Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (30)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Paula, Elena, eu am si cosuri, si pete rosii si cearcane. Cam asa arata stralucirea mea

Apropos de creme, eu am remuscari in fiecare dimineata.. voi folositi crema, fond de ten etc etc??

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Fetelor care simtiti activi bebeii vi se intampla sa miste foarte jos, adica atunci cand stai intinsa pe o parte sau in fund la 90 grade sa simti ca misca exact langa osul pubian...sau cum sa ma exprim acolo unde se indoaie piciorul ...langa osul ala...mi asa mi se intampla si asta de cand misca mai tare. Il simt si mai sus insa in cea mai mare parte il simt jos acolo, oare sa se fi fixat prea jos ???? Offff....abia astept sa merg la eco si sa-i spun, dar pana atunci sa vedem care mai simte asa si ce i-a zis medicul...

Elena, 19+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Iubirea mea din burtica misca continuu de azi dimineata. Nu seamana deloc cu mine, care ca si o ardeleanca adevarata ce sunt, de abia ma tarasc prin casa...seamana cu taica-sau care e brailean.
Doamne, dar e una dintre cele mai senzationale senzatii pe care le-am simtit in viata mea

Paula, 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Elena, si eu il simt jos, si luni cand am fost la dr mi-a zis ca e acolo unde tb sa fie...

Paula, 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Se pare ca "acolo jos" sunt in cautare de ...si cine stie ce vor gasi pana vor iesi la suprafata

Elena, 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia_N spune:

Neata,

eu nu am dormit deloc bn azi noapte....de la 1 la 3 si ceva m am invartit dupa o parte pe alta...si acu sunt varza!!
bun venit noilor gravidute!

sper sa treaca ziua asta fff repede!!!

am vazut ca a mai intrebat cineva de cd de la eco...cum se procedeaza
trebuie sa cer? sau se da oricum? vin cu el? il au ei? eu fac ecografiile la dr iosup si am uitat sa l intreb de fiecare data cand am fost...

pupici

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!
Poftiti la cine doreste si poate.
Va scriam ieri de centura suplimentara. Am descoperit acum de dimineata, la un alt subiect la odisee ca se gaseste si-n Ro http://www.ibebe.ro/products/Centura-Auto-Besafe-Pregnant.html#

Am uitat sa va spun ca mi-au iesit bine analizele de tiroida, de Ca, Fe, Mg, n-am nici anticorpi Rh-. In concluzie pot alapta in continuare ca nu-s anemica.

Crissy, nu cred ca l-as folosi toata ziua, nu de alta dar mai am doi copii jucausi pe langa acasa si ei stiu cum sa faca sa ceara atentie
Michelle, eu nu folosesc nici un fard, doar crema de fata seara/dimineata dar uneori mai uit sau vrea Elisa sa suga si nu o pot lasa sa planga pentru tabietul meu. Acum cu iarna grea a trebuit sa dau si ziua macar la 2 zile.
Arissa, alaptat 1,5 e mai ult decat ideal, bravo . Sunt convinsa ca nu ti-a fost usor. Iti doresc sa ti se indeplineasca dorinta, oricum cu 2 nazdravani e mai usor sa slabesti, scot untul din tine. Eu am fost cam 2 luni singura cu ele in Norvegia si uite asa am ajuns de la 61 la 57 de kg, greu, greu cu 2 copii si singura cuc intr-o tara straina.

Edit ca am facut o vizita la capitolul precedent.
miha13gina, bine ai venit in grupul nostru, arcina usoara si un bb sanatos. Mersi de incurajarile cu intarcatul. Azi noapte am scapat la una din treziri, i-am pus ursul in brate si a adormit. Dar acum ii iese un dinte sus, are o scuza ca-i asa agitata noaptea. Ziua e cel mai cuminte copil, o scoate mama la plimbare, ea se bucura, adoarme o data la pranz. Prin mai as vrea sa o intarc, pana atunci alaptatul e cea mai buna metoda de liposuctie .

Si mi-am ads aminte sa va multumesc pentru atatea complimente . Eu arat cel mai bine in sarcina in lunile 3-4 dupa slabit de la greturi si sani umflati de hormoni , acum si cu lapte . Dar am trisat putin ca am facut pozele dimineata, seara e burta mai lasata.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Fetelor care simtiti activi bebeii vi se intampla sa miste foarte jos, adica atunci cand stai intinsa pe o parte sau in fund la 90 grade sa simti ca misca exact langa osul pubian...sau cum sa ma exprim acolo unde se indoaie piciorul ...langa osul ala...mi asa mi se intampla si asta de cand misca mai tare. Il simt si mai sus insa in cea mai mare parte il simt jos acolo, oare sa se fi fixat prea jos ???? Offff....abia astept sa merg la eco si sa-i spun, dar pana atunci sa vedem care mai simte asa si ce i-a zis medicul...

Elena, 19+ cu

Neatza
Si eu tot asa jos il simt. Foarte foarte rar mai sus, spre buric.

19+
Vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulia_N

Neata,

eu nu am dormit deloc bn azi noapte....de la 1 la 3 si ceva m am invartit dupa o parte pe alta...si acu sunt varza!!
bun venit noilor gravidute!

sper sa treaca ziua asta fff repede!!!

am vazut ca a mai intrebat cineva de cd de la eco...cum se procedeaza
trebuie sa cer? sau se da oricum? vin cu el? il au ei? eu fac ecografiile la dr iosup si am uitat sa l intreb de fiecare data cand am fost...

pupici

12+

Depinde unde mergi sa faci eco si ce includ in pret. Eu la Sanador am cerut si l-am platit separat, calitate foarte buna CD-ul si inregistrarea dar si ca bani multicel, parca eco 150 RON si CD 30 RON in 2004, nu regret deloc. Sau puteam veni cu CD-ul meu.
La Filantropia am facut in 2004 un eco morfologic foarte ieftin. Se merge cu trimitere de la ginecolog si era doar 50 RON, am dus CD si a inregistrat ecografia, fiind spital de stat nu ma asteptam sa fie inclus in pretul acesta modic.La Medlife in 2008 a fost inclus in pret, CD si 2-3 poze.

Si ca regula eu intreb de la inceput, aici la stat chiar imi permit sa-l rog sa dea drumul la inregistrare daca-i ecografia morfologica din trimestrul II, pe aceea o vreau musai, la restul ma multumesc cu poze. Cu atat la mult la privat, pe banii tai poti cere.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia_N spune:

multumesc de raspuns!

o sa sun sa intreb

12+

Mergi la inceput