Aspirante optimiste > 20 ani (446)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

off,DOAMNE
imi pare rau pt starile voastre si mai ales PT NIKE SI ARIANA,va trimit mii depoate va ajuta

16+ ERIC astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA01-02-2007

http://www.flickr.com/photos/andresialex/

ANDREsiALEX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Nike multi sa treaca voma asta odata
Corina multa sanatate Arianei sin tin pumni sa fie de la starile tale.
Moni

In 2010 sa dea Domnul sa fiu
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Andreea

Anca te referi la mucus fertil? Sunt trei optii.
Prima - se poate ca inca se elimina mucus endometrial (menstruatia este combinatie de mucus endometrial si sange) si intr-o zi doua va trece. Acest mucus seamana cu mucusul cervical fertil, dar de fapt sunt doua lucruri diferite. Cate zile te tine menstruatia? Dupa terminarea menstruatiei ai avut cateva zile de "uscat" si apoi a inceput mucusul?
A doua optie - intri in perioada fertila
A treia optie - esti dupa sex si ceea ce vezi este o combinatie de lichid spermal si secretie vaginala.

Nike fata sa treaca. In ce saptamana esti? (imi cer scuze ca nu imi amintesc - cu toate ca stiu sigur ca ai raspuns la o astfel de intrebare nu de mult )

BraveGirl pentru tine si unul pentru Arianna. Sa ii treaca repede si sa fie sanatoasa ca, chiar ca atunci cand nu se simt bine micutii nostri ti se rupe inima. Iar tu sa continui cu greturile (dar nu prea puternice) inca vreo trei luni

Si ca sa ma plang si eu - si mie imi este rau. Greata, moleseala, parca imi este greu sa respir, asi dormi toata ziua si nu asi vrea sa vad pe nimeni. Cred ca e PMS-ul, numai ca de data asta a inceput devreme (din ziua 7 DPO). Sunt sigura ca nu e sarcina ca am fost inca in pauza (si iar imi amintesc ca nu am timp de pauze ca am de facut vreo patru prunci )

Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception

www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie

FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile

Mergi la inceput

Doula sa lasi pauza si "sa intrati in pita" de luna viitoare,ca dupa cum bine zici ai de facut 4 sufletele

www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Nike imi pare rau ca vomiti dara sta inseamna ca bb e bine
Corina sanatate la micuta,ii faci aerosoli?
Andreea am menstruatie 4-5 zile ,dupa am 3-4 zile uscat si pe urma incepe asta ...deci "ce se intampla doctore?"

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!

ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cos_minutza

Doula sa lasi pauza si "sa intrati in pita" de luna viitoare,ca dupa cum bine zici ai de facut 4 sufletele

Cosminutza esti o dulce Sper din tot sufletul ca luna viitoare voi putea sa ies din pauza, dar se pare ca al meu drag sot este plecat din tara exact in perioada fertila. Deci by by Ma gandeam totusi sa ii depozitez in congelator intr-un borcanel si sa ii folosesc cand vine timpul

Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception

Mergi la inceput

Doula buna idee cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Andreea am menstruatie 4-5 zile ,dupa am 3-4 zile uscat si pe urma incepe asta ...deci "ce se intampla doctore?"

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

Si cand ovulezi? Ai ciclurile regulate?

Andreea

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

nike imi pare rau ca nu te simti bine.un si o de la mine

Abia asteptam sa vina minunea in viata noastra.
Baby Dust

Mergi la inceput