Inger, ingerasul meu?
Stie cineva "versurile" la Inger, ingerasul meu? Desi nu sunt o persoana religioasa, as vrea sa o invat pe fetita mea, ca un ritual inainte de culcare, imi aduce aminte de copilarie si mereu zambesc cand aud.
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
Raspunsuri
Ayla21 spune:
Sunt in Real niste jucarii, sunt papusi ingeras care recita ingerasul, si mai e un ursulet cu lampa, care spune ingerasul, apoi canta si lumineaza stelute pe tavan. Claudiu a invatat dupa ele rugaciunea.
Daca ai nevoie iti pot trimite o poza cu jucariile sa stii dupa ce sa te uiti.
Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video
Cristina_C spune:
Noi stim asa:
Inger, ingerasul meu
Ce mi te-a dat Dumnezeu,
Totdeauna fii cu mine
si ma-nvata sa fac bine!
Eu sunt mic,
Tu fa-ma mare!
Eu sunt slab,
Tu fa-ma tare!
In tot locul ma-nsoteste
si de rele ma pazeste!
Amin!
UnPacatos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ayla21 Sunt in Real niste jucarii, sunt papusi ingeras care recita ingerasul, si mai e un ursulet cu lampa, care spune ingerasul, apoi canta si lumineaza stelute pe tavan. Claudiu a invatat dupa ele rugaciunea. Daca ai nevoie iti pot trimite o poza cu jucariile sa stii dupa ce sa te uiti. Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video |
Asta da! Invat inger ingerasul meu dupa jucarii de 1 milion jumate bucata.
Mai bine cumparai o masinuta de 5 lei pentru un copil sarac si invatati impreuna rugaciunea.
UnPacatos spune:
In orice caz, sunt bucuros ca nu au aparut iar binevoitorii cu: da search pe google!
Doamne ajuta!
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui UnPacatos Mai bine cumparai o masinuta de 5 lei pentru un copil sarac |
Eu?
Intreb mirata, pt ca, devreme ce nu ma cunosti, nu poti tu stii cate jucarii am daruit sau nu. daca te referi la tine, ok, ce te retine?
Mi-am permis sa-i sugerez Eseeei pt ca este colega de odisee cu mine, dar tu, daca ai raspuns la subiect ok, daca tu...la revedere, drum bun! Eu imi permit si sa iau copiilor mei jucarii scumpe (si nu sunt nici una din ele la pretul spus de tine, nici macar amandoua la un loc), iar o jucarie e o jucarie, nu am luat-o ca sa invete doar rugaciunea, si am daruit sute de jucarii doar in ultimul an altor copii, nu neaparat saracii, ci pt ca asa am dorit. Asa ca te rog fara aluzii la persoanele despre care nu stii mare lucru.
Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video
magdyi2001 spune:
citat din mesajul lui Cristina_C Noi stim asa: Inger, ingerasul meu Ce mi te-a dat Dumnezeu, Totdeauna fii cu mine si ma-nvata sa fac bine! Eu sunt mic, Tu fa-ma mare! Eu sunt slab, Tu fa-ma tare! In tot locul ma-nsoteste si de rele ma pazeste! Amin! |
Eseea, aceasta este rugaciunea. Eu i-o spun in fiecare seara lui Gabriel, cand il adorm. Eu mai adaug si:
Doamne ingerasii tai
Fie pazitorii mei
Si in zi si in noapte
Si in ceasul cel de moarte.
Amin!
Si legat de cel de mai sus, eu chiar nu inteleg de ce la fiecare topic trebuie sa fie cineva cu samanta de scandal. Daca stie sa raspunda la cele intrebate, sa ridice mana sus si sa faca un pas in fata, daca nu sa stea in banca lui; deci daca a indraznit sa raspunda asa Aylei, apai chiar ca nu o cunoaste deloc... Si daca nici ea nu a mai daruit...
Eseea scuze de off topic la partea din urma.
Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
Eseea spune:
fetelor va multumesc f mult. Stiam si eu o parte, dar nu tot.
Monica, multumesc si de sugestia cu jucariile, dar deocamdata avem destule si vad ca ii place sa repete dupa mine.
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
gabitza2005 spune:
Eseea, aceasta este rugaciunea. Eu i-o spun in fiecare seara lui Gabriel, cand il adorm. Eu mai adaug si: Doamne ingerasii tai Fie pazitorii mei Si in zi si in noapte Si in ceasul cel de moarte. Amin! |
Cam nepotrivit versul acesta pentru copii. Fara suparare asta e parerea mea.
Pe al meu l-a invatat mama Ingerasul si Tatal nostru.
Problemele au picat pe mine cand a inceput sa imi ceara explicatii , eu una nu as vrea sa-l indoctrinez de mic asa ca explicatiile am incercat sa fie cat mai evazive (poate am gresit dar vreau sa ajunga sa creada ca asa vrea el nu ca i-am impus noi).
M-a intrebat ce este un inger (daca e o statueta din aia cum a vazut prin magazine) am incercat eu sa-i explic si cand am ajuns la faza ca este langa noi si ne apara era foarte nedumerit de ce il lasa ingerasul sa se loveasca sau sa se imbolnaveasca.
Tot ce vad benefic este ritualul de culcare dar astea sunt lucruri greu de explicat unui copil.
ralualexandrei spune:
Tot asa spun si copiii mei Ingerasul in fiecare seara,e intr-un fel continuarea unui ritual pe care l-a initiat mama mea,in felul acesta ei au senzatia ca inca impart acele momente cu ea,dat fiind ca de un an ea nu se mai afla printre noi.
Gabitza eu nu am privit ca pe o indoctrinare faptul ca ei au invatat Ingerasul,Tatal nostru si in cazul Mariei chiar si Crezul.Nu i-am obligat ei au dorit sa invete.Maria de exemplu a fost foarte impresionata la botezul finutilor gemeni cand preotul m-a intrebat daca stiu Crezul si l-am spus,de atunci m-a rugat seara de seara sa-l spunem impreuna si asa l-a invatat.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
Eseea spune:
"Si in ceasul cel de moarte."
Magda, am vrut sa-ti spun de aseara, nu te supara de rog, dar versul asta si mie mi se pare nepotrivit total pt un copil. Nici macar sa ma pot gandi la asa ceva in preajma copiilor mei, d-apoi sa ii mai si invat.
Noi, 2 minuni: