Moldovence aspirante sau gravidute(22)
Raspunsuri - Pagina 3
vanessa80 spune:
PYSYPISI si eu patesc asa. Cand ma intorc de pe o parte pe alta simt si un fel de presiune ( durere mica) in abdomenul inferior. Noaptea ma tot intorc caci nu pot sa dorm mult pe o parte si absolut deloc pe spate.
In curand o sa vad cum se doarme cu o perna pt . Azi am primit-o si am sa o testez.
Ma bucur ca te simti bine. Si eu parca am mai multa energie in perioada asta. Sunt atatea pe care trebuie sa le rezolvam pana in iunie....
18+
pogonici1977 spune:
pipsipsi....dar nu ne spui ce ascuzi in burtica inca??????????
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
pysypisi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vanessa80 PYSYPISI si eu patesc asa. Cand ma intorc de pe o parte pe alta simt si un fel de presiune ( durere mica) in abdomenul inferior. Noaptea ma tot intorc caci nu pot sa dorm mult pe o parte si absolut deloc pe spate. In curand o sa vad cum se doarme cu o perna pt . Azi am primit-o si am sa o testez. Ma bucur ca te simti bine. Si eu parca am mai multa energie in perioada asta. Sunt atatea pe care trebuie sa le rezolvam pana in iunie.... 18+ |
Si nu stii care este cauza???
Ai intrebat dr. este oare normal???
Eu abia pe 23 merg la eco...
Sa-mi spui si mie cum este cu pernuta...
Ma bucur ca te simti si tu bine
Draga Pogonici,sper ca la urmatoare eco,care o sa fie pe 23 sa aflu...deocamdata nu stiu.
Abia astept sa aflu sia tunci o sa va spun cu mare drag
Salutare la toate fetele
+15
DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!
pogonici1977 spune:
eu imi dau cu parearea ..pispisi..vei avea o fetitaaa
dar sophie ce mai stiti de ea??
nea promis ca nu va parasi si va mai posta si ea aici...ufffff nea pacalit
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
vanessa80 spune:
Buna dimineata! Va astept la .
Ma bucur ca vine week-end-ul. Sper sa reusesc sa ma odihnesc.
PYSYPISI am citit in niste carti ca e normal sa simti un fel de presiune in abdomenul inferior. I-am spus dr mai multe lucruri care ma deranjau si nu s-a aratat ingrijorata. De acum toate ecografiile se fac pe burtica.
Inca nu am testat pernuta pt , ca vreau sa-i spal husa intai. Dar de saptamana viitoare sigur o voi folosi.
Va doresc sa aveti o zi frumoasa.
19+
vanessa80 spune:
PYSYPISI citeste pe forum la simptome jenante ale sarcinii si ai sa vezi ca multe au aceasta jena la nivelul abdomenului inferior.( uterul apasa pe vezica).
19+
pogonici1977 spune:
hai mai gravidutelor ne faceti pofte de bebei
pysypisi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vanessa80 PYSYPISI citeste pe forum la simptome jenante ale sarcinii si ai sa vezi ca multe au aceasta jena la nivelul abdomenului inferior.( uterul apasa pe vezica). 19+ |
Am citit dar eu nu am dureri de burtika...la mine doar se intareste...si numai noaptea....
Din ce am mai citit eu aceste umflaturi se numesc contractii Braxton care sunt normale....acum cine stie....
O sa aflu marti cand o sa merg la dr.
Pogonici sa stii ca imi doresc sa am o fetita!!!
Salutare la toate fetele!!!
+15
DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!
cristinaml spune:
Scriu pentru prima data pe un forum cu toate ca urmaresc asceste discutii de vreun an adica cam de cand ne dorim un bebe. . . . Ajutati-ma daca puteti : ultima menstra a fost pe 19. 01. 2010 (penultima pe 24. 12. 09)si. . . Nici azi nu a revenit de n-ar mai veni vreo 9 luni! ! ! ! . . . Imi e frica sincer sa fac vreun test de sarcina. . . . N-am saturat sa le fac si sa fie negative. . . Oare luna asta"s doua liniute? Voi dragele mele ce spuneti? In ultimele doua luni am luat branca ursului am facut in decembrie o instilatie. . . . . . . Oare sa-si fi facut efectul? Inca odata va intreb si pe voi oare sa fie bine?