Hai Claudetz, Hai Floricel!! Pufuleti (130)
Raspunsuri - Pagina 15

cristies spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela onitza....si eu am ac intrebari ca si cristies...cum se ajunge la dr culcer? cristies...io zic ce-am vz. aceiasi rfeactie am av ca sio tine...cate capete atatea pareri....de ex la mine infacolul n-a av niciun efect. am citit pe baby center k oricum au colici deoarece stomacutul nu e sufucient dez nu sunt enzime si nu mai stiu ce cre sa digere papa. voi incerk in schimb si faza 2 ore puza intre mese...sa se digere,,al meu manca cand are chef ar sta toata ziua la titi...chiar si pt faptul de a sta in bratze.... ASA..salata cu ce-o acresti? lamaie? despre ce exercitii vorbeati? e vreun link ceva sau se poate da de pe #net ? si io tre sa dau jos 10 kg asta ca sa aj la 60 cat avceam cand am ramas si ink vreo 4....faza e ca eu am pe solduru coapse...si greu se da acolo... CURAJ CLUDETZ...TRECE SI VINE MINUNEA...SI SE UITA TOTUL Mihaela, ![]() Povestea unui...petrecaret AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 4....si ne luptam cu 11 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal) |
Cred ca sunt si pe net. Shape your body workout se numeste. Nu stiu ce sa zic cu kg. La mine functioneaza dieta ca sa dau jos. Sportul e mai mult pentru ca anchilozez repede.
La salata pentru peste dresingul meu e ulei de masline, zeama de la jumatzte de lamaie, un catel de usturoi si marar tocat. Nu stiu cantitati, sa zic ca iese cam o jumatate de ceasca de cafea...
Cristina,

Povestea zilei de 6.01.2010

xela_07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui plateea![]() Plateea, mami fluturas de bbTo, prematurul la 39S3Z... ![]() www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo |
DISCUTABIL

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)

plateea spune:
xela_07, lasa-ma sa ma imbat cu apa rece...
sau in cazul meu, cu ceai pt colecist, rece...
Plateea, mami fluturas de bbTo, prematurul la 39S3Z...
www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo

decenuela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Cred ca sunt si pe net. Shape your body workout se numeste. Nu stiu ce sa zic cu kg. La mine functioneaza dieta ca sa dau jos. Sportul e mai mult pentru ca anchilozez repede. La salata pentru peste dresingul meu e ulei de masline, zeama de la jumatzte de lamaie, un catel de usturoi si marar tocat. Nu stiu cantitati, sa zic ca iese cam o jumatate de ceasca de cafea... Cristina, ![]() Povestea zilei de 6.01.2010 |
mmmm deja mi-e foame n-am reusit sa mananc azi...voi face piep[t de pui la gratar k salata...fara usturoi..desi sunt lesinata dupa..
k miscarea ai dreptate..ma simt anchilozata
in sarcina pana la 8 luni mergeam pe jos la munk 2 km si eram fres...acu de atata stat obosesc..abia astept sa pot scoatew carutul sa vezi ce mi-l plimb...face bine la amandoi..
Mihaela,

Povestea unui...petrecaret
AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 4....si ne luptam cu 11 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)

cristies spune:
La multi ani Plateea!!!!!!!
Cristina, de gargaritz Alexis.

cristies spune:
Decenuela, eu il scot cu carutul, chiar daca ma mai chinui prin zapada. Tu il scoti in marsupiu?

cristies spune:
Lorex, se pare ca ne vei aduce un martisor.
Tu parca aveai bodyuri de Andreea Esca?
Mie mi se ia scrisul cand le calc...

mamidepuiuti spune:
plateea
... tu ne dai o cofetarie intreaga,iar noi nici macar nu ti-am spus "la multi ani!"
da' de ce nu esti trecuta la sarbatoritii lunii februarie?
cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si
Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze