Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (98)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Delia - da, ecografic se masoara colul, la controlul pe masa verifica ceea ce nu poate vedea ecografic, si anume daca colul e moale etc.

De-asta pe mine ma verifica de fiecare data si pe masa (desi detest, dar stiu ca e necesar), si ecografic.
Si ultima data, desi colul e destul de lung si cu OI inchis, mi-a zis ca nu apuc aprilie tocmai pt ca e foarte moale (il simtise inainte sa-l masoare).

La tine vazuse probabil ca e scurtat, sau intredeschis ceva.

Si Andira vine de la numele pe care vroiam sa i-l dam Irinei - Andreea Irina (ma rog, invers), nu de la numele meu .

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

Buna dimineata si de la mine,
am avut o noapte grea, cu multe arsuri si senzatie de greata. Ma prpegatesc sa merg la filantropia pentru controlul saptamanal. Am citit ce ati mai scris aseara dar neuronul meu e tare amortit. Intreba cineva de acte necesare la internare: la filantropia cer adeverinta de salariat care sa ateste plata asigurarilor de sanatate si trimitere pentru internare de la medicul de familie. Eu am sensibilizat-o si mi-a dat deja trimiterea, ramane sa completez eu data.

dayanara in bucuresti s-au desfiintat toate brutariile germane, erau la universitate si in dorobanti. in sinaia mai era una insa sincer nu am mai fost de vreo doi ani pe acolo.

38+ Petru Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Greenforg - mi-am adus aminte ca m-ai intrebat: noi la chimie am avut-o pe Bejan , o incapabila, daca ma intrebi pe mine...

La romana pe Stoica (mi-a placut f mult de ea), la mate pe Gilda (Munteanu), la franceza pe profa aia inalta, cu V-ceva parca o chema - profa destul de severa, dar foarte corecta si ok in general. Si diriginte il aveam pe proful de sport, ala mic si indesat - nu reusea sa ne stapaneasca cu nici un chip.
Cam de astia imi aduc aminte acum...

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Neata burtici si mamici!

Dayanara stiu ca cei de la Carrefour fac paine cu ceapa. Asa ca daca ai vreo unul prin zona incearca la ei. E posibil sa gasesti!

37+ Irina

AMR 2

Mergi la inceput

Mai stie cineva ceva de Sensibila? Stiu ca ultima data era ingrijorata ca nu iesise toate cele bune la control si urma sa faca altul.. Tinem pumnii si ma rog sa fie bine ea si bebelina ei!

37+ Irina

AMR 2

Mergi la inceput

Stefmic tinem pumnii. Nu te lasa in stari din astea aiurea! Gandeste-te ca in curand ai sa-i duci micutului Stefan acasa, o surioara!

37+ Irina

AMR 2

Mergi la inceput

Ioanact felicitari pt vestile de la eco! Si un micutei Ioana care-i mestera si isi baga degetelele in actiune! Nu fi suparata pt pozici. Acusica ai sa le vezi impreuna gangurind si tu ai sa te intrebi ce oare mai vb ele acolo?

37+ Irina

AMR 2

Mergi la inceput

Ella"Din categoria "VIZITA LA DR" maine merg la eco." mi-ai fost draga cu postarea ta! Succes la eco si te asteptam sa ne spui ce mai face bebe Geo karatistu'! Si in leg cu pampersul si eu aveam aceeasi dilema.

37+ Irina

AMR 2

Mergi la inceput

Scuze fetelor dar eu inca dorm!!! Nu mi-am dat seama si am monopolizat pagina. Va dau la toate un si sa ma iertati!

37+ Irina

AMR 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Neata!

Andira, Greenfrog, ce liceu ati terminat? Am avut si eu o profa Bejan, dar sincera sa fiu nu-mi mai amintesc la ce materie...

29 Radu Alexandru
poze noi

Mergi la inceput