Poiana lui Iocan (varianta scandinava)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Mama rayu, La Muuulti Aaaani . Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai si numai de bucurii.

Ce trece vremea, dom'le, ce trece vremea. Parca mai ieri beam de-aniversare, cu Aca-n stadiu de embrion, tot pe o vreme ca asta!!

Pupaturi everybody!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

Rayou, La multi ani si de la mine!
Sa fii sanatoasa, vesela, frumoasa si inconjurata de cei dragi, precum si de cat mai multi papucei!

te pup!

si restului de dame, la multi ani de ziua internationala a femeii! ah, ce dor imi e de felicitarile cu ghiocel si chipul scolarului in mijloc! o floricica virtuala tuturor , si sa nu uitam de

editat sa constat ca DC crede ca eu am zero prieteni! :-) phui, nimic mai departe de adevar, bine zic aia care zic ca internetul asta e plin de baliverne si exagerari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

La multi ani si buni, Rayu!

ps - la gradi la M fuse spectacol de 8 martie, glumitele si personalitatile cupiilor il facura chiar fain de tot. si am primit si felicitare cu ghiocel si chipul pustiului :))

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

La multi ani Rayuela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

La multi ani Rayu!
Sa fii mult iubita si de-a pururi vesela:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Rayu la multi ani!

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

La multi ani si fericire, rayu! te sunai zilele trecute, da' ori am numaru' vechi, ori n-ati fo' acasa

altfel, nimic nou - dintr-o inchidere de luna in alta ... o plictiseala si o rutina de zi de zi de-mi vine sa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

fu chef ieri la rayu? la multi ani, sa fi fericita si iubita!

iar azi e alt chef, La multi ani xenocid !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

La multi ani, rayu! Sper sa fi petrecut cum se cuvine, impreuna cu familia largita + prieteni si vecini.

La multi ani, xeno! Absenta ta ne doare. Pliz come back.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Multumesc dragilor,multumesc!!!
Intram sa va zic multumesc si ieri,dar mi-a fost frica sa deschid DC-ul din motive de poza cu lighioana numita sarpe care mi-a sarit in fata ochilor ultima oara,nene,e discriminare,unii stau rau cu corazonu,chiar sa,nu ne gindim la oamenii cu fobii?Ha??

Adelutz,pai ce numar de telefon ai?Asta e intrebarea:)
Si vorba lu itsme,si io ma gindeam cu amareala ca am zero prieteni,hahahhha!Itsmiule,vrei sa fii prietena mea?Hai mai,vrei?Da sa-mi zici ,sa nu ma tii asa..incurcata:))
Asta e o celebra replica a lu tata lu rayu cind vrea sa-si enerveze nevasta personala,cu care e impreuna de vreo 40 de ani:)
Chiar asa mai lilutzule...parca acu faceam 30 de ani!Ce misto a foooooost!Daca vreiti,eu mai fac o data 30 de ani,numa ca sa va string iar pe toti!Si doruletzu care nu a gustat nici un pahar de vin,si noi credeam ca dinsa nu serveste,mai mai!!

Mihaela,buli,Sabina,speed,arboriku,multumesc tuturor pentru urari!

Stiti cum am sarbatorit?Prin munca domnule!Munca de la 6 dimineata,terminat pe la 14,fugit ,luat copil de la gradi,mers acasa,inapoi in autobuz,copilu aruncat la o vecina,ca nu aveam cum altfel,si inapoi la servici,la sedinta!Pina la 8 seara1Halal zi de nastere!De mult nu am mai avut asa o zi proasta!

Mergi la inceput