vopseaua de par,ce marca,ce culoare?

vopseaua de par,ce marca,ce culoare? | Autor: Cr3@t@

Link direct la acest mesaj

ufff, am si eu o mare nelamurire, sunt bruneta ,m-am vopsit numai nuante de brunet pana acum, am sprancenele de culoare inchisa,spre negru de la natura ,parul meu natural era saten inchis uneori spre deschis,cret,si am crezut ca singura culoare care ma va avantaja este culoarea inchisa,dar m-am saturat de aceeasta culoare si m-am hotarat sa va cer sfatul ,culoarea tenului meu nu este nici maslinie nici alba undeva la mijloc,am ochii verzi-caprui....si mai nou am pus ochii pe o culoare superba,si nu imi pot da seama ce culoare este,poate ma ajutati voi,sau poate veniti cu alte propuneri...culoarea care m-a vrajit(deoarece avem multe puncte comune si cred ca m-ar avantaja) este de pe coperta revistei click pentru femei http://www.clickpentrufemei.ro/ este in partea stanga ,astept propunerile voastre.. va pup

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cr3@t@ spune:

orice opinie din partea voastra e bine venita fetelor .....ORICE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

E vorba de poza care se deschide automat in stanga, reclama la revista Click? Atunci culoarea este aubergine, un saten inchis cu reflexe violet.

21+ si in culmea fericirii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cr3@t@ spune:

da tipa aia ...cu reflexe violet,merci mult si o mica opinie ,propunere orice ,ce crezi ca m-as putea vopsi,in ce culoare rose? si la ce marca o pot gasi te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Cred ca ce ai putea face pe un par inchis la culoare e sa-i incalzesti putin culoarea. Daca ai ochii verzi merg bine tonurile de aramiu, burgund inchis, cel de care ziceam ieri acel aubergine, pralina, un castaniu cu reflexe...cam asta e paleta ta. Cu ce m-am facut eu o perioada cand am vrut nuante de rosu in par a fost de la Schwarzkopf Brillance, care prind f bine.
Iti las un link, sper sa mearga

http://www.brillance.schwarzkopf.com/index.php?id=41

21+ si in culmea fericirii

Mergi la inceput