Profesii care NU vi se potrivesc

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui XIO
Am uitat sa spun ca mi-ar placea si criminalistica, dar cu criminali destepti sau dedicati , nu cu betivi care-si dau cu sapa in cap ...

Si eu m-as inrola cu cea mai mare placere in legiunea straina daca s-ar ocupa cu mentinerea pacii pe insulele pustii din pacific, nu cu talibani, suniti, somalezi, ciadieni ...

Pai vorbim aici si despre ce ne place?
Pai vin si eu: mi-ar placea si criminalistica, dar si servicii secrete :)

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

www.youtube.com/watch?v=hcq4pnMzTRM&NR=1" target="_blank">Faustina's life"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Citat:
citat din mesajul lui ocebine

off-topic: si noi am fost la expozitia cu pricina. Am tirit copiii dupa noi. Am mai povestit faza asta (dar nu ma satur de ea): am intrat in prima incapere unde era un nene expus in toata splendoarea lui. Lume multa, liniste...copilul meu mic (IN GURA MARE) a observat ce "instrument" serios are individul. Lumea toata s-a intors cu interes catre noi (i-am soptit la ureche ca el e mic si e mica, dar se va face mare si creste).

Hahahahaahhaha ....

De ce tot asociati voi profesia de educatoare cu cantatul ? Nu se poate sa fi educatoare fara voce ? Este conditie de angajare, le puna sa cante "vine, vine primavara la interviu ?

Da chiar, si eu vroiam sa intreb asta.

Vocea nu e esentiala, insa urechea cam e importanta, ca am auzit destule educatoare luand-o pe carari cand canta..., insa eu n-as vedea un capat de tara in asta cata vreme optionalul de muzica il tine un profesor specializat :)

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

www.youtube.com/watch?v=hcq4pnMzTRM&NR=1" target="_blank">Faustina's life"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Off=topic: Ocebine you made my day cu comentariul tau ca si asa am avut o zi de cacao. Pina sa termin ce ai scris ma gindeam de unde naiba chinezi cu instrument mare? cind am terminat mesajul tau m-am linsitit.

Pina la urma n-am mai ajuns la NY caci n-a mai circulat nici un avion - a fost exact cind s-a produs prapadul.

on-topic: orice fel de profesie repetitiva nu as putea sa o fac. orice profesie legata de masini sau inginerie mecanica sint nula.

orice profesie legata de cintat nula de asemeni. N-am voce si n-am ureche muzicala. In rest raspundere si stres absolut ok cu mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Eu tot ce tine de vanzari(agent de vanzari, comercial, bancher) nu le pot face.Eu daca omu imi zice nuvreau pai am inteles nu-mi place sa insist, sa-i fac capul calendar, etc.

Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Cum sa nu canti ca educatoare?! La noi, la gradi, cantatul e "de baza". Cel putin cel mic-mic al meu de cand merge la gradi canta o gramada si pe acasa. Si la serbare cantatul e baza. Canta. Apoi spun cativa copii cate o poezie. Iar canta. Si iar cateva versuri. Si iar cantat. Un dans. Si iar....Si la serbare educatoarea canta cu ei. Cum sa cant eu in public? Cine spune asta, nu m-a auzit....

Si eu stau rau si cu desenul si cu decupatul si cu modelatul hartiei (nu zic origami, zic si eu, acolo, macar un avion).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Pai si pe aici canta in disprare dar au muzica pe CD si mai canta si duduia aia cu ei dar asa in umbra CD-ului. Adica mi se pare aiurea ca vocea sau urechea muzicala sa fie elminatorie in selectia educatoarelor / invatatoarelor. Parca alte calitati conteaza mai mult - rabdarea, inventivitatea, calmul ... ma intreb daca si aici conteaza vocea pt profesia asta ? habar n-am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

In '84 ,deci la 14 ani cand trebuia eu sa aleg liceul ,la pedagogic stiu ca se dadeau ceva probe eliminatorii sigur desen si muzica.La desen,modelaj sau alte chestii gen decupat,origami eram buna,dar la muzicaaa ... voce pauza

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/glossa.htm" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patrisuca spune:

nu as putea fi niciodata nimic in domeniul medicinei. nu-mi plac spitalele, seringile.......lesin de fiecare data la analizele de sange si ma fac alba la fata cand vad o rana sau o taietura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

n-as lucra in armata, mai ales in zona de conflict (sa nu am apa calda la discretie, sa stau 10 ore cu tufisul in cap si sa ma culc cu sosetele transpirate); nu as putea fi politist de circulatie...am incercat sa rotesc mainile cateva minute si am constatat ca n-am eleganta si fluiditate in miscare. plus ca e foarte greu!

n-as putea lucra undeva unde oamenii se uita la mine...daca trec pe strada, pe langa un grup de oameni, si acestia se intrerup din ce fac, ca sa arunce o privire catre mine, sau numai daca simt eu ca ei fac treaba asta, pai ma impiedic, merg stramb, ma iau toate transpiratiile si simt ca am picioare de plastilina. deci nu mi se potrivesc multe profesii din domeniul artistic, relatii cu publicul, invatamant, cersetorie. as fi mereu stresata ca am o scama pe haine si se uita toti copiii la mine cand ma intorc sa scriu ceva la tabla! si totusi, ma vad ca dansatoare pe scena, dar in spatele unui mare artist si ma vad ca profesoara, pentru ca as transmite informatiile intr-o forma interesanta, usor de retinut, cu umor etc.

exclus stripper.

exclus orice job care implica negociere.

nici ca pompier n-as face mare branza.

nu as putea fi paznic de noapte...cred ca as deveni depresiva dupa 1 luna de profesat.

nu-mi plac joburile unde ai de indeplinit un plan lunar...sa atingi o cifra de vanzari si sa depinzi de cifra aia, sa inchei 1000 de contracte, sa gasesti 5 oameni sa se inscrie in reteaua ta, etc....

am o relatie speciala si cu praful, deci exclus job-uri care au legatura: constructii, etc.

nu as lucra la circ niciodata. mi-e mila de animale, nu sunt de acord nici cu acrobatiile oamenilor care de obicei se inhama la munca asta de cand nici nu stiu inca sa mearga.

nu as putea lucra la morga, medicina legala, gropar sau preot.

nu as lucra ca vanzatoare la raionul de peste.

off topic: as fi o extraordinara casiera la hipermarket. as munci la o metoda proprie de optimizare a timpului de asteptare al clientilor. as avea un al treilea ochi, care ar vedea lateral si in timp ce scanez un produs, deja as sti unde e localizat codul de bare al celuilalt, astfel incat as scana 1000 de articole pe minut! dar cred ca as fi promovata daca as fi prea buna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Nu mi se potriveste agent de vanzari.
Nu stiu daca mi s-ar fi potrivit sau nu dar nu mi-ar fi placut sa fiu medic sau economist.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput