Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 3
Otiliav spune:
Tot eu.
Va pun un banc 
Fiica în vâstă de 16 ani îsi invită tatăl si mama să se aseze pe canapeaua din sufragerie pentru a le spune ceva:
- Mamă, tată,....sunt însărcinată !
- Cine a putut fi porcul ordinar, nesimtitul, nenorocitul, animalul care si-a bătut joc de tine? Dacă pun mâna pe el în clipa asta, îl omor !!!!! explodează mama fetei.
Foarte calmă, tânăra ia un celular si formează un număr.
În mai putin de 15 minute în fata casei frânează energic un „Ferrarri Scaglieti 512" argintiu si, în mai putin de 2 minute, în cadrul usii apare un bărbat elegant cu părul usor grizonant, îmbrăcat într-un costum „Armani" impecabil, cu un imens buchet de trandafiri în brate :
- Iubită doamnă, stimate domn, vă rog...
- Ce să ne mai rogi măgarule, pedofil nenorocit....Începe mama....
- ....să mă ascultati....
- ....care ti-ai bătut joc de fructul tineretii copilului nostru....!!!
- Conditia si pozitia mea socială nu-mi permit să o iau de sotie pe fiica dumneavoastră. Dar, dacă copilul născut de aceasta va fi băiat, va primi cadou de botez o fabrică de piese auto, un supermarket, un restaurant de lux, un apartament de 300 mp în centrul Bucuresti-ului, o vilă pe litoral si o vilă la munte.
- Dacă va fi fată, va primi la botez o fabrică de confectii, o casă de modă „haute couture", un supermarket si deasemeni un apartament si câte o vilă la mare si la munte.
- Dacă vor fi gemeni, vor primi câte o fabrică de procesare a cărnii, căte o fabrică de produse lactate, câte un apartament si câte un pachet de actiuni „Gazprom" fiecare în valoare de 5 milioane €.
- Dacă va pierde sarcina...
- I-o mai tragi odată ! Interveni tatăl...
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
maya71 spune:
Neata burtici! La 'semnat condica' sa stiu ca sunteti bine.
Toata noaptea m/am 'perpelit'... am visat supa de rosii si ca spargeam nuci si mancam (erau niste nuci mari, albe si gustoase....)... de m/am trezit c/o pofta de/mi 'ploua/n gura'...
Apropo de cearcane, ma duceam la o banca sa fac o plata si cand m/am vazut intrun geam... ups, sa nu ma recunosc asa ca... am intors capul sa nu mai vad.![]()
beluistef spune:

foaaaaaarte tare bancul....
Hai sa va pun si eu unul pe care l-am citit la o odisee de aici- mi-a placut la nebunie si ce-am mai ras...
Scrisoarea unui arab din Romania catre casa...
Zalutam cu rezbekt, Jefu!
Aderizat la Romania cu bomba la valiza ascuns, tregut fara broblem control la aerobort. Pastrat dolar american blestemat, bentru construit aigea bomba,
dat jumadate la taxi, jumate furat tigan din buzunar. Indalnit frate Ahmed, batron magazin, ajudat la mine. Discutat cu el la cafenea plan bomba, consumat egler broaspat, intoxicat cu zalmonel, noi ajuns la sbital, doctor roman durut la cuur, noi luat cuur fok.
Jefu, gu bomba praf antrax nu putut facut la Romania, cineva furat antrax, deci ingercat plan bomba cu bum-bum...!
Mutat apartament frate Ahmed, adus mult frumos aminde de tara mia, fara apa la robinet, geamm sparte ca la Beirut , tigle kazut cap cind vind bate.
Urmarit PRO TV emiziune explozia camion azotat, facut frica la mine. Astia romani are tupeu nu gluma ! Urgent trebuie recrutat, jefu ! Bomba cu azotat mare efect aveam...
Inderesat pilotat avion bentru lovit gladire la roman. Vazut delevizor, aparat zbor MIG brabusit singur in ogor la taran, plus taran roman stricat singur gladire, adormit beat, tigara abrinsa, murit soacra, facut chef mare la ei...
Draga Jefu, gineva furat la mine gas pastrat bentru bus la bomba, iar azeara, gind iesit cumbarat baclava, exblodat budelie la barter.
Aicia la Romania, mult cretin! Zbierat, zguibat la sin, eu gacat be mine de frica !
Jefu, ma indorg acasa!
Asta romani nu are nevoie terorism, asta face singur treaba
Elena,
19+ cu 
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Cris2010 spune:
'Neata mamici si burtici!
Va servesc cu un pahar de lapte de soia, banane si o mana de nuci
. Micul meu dejun pe ziua de azi.
Bun venit arana si gina. Sarcina usoara in continuare si la termen
.
Centura de siguranta o port si eu tot timpul. Sotul meu a trait pe pielea lui ce inseamna sa nu o porti. Sper sa-i fie invatatura buna de minte.
Apropo de "stralucire", eu oricum aveam mici probleme cu tenul de la ovare micropolichistice. Din surse sigure, de la vreo patru cumnate, stiam ca in timpul sarcinii s-au curatat de toate imperfectiunile si aveau un ten fin si un par foarte frumos si sanatos.
Iaca asteptam si eu minunea, dar din pacate la mine a avut efect invers. De la 2-3, maxim 4 cosuri care imi mai ieseau in acea perioada a lunii, m-am umplut de cosuri in primele luni de sarcina peste tot, si pe gat aveam.
Acum situatia s-a mai imbunatatit.
Cris
18+ cu 
Victo spune:
ha ha ha..m-ati amuzat cu bancurile.
paulam, si eu sunt din braila! am plecat insa in 1999, la facultate la Cj si iacata-ma-s tot aci. voi in ce oras stati?
Paula
cu
Mihai 19+ si Stefan (30 oct. 2007)
crissy77 spune:
Fiecare cu ce-l doare
. Eu ascult "Scufita rosie"
. O sa trimit mai incolo link-ul siteului in contul comun.
michelle, poate norisorul trimite fetita la tine si baietel la mine
. La eco de luni dr tot zice: "na, ce mai misca..." si eu tot ridicam capul sa vad
. Atunci a intors ecranul si mi-a explicat ce e pe acolo. Am vazut capul si cum misca manutza. Si e 2D. Mi-a mai aratat si coloana dar... pe aia nu am dibuit-o. In schimb am morfofetala de la Elise pe CD, acolo chiar ca ma uit la vitelul la poarta noua.
beluistef, la sarcina cu Elise o simteam jos, si era si un locusor in care daca ma lovea ma scapam pe mine instant de durere![]()
Cristina
12 s
&
Elise-Stefania
bumblebee spune:

Tari bancurile!
Elena, din pacate eu am lucrat numai o sapt anul asta, criza financiara dom'le. Sunt parazit in toata regula, noroc de sot ca lucreaza. Sper totusi sa nu tina prea mult timp chestia asta. Eu lucrez in domeniul proiectarii (instalatii), pe noi ne-a lovit din plin toata absenta investitiilor.
Poate ca si ghinionul asta are o parte cat de cat ok, stau acasa, clocesc, doftoreasa mea nu mi-a dat CM pt ca i-am explicat ca imi pot lua acasa de munca, nu ma tine nimeni legata daca nu ma simt bine, asa ca... astept zile mai bune.
Alina
16+ cu 
gargarita
bumblebee spune:
Despre tenul "luminos"
, al meu e luminos nevoie mare, sotul imi spune ca parca ma inchid la ten, nu numai pe fata...WHAT??!!
Parca la varsta mea trebuia sa fie definitiva culoarea pielii.
De roseata,iritatii m-am plans, ma plang
, aseara am incercat pe o discheta demachianta putin ulei de masline combinat cu ulei de migdale (ce folosesc si pt corp), astept sa vad rezultatele.
Cearcanele nu prea le remarc, in schimb, acneea, stai nenica sa-ti explic, parca sunt adolescenta, numai ca eu si in adolescenta aveam tenul curat, deci, una peste alta, cu toate starile mele nervoasa si creierul meu "statut" nu prea ma vad asa de Pretty
.
Alina
16+ cu 
gargarita
beluistef spune:
Alina lasa ca o sa vezi ca vor veni si zile mai bune, o sa trecem noi si peste asta.
Cristina se pare ca le place sa tot caute pe acolo
...insa acum cred ca si-a gasit si o pozitie tare proasta pentru mine ca ma doare in partea dreapta...la incheietura si cu radiere la osul din spate si mi se duce si pe picior un pic... nu mai stiu cum sa stau pe scaun...si parca ma ustura, ma doare...nu iti dai seama de senzatia pe care o ai. Sper sa nu-i placa acolo si sa se mute ca altfeeeel...
Elena,
19+ cu 
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
paula_m spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo ha ha ha..m-ati amuzat cu bancurile. paulam, si eu sunt din braila! am plecat insa in 1999, la facultate la Cj si iacata-ma-s tot aci. voi in ce oras stati? Paula cu Mihai 19+ si Stefan (30 oct. 2007) |
Eu sunt din Tg Mures, doar Cosmin e din Braila si stam in Tg Mures.Eu ma las greu dusa din orasul meu
Paula,
17+ cu