Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (30)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Eu am pus, ma bucur ca iti place. Si eu am fost incantata cand am primit mailul.
Crissy, am fost 8 ani, engl si fr. uneori mi se face dor.

arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

Si eu am dureri de spate daca stau prea mult pe scaun sau in picioare. Eu le tolerez, sunt suportabile. Ce nu mai suport sunt arsurile astea odioase. Nici un remediu nu merge, nimic.

19+
Vine bebe!

cica Kosmodiskul asta la care tot face reclama e bun si pt gravide...intrati si cititi, sau mai bine intrebati un medic...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 20+ cu

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Eu vroiam sa va intreb daca are cineva masina de facut paine. Ma bate gandul sa iau si eu, avand in vedere ca tot ce se gaseste la panificatie e cu conservant si alte minuni. Vroiam sa stiu daca e practica, sa nu ma trezesc ca o folosesc de doua, trei ori dupa care sa zaca prin nu stiu ce colt de dulap...

Cris 18+ cu

da, avem, si numai paine facuta de noi mancam...evident, cat nu suntem in oras sau mai stiu eu pe unde... punem seminte de in, bostan, migdale, tarate, cam tot ce vrei....

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

am mai intrebat dar nu mi-a raspuns nimeni..

s-a schimbat parola la picassa ca nu pot intra? si as vrea si parola pt contul comun..tks...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Eu vroiam sa va intreb daca are cineva masina de facut paine. Ma bate gandul sa iau si eu, avand in vedere ca tot ce se gaseste la panificatie e cu conservant si alte minuni. Vroiam sa stiu daca e practica, sa nu ma trezesc ca o folosesc de doua, trei ori dupa care sa zaca prin nu stiu ce colt de dulap...

Cris 18+ cu

Noi i-am luat o masina din asta socrelei, nu vreo firma cunoscuta. Mie mi se pare foarte practica, ai bagat apa, drojdie faina, in 3 ore ai painea fierbinte. Poti incerca tot felul de combinatii, masinaria aia e buna si la facut aluat pur si simplu. Painea iese mai scumpa decat in magazin, nu e o diferenta mare, dar nu se compara, tu nu-i pui niciun ameliorator, iese f gustoasa, nu mucegaieste intr-un timp scurt. Noi mancam o paine cam la 2 saptamani, prajita, n-am niciun repros, si chiar cred ca nu va fi obiect ornamental, pt ca paine cat de rar, dar tot mananci, si acum ca mai vine si bb, ai toata increderea in ce manananci. (mama ce ambiguu m-am exprimat)

Alina 16+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Burtici va invit la o noua fila a delfinariului

cap.nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

si sotul meu ma tot bate la cap sa luam treba d-aia de facut paine...dar eu nu vreau.. pt ca o sa mananc NON-STOP..va dati seama paine cald, aburinda, ce miroase de mori...mai bine nu..

14+ cu o minune de

Mergi la inceput