Hai Claudetz, Hai Floricel!! Pufuleti (130)
Raspunsuri - Pagina 4
marse spune:
Am reusit si io sa mai citesc din urma.
Cristies: Asa am stabilit cu dr neo, sa mergem la control la 2 saptamani. Dar daca nu se poate din motive de spital inchis (ce stupid!)...o sa mergem la un alt dr sa ne inscriem.
Din povestirile Alexutzei am banuit ca avem "paturica" asemanatoare. Alex insa nu a ajuns sa "socializeze" cu ea. Da' creste el mai mare. Ca de asta i-a luat-o maia, sa se uite la "desene animate" .
Bea: Ce scumpic e Ivan! Si imi place suportul din caditza (cred ca avem acelasi model de caditza). Multumim pt link .
Lorex: Foarte dragutz patutul! Sa-l stapaniti sanatosi!
Am inteles ca pe maredy.ro nu se plateste posta (care e min 10 ron). Poate de aici vine diferenta de pret. Tu cat ai platit "net", adica inclusiv livrarea.
As vrea si eu sa comand.
Floricel79: Apropos de nume de alint, mie mi se pare dragutz Runi, nu stiu daca se potriveste, sau daca nu are alte conotatii .
Xela_07: Nu pot sa cred ca atenteaza si la banii copiilor! . Totusi, de obicei legile nu sunt retroactive, adica, daca se va schimba, vor fi afectate mamicile care solicita indemnizatia dupa aparitia legii, sau care au nascut dupa aparitia legii. Eu sper sa fie doar un zvon nashpa. Altfel ii dam in judecata pe nemernici . Cotizam ca disperatii si cand avem nevoie tre sa intelegem ca statul nu are bani. Rushine!
Onitza: puiutzi dragalashi!
Sper ca s-au ameliorat durerile de la anestezie. Pacat ca problema de la ochi nu ti-a permis sa nasti natural. Succes cu alaptatul !
Am inceput si noi sa apreciem baitza. De cateva zile nu mai plange, sta si priveste . Pe capushor si pe fatza nu prea ii place, dar accepta, ca e "barbat".
Azi am ramas singuri acasa. Norocul meu ca Alex e cumintel foc (inca). Sa nu-i fie de deochi, in ultimele 2 zile a avut niste reprize de scancit "n-am nimic da' ma alint si io".
all
Marse de Alex-Mihai (DN 31.01.2010)
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariucasara Neatza! Fetele a luat cineva Galafor? Si daca da ati avut ceva reactii adverse? Eu am luat in maternitate vreo 2 pastile si cand am ajuns acasa am zacut 2 zile cu frisoane, durere de cap, de oase, de sani, oboseala, greata, fotofobie, etc. Atunci am pus totul pe seama oboselii si furiei laptelui. Numai ca duminica am vrut sa incep din nou sa iau si surpriza, ieri aceleasi simptome. Am luat un algocalmin, am sarit peste 1 alaptat(i-a dat tati bibe) si am dormit. Azi sunt iar fresh deci nu e vorba de o infectie pe undeva. Eu suspectez o reactie la Galafor. ale1212xa. Bebelusii nostri s-au inteles... Aseara m-am simtit prea rau sa fac baita la bebe asa ca am facut o toaleta sumara. Cand curatam mai cu foc zona scutecului feciorul meu s-a relaxat asa tare ca a facut pipi pe mine, cred ca tintise fazta dar a nimerit pe gat. Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
din pacate nu stiu ce sa zic...nu te pot ajuta,sper sa fie totul ok .... tare faza si la tine....
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 daca o sa dispar o vreme sa nu ma dati la disparuti, dar cam multe musafiri pe aici pe la noi si deja ma cam oboseste si calculatorul si ei.asa ca.................................. da mai bag eu cate un ochi pe aici pe la voi........................ Bea de bebe roz Ivan Matei Doamne ajuta !!!!!!!!!! Poze Ivan |
pai chiar sa mai treci pe aici....musafirii sa treaca mai rarutz k e obositor si ptr tine si ptr bb
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
marse spune:
Mie mi-au spus la spital ca bietii au o mare placere sa faca pishu in timp ce sunt schimbati (fara pampers).
Mi s-a intamplat si mie. De fapt, cine nu a patit-o?
Am fugit ca se trezeste gandacelul.
Marse de Alex-Mihai (DN 31.01.2010)
ale1212xa spune:
citat din mesajul lui marse Mie mi-au spus la spital ca bietii au o mare placere sa faca pishu in timp ce sunt schimbati (fara pampers). Mi s-a intamplat si mie. De fapt, cine nu a patit-o? Am fugit ca se trezeste gandacelul. |
daaaa...au o placere nebuna...cel putin al meu...
o alta faza a fost cand l-a schimbat tati...ce si-a zis bebelu...carne proaspata...s-a concentrat el, si-a gasit tinta si cand sa loveasca...ups..eroare...tati ii ridicase piciorusele sa ii puna pampersul..drept urmare jetul s-a intors impotriva lui..pe pieptul si pe gatul bebelului
-----------------------------------------
37+ cu Dragos-Andrei
evyme spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ale1212xa
daaaa...au o placere nebuna...cel putin al meu... o alta faza a fost cand l-a schimbat tati...ce si-a zis bebelu...carne proaspata...s-a concentrat el, si-a gasit tinta si cand sa loveasca...ups..eroare...tati ii ridicase piciorusele sa ii puna pampersul..drept urmare jetul s-a intors impotriva lui..pe pieptul si pe gatul bebelului ----------------------------------------- 37+ cu Dragos-Andrei |
Si bebe al meu a facut la fel... Il tineam cu piciorusele ridicate si a facut pipilica pe fata lui, apoi i-am luat putica si i-am schimbat pozitia si a inceput ca fantana arteziana sa faca peste tot: pe tati, pe mine, pe paturica absorbanta...
De la cate zile il putem scoate afara? Stiu ca trebuie s-o iau treptat, cateva minute la inceput, apoi maresc intervalul, dar are vreo restrictie de varsta?
Eu am luat o pauza momentan de la alaptatul la san, pentru ca ieri l-am alaptat plangand de durere; acum ma mulg cu pompa si-i dau cu bibe, macar cateva zile pana se mai vindeca ranile la san... Aseara cand m-am muls au curs si cateva picaturi de sange
fericita de Sebastian Mihai
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza
ioana_fota spune:
Buna fetelor, tare faza cu pipilica de la baieti , eu o sa am o papusica sper sa nu aiba si fetel cam aceleasi obiceiuri dar e noroc ca ele nu pot face fantani arteziene .Mai fetelor din cate tin eu minte parca azi are floricel ceza?Daca da sa scoatem si pt ea niste agitate nu?
34+ Maria Alexandra
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/Skiatos?authkey=Gv1sRgCOSKpprNg5W3vwE#5433265328617100466
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/HainuteAlexandra?authkey=Gv1sRgCIbdtby5_qSoNA#5433265488174872914
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/28Sapt?authkey=Gv1sRgCN3oo-CRi4nHHA#5433265217078654594
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/PozaGreciaCuSotul?authkey=Gv1sRgCPyOvNeKlO_gPQ#5433265278357856306
Beatrice1982 spune:
va place modelul asta?
nu e nicaieri in stoc fisher price deluxe..................
nicaieri si abia peste o luna jumate o sa fie...deci..............
http://bebelusi-copii.ro/ProductDetails.aspx?ProductID=646
Bea de bebe roz Ivan Matei
Doamne ajuta !!!!!!!!!!
Poze Ivan
lorex spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 va place modelul asta? nu e nicaieri in stoc fisher price deluxe.................. nicaieri si abia peste o luna jumate o sa fie...deci.............. http://bebelusi-copii.ro/ProductDetails.aspx?ProductID=646 Bea de bebe roz Ivan Matei Doamne ajuta !!!!!!!!!! Poze Ivan |
f fain! insa mi se pare asa de scump....
_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 38+ ....cu Bobitza
lorex spune:
citat din mesajul lui ioana_fota Fetelor eu stiu ca Floricel merge maine pt ceza asa ca treb modificat pe prima pag ca am vazut ca e trecuta pe 25.02.2010..Inca nu scot nist motate pt ea,mai tarziu. 34+ Maria Alexandra |
Da, dar la programari nasteri e trecuta acolo pe 18, adica maine!
N-am mai modificat in lista cu gravi ca...ca mi-a fost lene si oricum acusi o stergem de acolo
_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 38+ ....cu Bobitza