Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Murica, jur ca nu mai stiu ce sa mananc sa imi fie mai bine! Azi dimineata am mancat putina paine prajita cu branzica tartinabila (crema de unt, cea mai necondimentata) si dupa ceva vreme am inceput sa am reflux si arsuri. Chiar acum mananc niste musli insipid cu iaurt... Sunt disperata ca mai am 6 zile si mi se termina tratamentul (de 30 de zile), si pe urma ce ma fac?! Ca nu pot sa-mi dopez copilul la infinit!
Sa stii ca esofagita cronica (cum am eu) e asa de nasoala... Se reactiveaza cand ti-e lumea mai draga! Cred ca perioada cea mai lunga fara simptome si fara regim deloc (a nu se intelege cu excese) a fost de doua luni.
Mi-a zis cineva de un medicament pentru stomac recomandat in sarcina, caut imediat si postez.

Nana 26+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns murica spune:

Pai NANA, eu am avut doar luna a 6-a linistita fara tratament. Doctorita m-a asigurat ca Zantacul nu trece de placenta si e sigur in sarcina. L-am gasit si pe lista medicamentelor sigure in sarcina. Nu iti fa probleme ca droghezi bebelusa. Daca ti se termina tratamentul, sigur o sa primesti in continuare, asa mi se pare normal, sunt sigura ca doctorul nu ti-a dat 30 de zile si gata, probabil vrea sa vada evolutia. Eu voi lua pana la nastere, altfel nu pot suporta, sunt de nerecunoscut de durere, nici nu ma pot misca, iar sotul meu nici nu vrea sa ma auda ca stau atat de suferinda fara tratament. Ma rog la Dumnezeu sa nu mosteneasca fetitza bazaconiile astea de boli, desi eu am mostenit-o de la tata. La mine nu e cronica, deoarece ani de zile inainte de sarcina nu s-a manifestat decat rar, primavara si toamna. Mie iaurtul nu imi face bine, poate la stomacul tau e la fel.

Murica 29+ si Evelyne-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui veronicach

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

primaaaaaaaaaaun capitol numai cu vesti bune

cred ca te-am luat , sorry

27+ Matei ...
Ai fost mai rapida

poze
Cristina cu Seby 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Veronicach mama zice sa nu pun mana pe Tzupii(purcelul) ca iese copilul paros(d'alea grele-babesti) si sotul cica sa nu inghit par ca e intr-o continuua naparlire.I-am lasat si eu in pace cu ale lor,k sa nu-l dea spre adoptie..dar il mai "smotocesc" din cand in cand,daca nu sunt ei pe faza

poze
Cristina cu Seby 28+

Mergi la inceput

Murica: Si de la iaurt am ceva reflux, dar parca imi diminueaza aciditatea. Vorbesc de iaurt natural, facut in casa din lapte de la tarani, nu de cel din supermarket, plin de amidon si te miri ce altceva. Eu nu am mostenit pe nimeni in familie, se pare ca sunt prima cu asemenea probleme. De cand am ramas insarcinata am tras non stop, pana cand efectiv nu am mai putut, am cedat dupa o saptamana in care aproape nu am inchis un ochi. Si oricum, tare greu am primit tratament, in afara de Rennie, abia dupa ce s-a consultat gastroenterologul cu obstetricianul, ca se uita cam lung la dosarul meu de sarcina cu o multime de problemute si tabletute. Mi-a si zis ca un tratament serios putem face doar dupa ce termin de alaptat. 'Om trai si 'om vedea!
Cele doua luni de "pace" s-au petrecut in perioada in care inca nu eram gravida
Gaviscon este medicamentul care mi-a fost recomandat. Un alt pansament, de fapt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Veronicach mama zice sa nu pun mana pe Tzupii(purcelul) ca iese copilul paros(d'alea grele-babesti) si sotul cica sa nu inghit par ca e intr-o continuua naparlire.I-am lasat si eu in pace cu ale lor,k sa nu-l dea spre adoptie..dar il mai "smotocesc" din cand in cand,daca nu sunt ei pe faza

o sa fiu offline...
are lipsa de vitamina c de aceea ii cade parul..porcustii nu naparlesc
o optime de vitamina c de 180 gr pe zi timp de 7-10 zile eventual si o picatura Beres (iti recomand www.gemon.ro )

27+ Matei ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Buna burtici!!!

Mie imi pica ochii in gura de somn... Azi nu mi-am mai baut cafeaua si ma intreb cum voi rezista. Dar daca trebe', trebe'. Rezistam noi Mi-am luat si ieri tensiunea de cateva ori si a oscilat intre 120/60, cat o am in mod normal, si 130/70. Azi, dupa munca ma duc la doctorita de familie si vad ce-mi zice. Oricum, vreau sa va multumesc tuturor pentru raspunsuri si va trimit multi
Aseara am montat patutul Mayei. Bine... sotul, nu eu E o atmosfera asa frumoasa in camera cu patutul alb acolo...Cred ca as putea sa stau o zi intreaga sa ma uit la el!

Mary, imi pare tare rau de cadoul primit de la sot. Ai grija mare de tine si ia multa vitamina C ca sa te gaci bine cat mai repede Citeam de fiertura ta de legume si mi s-a facut rau instantaneu... in primavara am fost la acupunctura si am tinut si o dieta recomandata de acupuncturist, si trebuia sa manac fiertura dintr-asta... Doamne!!! Mi-a ajuns atunci si cred ca nu o sa mai bag in gura cat traiesc!!! Asa ca felicitari pentru vointa!

CrisTot stai bine cu +12 la 28 de saptamani.

Bia, ce weekend frumos si linistitor ai avut... si romantic...Sa-ti fie de bine!

Nati, tu asa aratai dupa doua nasteri? Absolut superba!!! Mi-ai dat putin curaj. Daca ai putut tu, trebuie sa pot si eu

zgubi, eu zic sa nu te nelinistesti. Bine ca bb e bine. Deocamdata mai are loc sa se invarta si sa faca tumbe prin uter, deci in momentul ecografiei l-a surptins cu(,) cordonul in jurul gatului. Pana coboara si se asaza in pozitia de nastere, lucrurile se schimba. Iar rau nu are cum sa-si faca singur, chiar si cu(,)cordonul in jurul gatului. Stai linistita

pisi-pis, multumim mult de listuta. Eu chiar incerc sa-mi achizitionez tot ce am nevoie pentru spital, ca sa nu las totul pe ultima suta.

madutza, tie ti-au dat acolo si ceva medicatie pentru tensiune daca tot ti-au gasit-o mare?

Sabyna, spor mult la treaba pe astazi, insa nu fa excese!!!

Ale Ma bucur ca te simti mai bine! Nu-ti fa griji ca e mica burtica. Nu are ce sa fie rau. Parca tu ziceai ca si tu ai avut 1900g la nastere. O sa ai o bebelina supla, iar tu o sa te refaci repede. Nu te stresa. Mie toata lumea imi spune ca e prea mare burta... si sincer, a inceput sa ma enerveze super tare chestia asta pentru ca ceea ce ar trebui sa inteleaga unii e ca fiecare sarcina e unica, fiecare femeie si-o duce in felul ei, si nu exista standarde. asa ca chill and relax

Ana da, obligata esti sa iei cele 42 de zile de post natal. referitor la crema de arnica, eu o folosesc si nu ma pot plange ca miroase neplacut. Are miros de unguent medicinal... Imi amelioreza mult durerile de spate.

Sorana, de Tudor stiam ca inseamna "darul lui Dumnezeu", dar de Matei nu stiam, Oricum, mi se par 2 nume foarte frumoase.

mikalina Bine ai venit in randul nostru!

Mary, Roxy, Alina Programarea la doctor e la 4. Cum ajung acasa, va dau vesti.

Va multumesc tuturor burticilor de incurajari. Sa stiti ca nu mai sunt chiar asa ingrijorata/stresata, ceea ce nu poate sa-mi faca decat bine si sa-mi mai scada putin tensiunea

Credeti-ma ca mi-am deschis pagina de raspuns de la ora 9 jumate si abia acum reusesc sa ii dau "Send" dupa ce am scris printre picaturi. Maya mea parca a luat-o razna... e atat de miscacioasa si vioaie azi cum nu a fost niciodata. Si puternica! Rad de una singura in fata calculatorului de fiecare data cand o simt.

Va pup burtici Zi faina!

Mira fericita 26+cu Maya Alesandra

minunea mea

Mergi la inceput

Fetele, care mai aveti acizi, puteti citi despre www.gaviscon.co.uk/pregnancy/index.php" target="_blank">gaviscon si sarcina . Nu stiu in ce masura se gaseste la noi in farmacii ca nu am cautat, eu am primit urmatorul www.chemistdirect.co.uk/gaviscon_7_507.html" target="_blank">site unde se poate comanda din UK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns murica spune:

Pentru durerile de spate (mai ales in zona sacrala unde am avut dubla fractura la o cadere pe gheata) ma dau cu Tamus http://www.magazin-naturist.ro/unguente/tamus-(unguent-de-untul-pamantului-si-arnica),-20---1111
Dau seara si pana dimineata trece durerea pentru cateva zile chiar. Am cautat referinte pe net si e ok in sarcina.

Murica 29+ si Evelyne-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

fetele am si eu o nedumerire...
stiu ca s-a mai vb despre pompa de muls
este absolut necesara?

asa creste bebicu
ale cu printesa Karina Florentina in 24 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte

Mergi la inceput