ZODIA FECIOARELOR **18**
Raspunsuri - Pagina 4
Yvon spune:
guzelnico,
nu stiu de unde iei tu horoscoapele astea, dar chiar sa stii ca am avut azi o durere de cap de vai mama.
Cu un nurofen a trecut repede, deci nimic grav
---------------------------------------------------
''Daca poti, fii mai intelept decat altii, dar nu le spune''.
irlandeza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui guzelnico Irlandeza, ia vezi, asta ti se potriveste? _ Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL |
Nu se potriveste nici cel din 3 nici cel din 4 martie, da' deloc.
BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
Sa-l ajutam pe Alex-te asteptam cu vesti bune din Israel
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Sa salvam un inger - ALINA DONESCU
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
www.soringologan.com/" target="_blank">Ajutati un suflet - SORIN GOLOGAN
Alexia - la petrecerea unei fetite
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
guzelnico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Yvon guzelnico, nu stiu de unde iei tu horoscoapele astea, dar chiar sa stii ca am avut azi o durere de cap de vai mama. Cu un nurofen a trecut repede, deci nimic grav --------------------------------------------------- ''Daca poti, fii mai intelept decat altii, dar nu le spune''. |
Yvon, citesc in stele.
guzelnico spune:
FECIOARA- 6 martie
Mare atentie deoarece colaborarile ti-ar putea crea probleme serioase. Poate n-ar fi rau sa incerci sa faci totul de una singura. Prietenii te vor sustine in ceea ce priveste initiativele in plan social. Nu este un moment favorabil pentru a dicuta chestiuni financiare nici cu prietenii si nici cu rudele. Daca ai unele nemultumiri, nu este momentul sa le exprimi.
guzelnico spune:
Buna dimineata, fete minunate si dragi!
Sa fiti sanatoase, iubite si fericite!
http://www.flowers4you.ro/POZE/aranjamente_1-8_martie/aranjamente_florale6.jpg
guzelnico spune:
FECIOARA- 8 Martie
Este posibil sa faci unele schimbari pe care le aveai in plan de mai mult timp. De asemenea ai putea duce negocieri in care vei da dovada de inspiratie. Starea sanatatii tale se va imbunatati in aceasta perioada. In cazul in care esti implicata intr-o activitate intelectuala, eforturile pe care le vei face, vor fi apreciate la scena deschisa.
Yagmur spune:
Remember me?
LA MULTI ANI si mult noroc!
Eu nu am mai citit horoscopul de multa vreme, dar pana acum anul a fost suficient de stresant... deja nu mai stiu cum sa jonglez cu nimic, dar sper sa nu mai dureze mult..
O zi frumoasa ca voi va urezYagmur si Luca
guzelnico spune:
FECIOARA- 9 martie
Esti cam nemultumita de felul in care evolueaza lucrurile in familie, dar ai tendinta de a exagera. Nu este exclus insa, ca o ruda apropiata sa aiba o problema mai delicata, care insa se va rezolva din mers, fara a fi nevoie de un efort din partea ta. O activitate de divertisment, dar si prezenta fiintei iubite alaturi de tine te-ar putea ajuta sa te mai relaxezi.
guzelnico spune:
FECIOARA- 10 martie
Popularitatea ta in randul persoanelor de sex opus va creste vertiginos. Ai putea sa iti consolidezi relatia cu fiinta iubita, dar si sa faci o cucerire. La slujba va trebui sa faci fata unei activitati dificile. Din punct de vedere financiar exista unele nemultumiri care nu se pot rezolva atat de repede pe cat ti-ai dori. De fapt nu este nici o graba.
guzelnico spune:
FECIOARA- 11 martie
Este posibil sa ai parte de o mica surpriza, dar nu trebuie sa ai emotii, caci in scurt timp vei constata ca situatia nu te dezavantajeaza. In ceea ce priveste chestiunile sentimentale, ar fi bine sa fii mai perseverent, daca doresti sa iti atingi tinta. In rest, nu este cazul sa te agiti prea mult - astepta ca lucrurile sa se limpezeasca si abia apoi actionezi. Bazeaza-te pe intuitie.