Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (42)
Raspunsuri - Pagina 15
r_ocsy spune:
Buna ziua !
M-ati pacalit aseara ... va luat cheful de vorba dupa ce am disparut eu din peisaj
!
Arturicii : misto desena gagica in nisip
Beluistef : domnisoara mea se misca cu predilectie in partea dreapta, cam in dreptul buricului ; cand dorm pe o parte atunci intr-adevar o simt putin mai jos ; din fericire nu are preferinta pentru partea abdomenului inferior decat foarte rar si atunci prefera zona vezicii . In mare pot sa spun ca a experimentat cam toate zonele dar are preferinte !
Cristina_26 : nasol cu contractiile , sa stai cuminte in patut . Eu de cand am avut contractiile care se pare ca erau cauzate de frig, am mai avut cateva episoade ( drept, nu asa de puternice ci mai slabute ) la care nu le-am gasit cauza ... frig nu mai putea sa fie ca eram in concediu medical, arestata acasa ; ultima seria a fost saptamana trecuta cand ma gandesc ca poate de la efort ( adica mai multa miscare fata de cata am avut in cele 2 saptamani de concediu )! Un pic cam frustrant sa nu stii de la ce sunt , recunosc si eu !
R_ocsy
26 +
Ana Sofia
anca16 spune:
Si eu tot dupa ce avem noi aici m-am ghidat pt a afla luna...si eram foarte lamurita pana ieri cand mi-a zis ca la 25 de saptamani sunt in luna a 5-a si o saptamana....maine fac 26 de saptamani fix si dupa calculele mele ar fi luna a 5-a implinita si 3 saptamani din a 6-a...o fi gresit ea, ce sa mai zic
...nana, sotul meu e si el tare in ceata.
25 + cu
Razvan
r_ocsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisi-pis Si nu in ultimul rand cred ca am inceput sa ma ingras cam repede, de azi am trecut pe alimentatie sanatoasa, gata, s-au terminat dulciurile si fainoasele in nestire. Mai intra cineva in joc cu mine? cristina_26, stai cumintica in pat, or sa treaca contractiile, nu iti face griji. 23+ cu ![]() |
Si eu una incerc sa imi supraveghez greutatea dupa ce am remarcat un kg in plus intr-o saptamana ... momentan rezist eroic, dar nu stiu cat ma tine. Mi sunt fete aici care s-au reorientat in priviinta alimentatiei, sunt chiar mai constiincioase decat mine

R_ocsy
26 +
Ana Sofia
yoyoyo spune:
| citat din mesajul lui n_a_n_a yoyoyo, nepoteii mei abia scoteau cate un cuvant de genul apa, mama, papa pana in jurul varstei de trei ani; au fost ingrijiti si de mama, si de bunica, educatoare pensionata - pe la trei anisori si-au dat drumul la vorba cu vocabular complet! Si crede-ma ca sunt niste copii super destepti, in special cel mare. Statul acasa doi ani e un lucru cat se poate de sanatos (eu sunt una din fericitele care va face acest lucru), insa din pacate pentru multe mamici nu este o optiune viabila, din motive financiare, in primul rand. Mama mea a stat cu mine acasa 3 luni, apoi am fost la cresa si m-au mai ingrijit sora mamei (cu 10 ani mai mare ca mine, doar!) si o matusa, sora cu bunica mea, dar crede-ma, am fost un copil extrem de precoce, am casete inregistrate cu mine spunand poezioare de trei-patru versuri la doar 11 luni! Deci eu zic ca fiecare copil are propriul ritm de dezvoltare, nu-ti fa griji si procese de constiinta ! By the way, mama o suspecta pe surioara mea mai mica cand avea saracuta cam un anisor ca are retard mintal, ca nu vorbeste cum am facut-o eu Nana 26+ cu iubirici dulce, Adelina Ioana |
fetelor merci de urari
si sa raspund:
rcosy,nana:: am avut 2 bone, prima a stat 6 luni si a doua 1 an
ma bucur ca v-am scris, pot sa zic ca m-am mai linistit
e clar partea cu cresa dezvolta , cred ca mai bine era de il duceam la cresa, altfel se dezvolta, nu era cocolosit:)
asa e, copii sunt diferiti, am zis numai sa prezint cazul nostru fetelor viitoare mamici, sa fie atente din start, ca sa nu pateasca ca mine.
acum il duc cate un pic la gradi cam 2 ore pt socializare si i prinde bine, mai putin faptul ca racim mereu :(
cum se apropie de 3 ani si io fiind mereu prezenta in ultima vreme preajma lui , m-am speriat ca e ceva in neregula si de imi puneam tot felul de intrebari "de ce nu e dezvolat ca altii de varsta lui ca nivel de limbaj si comunicare", insa de cum am vazut progrese in limbaj , numai dupa ce un pic a fost mai urmarit , antrenat in diverse activitati , imi dau semaa ca nu la el e problema si trebuie doar sa ma ocup mai mult de el #61514;
sper doar ca nu am suparat-o pe bubulina din burtica prea tare ca m-am cam necajit pe tema asta :(
ce sa mai zic de sot care il rasfata , nu face bine nici asta , din nou sunt copii si copii ….si e si el un smecher.
sanatate voua, tuturor
-lorrugati-va la doamne doamne, asta face f bine!
Yoyoyo 27 sapt

si mami de fecior Tavi (18.05.07)
n_a_n_a spune:
| citat din mesajul lui yoyoyo e clar partea cu cresa dezvolta , cred ca mai bine era de il duceam la cresa, altfel se dezvolta, nu era cocolosit:) Yoyoyo 27 sapt ![]() si mami de fecior Tavi (18.05.07) |
Mai exista crese in Romania
Apropo, citeam pe coffee chat despre bone azi si am intrat pe un site cu bone recomandat de una dintre mamici. Ras cu plans cand am ascultat interviurile audio...
Nana
27+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
mommy_to_be spune:
Hello burtici!!!
Mama... am o zi... sa-mi traiasca! Seful si-a adus aminte de niste chestii pending de acum un an, mi-a cerut sa-i trimit aceeasi situatie pe care i-am trimis-o de 10 ori, insa treaba tot pending a ramas
, mi-a cerut alta situatie, pe care eu am terminat-o, da' tre sa astept dupa el pana pe la 4-5, sa se intoarca din nu stiu ce sedinta si sa discutam. Iar eu la 3 trebuia sa plec acasa, conform programului de 6 ore, si ma doare spatele de la stat pe scaun de nu mai stiu cum ma cheama... sper sa rezist...
Sorry, da trebuia sa spun cuiva...
sabina,
abia astept sa intru in concediu... numar zilele, pentru ca stresul asta nu imi prieste deloc. Mai nasol k tu nu te poti bucura de asa ceva... iti doresc munca cat mai putin obositoare.
Nati
yoyoyo, felicitari pentru bebelina sanatoasa! Cat despre statul acasa, eu am zis ca 1 an sigur il stau, ca sa fiu aproape de copilul meu. Dupa aceea vedem cum evolueaza lucrurile si ne hotaram ce facem in continuare.
Nana... sa ganguresti cateva cuvinte la 11 luni, ma gandeam si eu. da sa reti si sa redai versuri mi se pare de-a dreptul incredibil WOW!!!
Anca, felicitari si tie pentru bebe sanatos! Stai bine cu 12+. Eu sunt dovada clara a faptului ca se poate si mai rau... din pacate...
Cristina
Sper ca te simti mai bine! Stai lionistita in patut si sa ne tii la curent. Daca e nevoie, mergi la doctor, insa nu te stresa, pentru ca asta nu o sa te ajute in niciun caz.
Va pup burticute si va doresc o zi faina! Ma intorc la ale mele.
Mira
fericita 26+cu
Maya Alesandra
minunea mea
biajitaru spune:
Buna fetele
Eu inca tot pe program normal lucrez dar a cam inceput sa ma supere spatele.
Ziceam ca mai rezist inca o saptamana pana in martie dar sa vedem.
Insomnii nu am dar as dormi intr-una. Voua vi s-a intamplat asa? Ajung seara la 1 acasa si dorm pana la 10-11.
Vad ca voi luati o gramada de pastilute eu deocamdata nu am luat decat Elevit si sper sa nu am probleme pana la sfarsit.
Voi mergeti la expo din 26-28 Feb din Bucuresti?
Vergeturi pe burtica nu am dar pe sani nu am scapat de ele.
Daca mai cresc mult o sa fiu ca Pamela Anderson.
da varianta cu vergeturi![]()
Pup,
Bia
Bia 22+ 
bubu30 spune:
Foarte fain site-ul cu bonele Nana. Merci de pont, habar nu aveam ca exista asa ceva.
M-a ajutat sa vad scorurile reale. Oricum nu as avea curaj sa imi iau bona de pe net.
In martie trebuie sa vad deja ceva bone si chiar azi m-a sunat o colega de servici si mi-a zis niste scoruri la bone ca nu imi venea sa cred,mai ales pe criza asta, dar vad ca pe site-ul asta cer cam atat cat ma gandeam eu.![]()
Ruxi
25 + cu

olivia_popa spune:
Am citit pe diagonala limbaretelor![]()
Despre statul acasa,eu as vrea sa stau cat mai mult cu bebe,macar 1 an,acum sa vedem cum facem fata cu un singur salar pluc CICul
sanatate multa va doresc.
P.S. cu infectia urinara sunt bine,am scapat,acum incerc sa ma tin departe de alte belele![]()
20+
cris_09 spune:
Pisi_pis eu m-am debusolat cu saptamanile si corespondentul in luni de ceva timp...
..dar pentru altii e mai greu,si ca sa scap de cateva minute bune de contraziceri le zic in cate saptamani sunt si sa socoteasca ei cum vor..
poze
Cristina
cu Seby 28+