Hai Claudetz, Hai Floricel!! Pufuleti (130)
Raspunsuri - Pagina 9
cris_mario spune:
cuscra ... toate ciorbitele sunt testate si paratestate ...iar de piure sunt satula...de knd nu mananc prajit...m-am indopat ... ciorbita de somon...
ioana...musacaua e ms ... si de mamaliguta st satula...
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cristies spune:
Bea, tu vorbesti serios cu toti musafirii astia? Banuiesc ca atat cat stau tre' sa le faci cafele, sa le dai praji si suc si daca se nimeresc la pranz sa-i pui si la masa... pentru tine, eu ca si Cris.mario ii pofteam afara. Imi pare rau ca nu ai Mothercare pe aproape sa-l iei pe asta, dar poate gasesti pana la urma ceva sa tina mai mult timp.
Lorex, in familie la mine doar sotul si bunicul sunt stelisti (mai mult la misto), restul lumii rapidisti infocati. Costumul cu steaua i l-a luat sotul cadou cand a implinit o luna ca sa rada de ceilalti. Faza tare e ca in ziua cand l-au vazut (chiar si plangand) s-au apucat si-au comandat pe net si cu "rapiduletu"...[:)))]
Asta ca sa aiba Alexis ce tipa cand il imbrac, ca toate body-urile se baga pe cap si nu-i place sa-l las in bezna.
Si stai linistita cu privire la Maalox - lui Larisel asta i-a recomandat medicul daca nu ma insel.
Onitza, eu nu am dat decat cu baneocin (din cand in cand) si dupa ce a cazut am dat cu betadina ca mai curgea putin sange. Nu am dat cu alcool ca cica "sapa". Haraitul e normal sa se auda pentru ca au caile respiratorii foarte inguste si se prind scame din hainute, paturele. De-aia stranuta, isi curata caile respiratorii, ca sa poata primi alte scamute. Dar daca haraitul e continuu trebuie vazut de medic. De ceza nu stiu, mie dupa ce mi-a scos firele de la epi a zis sa-mi mai dau cu betadina cateva zile...
Cris.mario, bea un pahar de lapte cald poate te ajuta sa dormi un piculet.
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
cristies spune:
Diseara somon la gratar cu cartofi natur. Si acum vreau sa ma duc in piata cu Gargaritzu sa iau niste salata verde, ca n-am mai mancat de nu stiu cand.
cris_mario spune:
cristies ... si noi suntem jumi-juma .... rapidisti/dinamovisti
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
ioana_fota spune:
Eu am papat azi niste salata cu ridichii goala asa ca am gasit in piata ridichii si erau asa frmuoase cam scumpa o legatura dar am luat asa ca sa-mi fac damblaua.
34+ Maria Alexandra
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/Skiatos?authkey=Gv1sRgCOSKpprNg5W3vwE#5433265328617100466
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/HainuteAlexandra?authkey=Gv1sRgCIbdtby5_qSoNA#5433265488174872914
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/28Sapt?authkey=Gv1sRgCN3oo-CRi4nHHA#5433265217078654594
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/PozaGreciaCuSotul?authkey=Gv1sRgCPyOvNeKlO_gPQ#5433265278357856306
cristies spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui marse
O fi vestita pungutza, da' unii nu stiu decat de aia cu 2 bani . Please, zi-mi si mie. Noi inca nu avem probleme, suntem mici, da' daca ne-o trebui cand mai crestem? Marse de Alex-Mihai (DN 31.01.2010) |
Se gaseste in farmacii, nu gasesc eu acum un link, un saculet cu samburi de cirese care se incalzeste la microunde si se pune pe burtica lui bebe. Eu am uitat de remediul asta... bine ca i-au trecut colicii repede.
cristies spune:
Noi am venit de afara. Am stat cam 40'.
Am luat salata de la Mega Image ca in piata n-am putut ajunge de nesimtiti. Pe trotuar erau parcate doua masini una langa alta. De-abia intra printre ele un om cu umarul inainte, dar cu carutul... Erau locuri de parcare destule pe partea cealalta a drumului, dar cum sa-ti misti fizicul si sa traversezi o strada? Ca doar d-aia ti-ai luat x5 sa te sui pe trotuar. Avea un coleg o vorba... unii sunt cocalari pana in maduva oaselor...
Ma duc sa schimb pampersul ca la noi iesitul afara are efect laxativ...
marse spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Se gaseste in farmacii, nu gasesc eu acum un link, un saculet cu samburi de cirese care se incalzeste la microunde si se pune pe burtica lui bebe. Eu am uitat de remediul asta... bine ca i-au trecut colicii repede. Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 |
Sar'mana.
Marse de Alex-Mihai (DN 31.01.2010)
lorex spune:
Cris_mario, merci!
IOana fota, nu am primit buretelul, cred ca maine vine
linkul cu saltelutza l-am pus la cap trecut alaturi de cel cu patutul, daca ai timp sa-l cauti.
eu acum nu am, poate maine.
Fug sa ma pregatesc pt controlul de 38 de saptamani!
La 19.30 la maternitate.
Sper sa nu raman acolo
_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 38+ ....cu Bobitza
claudetz spune:
Lorex mi-am terminat bagajul!!!
M-am adunat de pe drumuri si am terminat si bagajul meu si pe cel al bebitei. Pregatite si hainutele pt scoaterea din spital.
Fetele cu cezariana....in seara dinaintea operatiei e recomandat sa mananci mai devreme? Mie mi-a spus sa nu mananc si sa nu beau nimic maine dimineata. Pt azi nu mi-a zis nimic. Va intreb in sensul ca poate nu am somn.....si ma apuca foamea 12-01....