Poiana lui Iocan (varianta scandinava)
Raspunsuri - Pagina 7
Sabina spune:
las ca v-am cerut eu prietenia la toti care apareti pe pagina asta, mai in urma mi-e lene:D
Rayu, se poate si mai prost.
Eu am sarbatorit azi ziu lui Xeno (La multi ani omuleee!) cu o prea minunata punctie de maduva, ta naaaam:)
Da, am recadere, sa speram ca-i dam de capat tura asta.
Un lucru bun, am voie sa stau acasa si sa ma deplasez doar la tratament, o ora pe zi.
Dexa pe vena, adica imi creste nivelul veseliei, e mai rau ca la cocaina:D
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
lilanda spune:
mama rayu, pai nu 30 ai implinit si anul asta?
Si, da, la multi ani xenocidului. Io profit de ocazie sa-i zic la fel si arboricii, ca acusi se face ziua ei si io plec, ea vine si ... nu mai apuc. Multa sanatate si noroc :))
Bai, io nu stiu ce se-ntimpla anu' asta, da' atita stres si nestare n-am avut de multa vreme. Vad ca si voi la fel. Sabina, iti tin pumnii sa fii bine.
Io am avut in weekend musafiri si mi l-au imbuibat pe Ilie cu toate felurile servite pe masa. Asta, cum e la cura de slabire, a infulecat ca porcu' si, evident, a facut indigestie. Nasoala. Am crezut ca moare. Ieri dimineata nu stiam ce sa-i mai fac, sa-l fac sa bea macar apa. Si-a revenit mai pe seara...acu' e bine!! uooof.
In alta ordine de idei, intr-un elan de refulare, planificaram vacanta de vara, ca mai sint 3 luni!! Va vine sa credeti dupa ce-i afara?? In fine, cercetaram noi zona Bretagne-Normadie si, pin' la urma, am alunecat in sud, la Cannes. Macar s-o facem lata!! Ahhh, si azi am iesit si la cumparaturi!!
itsme spune:
Rayou, bine ma, hai ca te-am adaugat la lista de prieteni, sa nu zici ca asa si pe dincolo, desi la un moment dat eram tentata sa te pun la lista de "persoane de urmarit" Ce mamaliga lu' Dumnezeu o fi aia? ce s-tem noi aicia, securisti? Auzi la ei, ca lista de urmarit haha..
am mai adaugat cateva persoane si dupa aia m-am plictisit, asa ca rog persoanele neadaugate si care doresc sa inceapa o relatie de prietenie cu mine sa ma adauge dumnealor
Sabina, ai grija de tine si sa te faci bine repede, auzi! Tin pumnii tare tare!
fetelor, si eu stau prost cu nervii si cu moralul, nu stiu daca e criza mondiala, sau aia de bila, dar nu-i a bine. Am mari sperante in timpul probabil ca sa se redreseze situatia, adica sper ca odata cu venirea primaverii sa mi se duca si mie pasaricile din cap in pomi! Ca nu se mai poate asa...
bine, va las, mai reviu io cum zice o persoana prietena de aici
PS. Lilanda, saracu' Ilie! Eu cand se imbolnaveste amaratul asta al nostru ma pierd toata, mai rau decat cu copilu'. Ca macar copila spunea ce are, asta saracul sta asa bleg si se uita la tine cu ochii aia de catel de te ia cu fiori la lingurica. Nu stii ce sa faci, sa te duci cu el la doctor, sa astepti sa treaca?!? Greu si te inteleg, bine ca e bine acum. Patrupedu' nost' facu azi un an! Si sarbatoreste prin munca, ca si Rayou, adica l-am dus la el la gradinita, unde e cel mai fericit. Tort insa nu-i facem.
mihaela_s spune:
hehehe, lil' cand mergeti? La noi planurile sunt gata pentru vara, rezervari facute, traseu si alea alea...poate ne facem cu mana pe la cannes .
Noi planificam deja vacanta exotica de la iarna care vine . Suntem in ton, afara e tot alb, desi se topeste incet-incet...dar cat mai e...
xeno !
arborici, speed, lil' si cine mai pleaca curand, sa aveti vacante placute!
Sabina, mama draga...sa vii cu vesti bune, da?
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Sabina spune:
va iubesc si nu va stresati pt nimic9decat pt cei f f dragi) ca nu merita!
hai mai bine sa ma laud.
O poezie a Sofiei
(Copacul toamnei e asa frumos
Fiecare caine il considera un os!
El e mandru ca un vant
Si ceilalti copaci nu se plang.)
a fost aleasa pt publicare intr=o carte ce se va vinde in scopuri umanitare.
Au fost alesi 14 copii din clasa 1.
http://www.ajutor-real.ro/poezie.php
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina spune:
Lil, sanatate lui Ilie! Intr-advar , e groaznic, e ca la bebelusi care nu stiu sa spuna exact ce ii doare.
Dragul de el.
Cum mi-am alaptat copiii
lilanda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui itsme PS. Lilanda, saracu' Ilie! Eu cand se imbolnaveste amaratul asta al nostru ma pierd toata, mai rau decat cu copilu'. Ca macar copila spunea ce are, asta saracul sta asa bleg si se uita la tine cu ochii aia de catel de te ia cu fiori la lingurica. Nu stii ce sa faci, sa te duci cu el la doctor, sa astepti sa treaca?!? Greu si te inteleg, bine ca e bine acum. Patrupedu' nost' facu azi un an! Si sarbatoreste prin munca, ca si Rayou, adica l-am dus la el la gradinita, unde e cel mai fericit. Tort insa nu-i facem. |
Ahh, Happy Birthday Mr. Iggy (ieri il pusei si pe Niels sa stea acasa, sa supraveghem catoiu'!)
mihaela, noi stam sfirsit de iunie-inceput de iulie, poate ne-ntilnim!
ahh, da, speed, Barcelona www.dr.dk/Nyheder/Udland/2010/03/08/232952.htm" target="_blank">sub zapada
speed spune:
lilanda !! m-o luat asa o ciuda ca mergeti la Cannes incit imi vine sa-mi bat barbatu'! de vreo 3 ani planuiesc o vacanta in sudul Frantei dar mnealui crede ca daca a vazut Parisu' a vazut toata Franta...cum v-ati hotarit la Cannes? eu ma gindeam ca daca ar fi sa ajung vreodata pe acolo(!!) m-as "baza" la Nisa...oricum, vacanta frumoasa ! (zic eu cu juma de gura :))
mihaela, si tu brutus?? voi pe unde mergeti?
noi inca nu ne-am hotarit ce sa facem la vara, abia am terminat de rezervat la Barcelona si de terminati si banii pentru o buuuna perioada de timp... s-a vehiculat Orlando, Sicilia, Egipt dar nimic concret...
Sabina, sper sa te refaci cit de curind
itsme, la multi ani patrupedului
chiar ma plingeam cuiva azi pe messenger (am fost libera si n-am facut mai nimic in afara de surfat netul) ca am cu siguranta astenie de primavara...m-a stors si pe mine iarna asta si inca e tot prin preajma...
edit ca acum am vazut poza lilandei...nuuuuuuuu!
mihaela_s spune:
istme, sa va traiasca patrupedu'! Morgan al nostru face si el luna viitoare anu' da' io nu scap fara sa fac tort...si stii de care vrea Silvia? Cu peste si räkor(creveti adica) sa poata manca si bagabontul din el .
lil' bine ca Ilie e OK. Noi pe 3 iulie plecam din Ro, dam o tura la Roma si trecem razant pe la Cannes si Nisa si Monte Carlo in drum spre Valea Loirei si Paris. Nu e concediu de odihna ci de turism . Adica fara plaje si alte alea...cica le facem iarna de acum inainte si vara cat o fi pe Gotland . Verile le impartim intre Romanika si Europa cam jumi-juma...macar cativa ani buni de acum incolo.
Sabina, e plina de talente Sofia. te invidiez . Dar te si felicit! Si pe ea in primul rand .
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
lilanda spune:
Apar alandala mesajele; parca am vorbi la telefon!
Sabina, ce misto e poezia Sofiei :)) Are si rima!!
speed, sorry . Daca te consoleaza cu ceva, si pe noi ne ploua torential in AUGUST 4 zile din 7. Zicea lumea pe-acolo ca asa ploi nu fusesesera de 10 ani. La voi recordu-i si mai mare: 25 de ani, fara sa ninga!! :))
La Cannes am ajuns tot din cauza ploii, fiindca m-a speriat doruletz cu umezeala din Bretagna!! Si-apoi daca vreau Marea Nordului, merg colea, aici. Tot pe Nisa eram si noi fixati, da' la Cannes am gasit de inchiriat ce vroiam. Is ele cam multe camere pentru trei persoane, da' is doo bai si dooa WC-uri separate si asta e un must din moment ce mergem cu copilul si ea cind intra-n baie..staaaa