Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Despre statul acasa cu bebii mama zicea sa stau eu 2 ani in CIC,dupa care se pensioneaza ea si ma duc eu la munca..dar as vrea sa-i fac o surpriza sa stau acasa 4 aniIn sensul ca,la implinirea a 2 ani a lui bebe1 sa vina bebe2
Andreea Marin scrie pe mine:SURPRIZE!SURPRIZEEE!

poze
Cristina cu Seby 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olivia_popa spune:

Pai si daca facem bb2 in primii 2 ani ni se continua CICul????

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Neata!

Ma bucur ca v-a placut tipa cu nisipul ca si mie mi-a placut tare. Si baietii s-au uitat la ea si la inca vreo 3 variante de desen in nisip.

Eu sunt inca printre cele ce dorm noaptea cateva ore bune ok si dimineata nu ma pot trezi ca tot somn imi e; astept si eu we copiilor sa pot dormi mai mult dimineata.

Arsuri am si eu insa mai rar.

Sa aveti o zi faina

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 29+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olivia_popa

20+
Intrii din CIC 1 in CIC 2 din cate am inteles de la fetele cu bebe 2

poze
Cristina cu Seby 28+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Citat:
citat din mesajul lui olivia_popa

20+
Intrii din CIC 1 in CIC 2 din cate am inteles de la fetele cu bebe 2

poze
Cristina cu Seby 28+
PS:eu,culmea intru din somaj in CIC 1,apoi in CIC 2(daca functioneaza planul)Ce sa mai?Falimentez statul

poze
Cristina cu Seby 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Mira, aiurea rau cu statul peste program in starea in care esti. Mai ai putin si scapi de ei. Si pe mine m-a sunat sefa sa ma duc la serviciu sa discutam evaluarea mea pe 2009 . I-am spus scurt ca asemenea discutii nu isi au rostul, eu fiind in concediu medical am contractul de munca suspendat, si nu am drept de semnatura pe niciun act ce tine de serviciu, nici macar ca am luat la cunostinta de evaluare. Dar totusi a reusit sa ma indispuna... Astia chiar nu inteleg ca eu trebuie sa stau in pat si nu sa ma plimb aiurea si sa me enervez cu porcariile lor ! Nu mai zic ca mi-a reprosat voalat ca mi-a facut un serviciu ca mi-a evaluat ea oamenii mei, ca eu n-am fost in stare! Acuma parca vad ca vor incepe sa ma sune si ei, sa se planga de nedreptati. Offf!

Bia draga, vorbeste cu ginecologul sa-ti faca scrisoare medicala pentru sase ore. Nu-i pacat sa-ti irosesti acest drept? Alea doua ore mai bine te plimbi in parc, sau mai bine le dormi .

Olivia, ma bucur ca ai scapat de infectie.

Cris, fix miscarea asta vreau sa o fac si eu , dar eu am spus la toata lumea ca vreau doi sau chiar trei copii. Cand face iubirici un anisor, demaram proiectul bebe2.

Nana 27+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Buna ziua burtici ! In sfarsit soare caldut in Brasov ... de s-ar topi toata gheata ce bine ar fi
Sabina : poate ar trebui sa o iei si tu mai usor cu stresul vanzari biletelor , ai grija
Madamar: mie doctorita mi-a interzis consumul de apa minerala , a zis sa consum doar plata ... si asta din cauza ca cea plata e mai saraca in saruri de cea minerala ; in plus mi-a recomandat sa reduc sarea pe cat posibil ( asta mai greu ca mancarea fara sare nu are nici un gust ).
Bia : asteptam cu nerabdare pozele de vis pe care le-ai promis
Pia-pis : dar tu te duci cu ditamai garderoba dupa tine ... lunga domle' lista ta
Madutza09 : cred ca lista aceea a fost facuta pe vremea cand timpul nu era contractat, cand ziua parea sa nu se mai termine si orele la servici treceau groaznic de greu ... ca altfel nu imi explic cum am putea sa fim speddy gonzales ca sa parcurgem toata listuta in 24 de ore

R_ocsy 25 + Ana Sofia

Apa plata este tot apa minerala: de asta spuneam ca sarurile (Na) sunt in cantitati minerale in apele minerale plate, necarbogazificate. SI am constatat cu adevarat, adik am comparat pe etichete: din ce am consumat cel mai mare continut de Na il are Carpatina si cel mai mic Dorna... deci pe Dorna cu totii:!)

Mary 25+ cu minune de

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna si de la noi, asa, mai pe seara.
Nu stiu cum a zburat si ziua asta. Am sa citesc din urma si apoi mai revin.
Dar acum am o rugaminte si... totally off topic. CUm as putea traduce din engl. expresia "processed meat", despre ce fel de carne ar fi vorba, habar nu am?! E ceva ce trebuie omis pentru a evita cancerul. Stiu ca nu trebuie sa postez aici asa intrebari, dar nu am de la cine sa primesc un raspuns rapid. Sorry.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olivia_popa spune:

pai intru si eu la falimentarea statului...poate pana atunci fac si CIC3,stau numai acasa

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Nati, se traduce chiar asa: carne procesata si cred ca e vorba de mezeluri. Sper sa nu ma insel

Mira fericita 26+cu Maya Alesandra

minunea mea

Mergi la inceput