*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (374)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Bubu, am trisat cu jumatate de pastrav la cuptor...ufff, greu e sa tii cura Deci nici tu n-ai rezistat

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Cat despre apa care zici ca se elimina...eu nici nu beau lichide, nu stiu ce s-ar putea elimina. In schimb se vede deja la pantaloni ca lipsesc 2 kg si ceva...In numai 3 zile mi se pare enorm. De-asta m-am hotarat sa o las mai moale cu regimul asta disociat si sa mananc light, fara paine si dulciuri si sunt sigura ca o sa am rezulktate in continuare.

Maine il iau pe David la gradinita toata ziua, ca are bona o treaba. Sunt curioasa cum se va comporta cu 20 de copii mari pe langa el

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Eu nu mai rezist..trebuie sa ma intind-pic pe tastatura!

Imi pare rau ca nu-s pe baricade,sa citesc vestile Mihutei

Va puup! Cred ca sfarsiti capitolul,in sera asta-va insarcinez sa faceti unul nou

Ela,sufletelului blond si a unui samburel!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

unul scurt ca ma duc sa ma imbrac indata.. pana la urma vine randunoiul si ne duce la eco .. i-a dat liber ca cica cum era el sa isi lase fetele singure..

Giani ptiu ce baiat mare ai!
Mimo stiam draguta reclamele.. noi urmarim mereu protv si antena .. deci stiu cu MAXIM! [:P]
bv ca ai rezolvat cu tipografia.. mama ce surpriza frumoasa o sa ii faci! super!

Nicol si Blanka offf mila mi-e de bietii puisori! multa sanatate!
mai daca o sa am baiat tare o sa imi fie frica de decalotare..
cred ca o sa fiu ca Mimo cu intrebarile!

Stela si Andra are puzzle cu litere si il face imediat.. am pus si filmulet odata si deja stie: A, B, C, M, S si Q.. nu stiu cum de le-a indragit ea pe astea S, M,Q, ca Abc sa zicem ca-s primele..

si pana aici, ca ma duc sa ne imbracam..
revin mai tarziu..
va pupicesc!

si 9+

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

zoze Miha zicea cand am intyrebat eu ca e doar in trecere si nu are timp de intalnire..acuma, cine stie, careva tot o fi prins=o
mihutza asteptam vesti!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ioana, este vorba de apa retinuta de organism. Si ar fi bine s abei apa! nici eu nu pot...doar cateva pahare pe zi, cred ca 1 litru in total...nu intra
Slabitul se face lejer, nu te speria! la un moment dat o sa stagnezi. Dar acum daca ai trisat...mananca peste/carne cu salata, nu cu garnitura.
Si daaa , nu am putut rezita la cartofii aia de mc, care abureau fix sub nasul meu Dar i-am acompaniat cu salata si apoi putin tort...shhh...nu se pune!!!
De maine am si eu peste Il ador!
A treia saptamana eu zic de pe-acum ca nu o sa rezist, iar fara fructe si fara branzeturi . O s-o iau pe Bilic in brate Ca are niste meniuri delicioaseeeee

Mi-am cumparat musli cu fructe de la plafar, din cereale integrale, sunt fara zahar, o sa pap la micul dejun cu lapte degresat. O sa pap si ciorba/supa la pranz, iar fripturile fara garnituri, doar cu salate, sa vede, ce iese...

Aa, inca ceva, sora-mea slabea cand manca orez uncle bens, din ala la punguta, cu salate, sau fripturi cu salate, fructe, iaurturi. Cam asta manca si se mentinea si slabea frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

zoze Miha zicea cand am intyrebat eu ca e doar in trecere si nu are timp de intalnire..acuma, cine stie, careva tot o fi prins=o

Eu
ne-am intalnit ieri la unirii sus, unde ai dat tu cafeaua...dar scurt...trei sferturi de ora

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza037

Citat:
citat din mesajul lui luny

Eu
ne-am intalnit ieri la unirii sus, unde ai dat tu cafeaua...dar scurt...trei sferturi de ora

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

aha, deci pe mine nu m-ati vrut..ca doar stiti ca stau la 5 min de Unirii..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Noi suntem acasica, cu branula in mana, asteptam asistenta sa faca doza de seara si apoi la nani. Sper sa mai reziste Antonia juma de ora ca azi a dormit doar o ora in masina, ea care doarme 3-4 ore ziua .
Din cate vad eu, ochisorul nu se inrautateste, ba chiar imi pare o ameliorare la el....vede sa faca "pudzel"

Livy offf mititica, ce trebuie sa fi fost si de tine zilele astea...recuperare cat mai rapida va doresc!

Fug sa ma ocup putin de Antonia si de randunoi, care desi pleaca doar pt o zi, ma pune sa-i fac bagaj...ce bagaj frate la stadion?E mai rau ca o femeie omul asta al meu, m-a disperat cu bagajele cand pleaca undeva....si de fiecare data venim acasa cu ele jumate neumblate...

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Mihutza sa fie cu noroc prima intalnire! Ce bine ca a putut si tati sa mearga

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput