nu fiu off topic.