Poiana lui Iocan (varianta scandinava)
Raspunsuri - Pagina 8
arboria spune:
Multumesc, lil, da, o sa ajung acolo vineri. Mai gasesc zapada?
Am o intrebare pentru voi: se cheama ca nu-s sociabila daca n-am cont pe nici una din retelele astea, gen facebook, myspace, twitter etc.? Ca incep sa ma simt complexata (yeah, right). Chiar e necesar sa tii legatura cu toata lumea, zilnic? Sa iti faci update la cont de cate ori stranuti sau cand pierzi/castigi la ruleta?
Daca as fi activat in vreun network din asta, azi v-as fi anuntat pe toti ca am avut primul atac de panica din viata mea: cum am ajuns eu la aceasta varsta venerabila si nu ma doare nimic... da' nimic? Trebuie sa fie ceva in neregula cu mine
Ma duc sa-mi fac valiza.
PS. Mai exista contul acela cu parola comuna, cu fotografii de-ale poienarilor? Ca poate aduc neste poze cu danezi fericiti (pleonasm intentionat)
buli spune:
La multi ani, Alin!
noi pina la urma cred ca o sa facem o vacanta de criza cu masina prin nordul greciei, inca ezit intre thassos si peninsula cu trei degete.
asa ca deocamdata va invidiez din toate puterile
Mihaela, pareri?
eu n-am cont pe nici o retea de socializare (asa parca ii zice), oricum consum muult timp cu dc-ul si ym.
vad ca vorbiti de animalute.
testoase are careva? Matei e innebunit dupa testoase, are vreo 10 de jucarie, iar de martisor a dus la toata grupa martisoare-testoasa.
e greu de tinut in viata una adevarata? la bloc?
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
speed spune:
arboria, eu am cont pe facebook de vreo 2 ani parca dar nu l-am prea folosit pina anul asta. imi place ca mi-am regasit vechi prieteni din copilarie si sunt si citeva grupuri interesante. nu simt nevoia sa-mi updatez statusul zilnic iar daca as cistiga la ruleta precis as tine performanta sub tacere ha ha. cu twitterul nu ma descurc si nu ma prea intereseaza...spor la bagaje si calatorie placuta !
buli, a avut si fetita mea o perioada in care vroia broscute testoase, i-a trecut intre timp. stiu ca am intrebat la un pet shop si mi-au spus ca sunt mai multe feluri doh :)), unele mai rezistente, altele mai putin, unele ce stau mai mult in apa,altele mai mult pe uscat etc etc. tin minte acu muuulti ani am fost in vizita la niste prieteni iar micutul lor (de vreo 5 anisori) avea (teoretic) 2 broscute testoase. a zis ca pe una n-o mai gaseste de multa vreme iar cealalta nu mai misca decind a scapat-o pe jos...:)
lilanda spune:
arborici, cre' ca facem noi reteaua noastra de antisocializare Nici io n-am conturi pe de-alde astea facebook, twitter si abia daca-mi deschid YM-ul. Noroc ca vad mesajele online cind imi verific mailul :))
Acu' buletinu meteo: azi fu soare si caldut, insa cred ca mai ai sanse la zapada: cica ninge iar . Drum bun si distractie placuta. Ai grija ce inhalezi in Christiania :))
buli, cind furam la Venetia, am stat intr-o vila a carei proprietareasa (vreo 45 de ani) avea o testoasa in gradina. Cica era mostentita de la strabunica-sa si aprecia ca broasa ar avea vreo suta si ceva de ani. Ii dadea fructe sa manince...
Io miine plec, asa ca v-am pupat, sa fiti cuminti!!
mihaela_s spune:
Noi avem testoasa de 8 ani. Am adus-o in vara cu masina din Ro , adevarate aventuri! A noastra e din aceea tropicala, cu "urechi" rosii(are pete rosii pe langa orificiile auditive) si e uriasa acum. Cand am luat-o era cat o moneda de 5 lei(veche) iar acum e numai carapacea ei cat o palma deschisa, mare...e si grea. A noastra e cam salbatica, in sensul ca nu ii place pe jos, asa ca sta numai in acvariu(acum nici nu am mai incercat de cand il avem pe Morgan) dar am auzit de broaste care se plimba prin casa.
Revin cu Grecia, ma uit la o emisiune tv interesanta si am intrat in pauza pe net .
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
itsme spune:
io am una (testoasa) moarta, pe care o tin expusa in vitrina din sufragerie, in loc de cristaluri si alte alea. Are ca vecini un fier de caltat vechi de fonta (din ala cu carbuni), si niste aparate foto antice. Am adus-o (moarta) din Romania cand am emigrat, acum 18 ani, impreuna cu plapuma si niste cratite. Nu glumesc de loc! Ne-a dat-o un prieten bun amintire (a fost petul lui), asa ca n-am putut sa o lasam in urma. Intre timp am devenit atasati de ea, si o stergem (adica eu mai precis) de praf din cand in cand si o admiram cu drag :-)
Asta ca sa stiti cu cine v-ati imprietenit haha! Ca atare nu ma pricep sa dau sfaturi despre mentinerea lor in viata, dar daca doriti dupa ce mor, ati gasit locul potrivit, ca sunt experta :-) (dupa cum se vede si in transportat peste granita, si in ingrijit post-mortem).
Fetele care pleaca in excursii, drum bun si vant la pupa!
pupici
PS. Sabina, superba poezia Sofiei! Felicitari, esti o mamica mandra
mihaela_s spune:
Despre grecia...noi am fost cu masina buli, am oprit in Calafat la hotelul lui Gica Popescu(asa la nimereala, ca am mers fara rezervare si era sa dormim in masina...), a doua zi am trecut Dunarea cu bacul si am ajuns in Atena undeva noaptea pe la doua. Dupa Atena am mers intr-unul din cele trei brate intr-o localitate micuta, la un hotel dragut proprietate a unul grec. totul am rezervat pe net, a fost foarte OK. Noi ne-am simtit bine, a fost chiar vara dinainte de a veni in Suedia si deja stiam ca plecam, am savurat asa cu drag vacanta aceea, era asa ceva inaintea necunoscutului...Oricum eu am citit de Grecia ca oriunde mergi e frumos, nu stiu cum e in Thassos...dar ne vom intoarce in Grecia la un moment dat. E exotica, e frumoasa, e calda...e superba pentru vacanta dupa parerea mea. Daca te mai intereseaza ceva, intreaba.
istme si fusei io la tine si nu-mi aratai frumsete de testoasa moarta? Saraca, cat e de mare carapacea? Nu de alta, dar sa stiu daca a noastra va avea loc in dulapul nepotilor .
drum bun fetelor plimbarete!
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
doruletz spune:
grecia? sunteti siguri ca o sa mai existe tara asta pana la vara?
sabina, chiar ma gandisem la tine zilele trecute, ca nu mai aparusi p'aci... Sanatate, las ca o sa-i vii tu de hac chestiei asteia. Superba poezia sofiei
lilanda, drum bun si distrctie placuta! arboria, idem
Cu o zi de intarziere facuram si noi azi "mucimuci" (d'aia in cuptor cu miere si nuci, nu ciorba, ca aia nu-mi place). Aca ma auzi cand spuneam la telefon ca am de gand sa fac mucenici si dupa ce inchisei intreba "mama, cand facem mucimuci"?
Cu alte cuvinte, iar ma indopai.:(
Io ma gasii ruda pe facebook, de unde ma credeam singura pe lume (in romania numele meu de familie e unic, deh, famelie de emigranti) ma descoperii de fapt parte dintr-o familie extinsa pe toata planeta. are totusi si partile lui bune fb asta
despre broaste habar nu am, nici moarte nici vii
Xeno, hai p'aci sa povestesti ce bine se descurca bogdan la orele de religie
io mai viu
buli spune:
hahaha, doruletz, asta fuse si obiectia consortului, da' tot el vrea cu masina, asa ca am zis ca daca nu mai gasim grecia la locul ei facem dreapta si-om gasi noi vreo plaja ceva . oricum rezervam pe net, deci mare lucru n-avem de pierdut.
Mihaela, merci de info, mie mi s-a pus pata si pe Meteore si pe Salonic da' tre sa duc si tinarul la plaja.
ah, uitam, e mortala Aca pe schiuri!!
Sabina, faina poezia, e sensibila rau Sofia. sanatate multa , ce boala artistica ti-ai mai gasit si tu. ceva mai banal nu era disponibil?
multam de info cu testoasele, m-am lamurit in caz de ceva le gasesc azil pt virsta a 3-a la Venetia, mausoleu la itsme, o matusa ceva la Mihaela sa mearga in vacanta. la prietenii lui speed nu ma bag, acolo pare sa fie un fel de Afganistan.
drum bun si vreme faina calatorilor (fericitilor!!)!
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Sabina spune:
am vesti cat se poate de bune in situatia mea, punctia a aratat ca maduva e buna si nu am ceva malign.
E acelasi lucru ca data trecuta.
Asta e nemaipomenit, ca de-acu stiui traseul tratamentului. Plus ca am, luat-o din timp si n-am ajuns la hemoglobina atat de joasa incat se necesite si transfuzie, ci doar injectii cu dexametazona(tot cortizon)
Mi-am dat demisia de la facultate(oricum, anu asta eram la Spiru, si desi la muzica atmosfera nu e de excorcherie, pt ca sunt oameni care au profesat in Conservator la conducere, nivelul era extrem de slab si imi consumam f f multa energie sa explic lucruri de scoala generala de muzica.
M-am hotarat cativa ani sa raman freelancer;), adica doar sa compun si sa imi termin doctoratul.
Nu ma mai intereseaza cartea de munca catva timp, o sa ne gandim la o pensie privata.
cariera academica nu valoreaza nici cat negru sub unghie fata de sanatatea mea. Iar compozitia si studiile imi vor da destula satisfactie intelectuala, de care am mare nevoie ca sa raman sanatoasa la cap.
Asa ca am zis sa anunt asa in gura mare deciziile astea, pt c a mi-am schimbat sistemul de valori si merg pe cai mai neconventionale. Ceea ce, sa fim seriosi, era singura solutie la personalitatea mea:))
Nici nu stiti ce bine imi face subiectul asta plin de noutati, asa ca sa nu cadem in melodramatisme si sa ne veselim si sa povestim.
va multumesc tare mult pt toate incurajarile:)
Numa Xeno nu iese la interval , domnuu, vrei sa mai pe constiinta ? imi lipsesti si starea psihica conteaza enorm la autoimune
Pentru inceput, mor de frica cu dosarul meu NeC. A scris plesu un articol despre candidati. Nu ma incadrez absolut deloc la ce zice el, dar tot am emotii:))
http://www.adevarul.ro/andrei_plesu_-_opinii/O_noua_revolutie_culturala_7_222047796.html
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo