Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Karin25 spune:

MIHAELA Draga mea nu stiu ce sa spun... Mi-au dat lacrimile... Iti inteleg perfect durerea si sunt cu sufletul alaturi de tine. Ma rog la Bunul Dumnezeu sa te ajute sa treci peste aceasta grea incercare. Stiu ca orice ti-as spune nu iti poate alina durerea si suferinta dar incearca sa fii tare si sa incerci sa treci cat de repede peste nenorocirea asta! Te pup si sunt alaturi de tine!!

Edith 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihutza11

nu stiu cu ce sa incep...
sunt efectiv fara vlaga..
se pare ca inimioara samburelului meu a incetat sa mai bata de putin timp.. .. suntem terminati amandoi.. parca nu pot sa cred..
la masuratori s-ar incadra la varsta sarcinii de 9s, dar nici urma pe monitorul ala de batai de inimioara.. imi vine sa urlu de durere.. nu imi revin.. plang si ma intreb DE CE???? oare ce am facut, de el nu mai e acolo?
la abdominala nu s-a vazut mare lucru, asa ca mi-a facut intravaginala.. si le-am vazut ca vb ele mai incet si am avut un feeling ca imi dau o veste proasta.. si atat ma chinuiam sa vad ecranul ala palpaind, dar degeaba.. a plans si al meu cu mine, e si el terminat.. nu am crezut vreodata ca voi experimenta asta..

maine mergem la un alt doctor.. probabil ca fiindca sarcina e destul de mare o sa trebuiasca chiuretaj..

Mihaela, mami de Andra - 29 martie 2008 si 9+

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mihutza, am citit incremenita postul tau. Nu vreau sa fie adevarat. Cum este posibil? Mergeti si la alt doctor, poate nu e asa.
Sa-ti ajute Dumnezeu.

http://lbdf.lilypie.com/Xf9Jp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Mihutza, imi pare atat de rau ca treci prin asa ceva! Iti doresc multa putere... nu cred ca sunt cuvinte potrivite sa te aline...
alinacoman,

Anca Micaela, mama Emei Ioana si 7+

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Felicitari Alina!

Ela,sufletelului blond si a unui samburel!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

MIHAELA...imi pare atat de rau... Nimeni n-ar trebui sa treaca prin asta niciodata! Sper sa gasiti taria de a merge mai departe si DD sa va ajute sa fie cu noroc data viitoare!
ALINA felicitari pentru gemenutsi! Ce senzatie tre' sa fie ! :)
Viss sper ca intre timp stai cumintica in pat! Nu?
Felicitari fetelor noi! Sa aveti o odisee frumoasa si sanatoasa alaturi de noi de 40s!
Felicitari si fetelor care au facue eco intre timp si s-au minunat de bebe!
Madutsa cand ziceai ca-i ziua cea mare? Maine? Tinem pumnii stransi stransi sa fie bine! Si va fi!
Of, jobul asta ma omoara, asa ca intru si eu cand pot, mai mult sa va salut, sa nu va suparati pe mine!

Cristina 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Mihutza, mi s-a rupt sufletul citindu-te... cuvintele sunt de prisos. Sa iti dea Dumnezeu sanatate, putere si incredere!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Buburuza, scuze, citisem la Pitty si cu gandul la tine si cu fie-mea care vorbeste non-stop, am facut un amestec...
Mihaela, imi pare tare rau...
alinacoman, gemeni....ce frumos! Felicitari si sarcina usoara si bebei sanatosi!

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Alinacoman, felicitari!!! frumoasa si emotionanta veste!!! sa dea Dumnezeu sa fie amandoi sanatosi si tu sa ai o sarcina linistita si o nastere usoara!!!

Lora, nu te scuza! Sper sa ai gura aurita, ca tare s-ar mai bucura sotul! Eeeee... fetita, baietel, nu conteaza ce e... sa aiba tot ce-i trebuie (inclusiv osul nazal ) si sa fie sanatos!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Mihaela imi pare nespus de rau, intr-adevar cuvintele sunt de prisos...

7+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput