LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (90)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Alinuk cam putine poze ai pus din cate am facut, sa inteleg ca se dau ca painea calda?????Doamne ajuta sa se dea, sa va ajute ....Poate ca DD va vedea ca fac fapte bune si imi va mai da si mie un bebe mic

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
waaaw, o zi fara sarbatoriti! ne adunam fortele ptr 21
Ingrid ce funny ai fost cu portarul de la camin si tu cand erai blonda
Edinutz la multi ani fericiti impreuna!
Mara, m-ai bagat in probleme cu biju-urile tale!!! bravo, sunt exceptionale, ai mare talent!! eu nu am, dar imi place sa cumpar (da si mie preturi pe PM pls!!)
Cris, aaa, ce scumpilici e Daria!! ce bine ca e asa precauta... ca ai mei amandoi merg intr-o parte si se uita fix in cealalta!! cucuiele si vanataile sunt la ordinea zilei....
Camelia, nu da antibiotic copilului doar ptr o temperatura sub 38, zau. corpul trebuie sa lupte cu agentul patogen si sa dezvolte anticorpii, daca tu dai antitermic nu faci nicio scofala... si este normala diferenta dintre temperatura rectala si cea de la sub brat. nu ii mai lua temperatura sub brat ptr ca nu o sa reusesti sa o faca sa stea strans cu manuta cat vrei tu si nu e deloc relevanta la copii, tocmai din cauza viciilor astora.
Anna, bun concediu, bravo!!
Corina mama de ce sa te simti tu prost??? e un copilas de 1 an, doar nu se asteapta nimeni sa faca sluj si sa spuna poezii.. sau cine se asteapta... e "in for a big surprise"
mandra mea mica e cea mai mare scormonitoare in viata... chiar ma suprinde, ca de, frate-su nici prin gand nu i-a trecut sa faca asa ceva .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

of bebelusi! sunt sigura ca o sa iti dea Dumnezeu bebe! chiar am vrut sa te intreb, ai tinut cont de ziua 14?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Delia nu am tinut cont

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Va invit la CAPITOL NOU

Mergi la inceput