***LMA spiridusi de ian -feb 2006 (347)***
Raspunsuri - Pagina 9
Bee spune:
Buna fetele.
LA MULTI ANI TUDOR! Sa fii sanatos si norocos.
Miha, rana la cornee? Cum? IMi pare rau.
Andiaroro, superbi copiii. Si Alexandre la ziua lui si Anastasia la carnaval. E maaare printesa. SI ochioasa foc.
Cosmi, groaznica patania copilului. Asta o sa-mi alimenteze si mie "paranoia". Deja vad numai pericole in jur pentru copiii mei. Nici nu mai stii cum sa faci....Offf eu eram adult, aveam 25 de ani cand m-au atacat niste tzigani cu cutitele intr-un autobuz aproape gol. Era si seara tarziu intr-o zona proasta din marginea Bucurestiului, eu faceam naveta de la munca-acasa cu RATB-ul........ Am fost putin socata, dar mi-am revenit rapid.
Giova, se distreaza la Paris, wow.
si o Duminica minunata sa aveti!
www.dropshots.com/dochia" target="_blank">poze1
poze2
maraki spune:
Giova o fi la Moulin Rouge sa vada programul
Ana tin sa te anunt ca am mancat singura 6 bucati de chec A iesit foarte bun, mai delicios decat reteta mea
Cosmi am facut proba, cu niciun ochi nu vad de aproape, imi trebuiesc
Bee oribil prin ce ai trecut
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
T_Ioana spune:
Desi m-am gandit intens la spiridusii sarbatoriti zilele acestea nu am reusit sa postez, asa ca
La multi ani, Alexandre si Tudor!
Sa fiti sanatosi si fericiti si sa le aduceti parintilor numai satisfactii
De citi va mai citesc si eu dar nu reusesc sa raspund si mi-e si jena ca nu retin despre ce ati discutat si sa apar eu asa....
Am vazut pozele de la ziua lui Alexandre si carnavalul Anastasiei. Ce copii frumosi si ce petreceri reusite. Ana, Anastasia pare tare ghidusa si are niste expresii de o maturitate...Alexandre s-a tranmsformat intr-un adevarat cavaler.Pupici si sanatate!
Silvia, inteleg ca in martie veniti in Ro? Daca am inteles bine atunci abia astept sa ne vedem. Mergem la niste gomboti cu prune, deliciosi, la Crama Veche si stam la povesti. Mi-a placut retea de guguluf, cred ca o sa o fac si eu dar in forma de chec (oare merge?) ca nu am forma speciala, din aceea cu gaura!
Brandusa, ce mai fac micutii, cum va mai distrati prin casa? Pe mine m-a atacat o haita de caini in Bucuresti si nici in ziua de azi nu mai trec pe langa caini dubiosi! M-am trezit luni de zile urland ca visam ca ma ataca iar!
Miha, ma bucur ca Tudor e bine! Ce urata treaba cu zgarietura ta de pe cornee, cum ai reusit? Sa aveti petrecere frumoasa cand o fi si sa primeasca Tudor o tona de cadouri!
Cosmina, si eu sunt socata de faze din astea, copii atacati in fata scolii, in parcuri, pe strada.....Doamne, in ce lume traim!
Giova banuiesc ca experimenteaza romantismul in stare pura, in cel mai romantic loc din lume. Cristi chiar zicea (i-am povestit de we Giovei) ca am putea sa mergem si noi la Paris, ca ar fi romantic dar saracu om si-a gresit nevasta ca eu nu prea am manifestari romantice iar cu burtocul prin avion chiar nu m-as risca!
Maraki, l-am vazut si pe Angelo in rosu, draguti foc toti iar educatoarele alea au fost super costumate. Razvan a zis cand a vazut pozele "ooo, mi-e frica de vrajitoarele astea"
Iuliana, pe unde sunteti?
Noi ok, ma gandesc cu groaza la inca o spatamana de munca, mi se aglomereaza toate acum ca trag de mine sa termin pana intru in prenatal.
O sa incepem saptamana asta renovarile (se pare ca pe mine asa ma apuca, cand sunt) si am zis sa o luam mai din timp ca sa nu o intindem iar pana aproape cand nasc. Oricum, pana la Pasti sper sa terminam. Mai urat e ca trebuie sa ne mutam 2-3 saptamani undeva (cat se sparg peretii si e raf si moloz) si in afara de soacra-mea nu am gasit alta solutie.
In rest ne pregatim de serbare, Razvan o sa fie floarea-soarelui si aseara mi-am muncit creierii si mainile sa-i fac o coronita cu floarea-soarelui, poezia o stie bine sper sa-si si caste gura ca de obicei se intimideaza cumplit in fata publicului si vorbeste ca ventrilocii, cu dintii inclestati.
Eu sunt deprimata cam in 90% din timp pt ca nu ma mai suport asa grasa (stiu, o sa ziceti ca sunt cam dusa), mananc cat de ponderat pot, am exclus paninea, grasimile, zaharul, mananc multe fructe si degeaba, am luat deja 12,5 kg. Am impresia ca ma ingras si cand respir, cam asta e unul din motivele pt care postez mai rar, ca nu fac altceva decat sa ma plang. Norocul meu e Razvan, ca e dulce si pupacios si iubaret si daca ma vede plangand se apuca si el de bocit asa ca ma abtin pe cat posibil.
Sunt necajita si ca nu gasesc carucior cum imi trebuie, place si la banii de care dispun decat pe site-uri in strainatate si din pacate marea majoritate nu trimit in Ro. Astia din Romania sunt nebuni, au exact aceleasi carucioare la dublu pret...of, tara ciudata!
Va las acum ca m-am plans destul, sa aveti o saptamana frumoasa si usoara!
Pupici tuturor!
Ioanaluiwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) si 28+ cuSonia
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3 , www.dropshots.com/T_Ioana6" target="_blank">4(NOU) , Filmulete serbare
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"
marchplayer spune:
Seara buna
Maraki ce film este ala greek wedding?
vezi ca au inceput sa apara episoade noi din Flash Forward.
maraki spune:
Buna seara,
Ioana lasa depresia ca nu cred ca este cazul Esti o gravidutza super, kg cred ca sant numai de la bb si lichidul amniotic, pe tine nu se vede nicio schimbare, arati foarte bine Bucura-te ca vei sta la socrela acum cand ai nevoie de putin ajutor, 3 sapt. trec repede Nu mai plange in fatza lui Razvan, copiii percep situatiile mult mai profund si sant afectati,baiatului si sarcina usoara in continuare.
March nu stiu sigur daca am scris bine titlul filmului, a aparut de vreo 4-5 ani dar este super...o grecoaica se marita cu un suedez parca, ea cu neam mare in pragul pregatirilor de nunta, el doar cu parintii Faza tare a fost cand au venit parintii lui sa-i cunoasca familia viitoarei nore ( le-a cunoscut tot neamul ) si cea mai adevarata a fost la sfarsit cand au aratat ca mirii locuiau intr-o casa daruita de tatal miresei insa era.....la cativa metri de casa socrilor Asa sant grecii, vor sa aiba copiii aproape de ei toata viata, socrosenii mei au facut in Grecia o vila cu 4 apartamenteca sa aiba baietii langa ei la batranete Tot ce vezi in filmul ala, se intampla in viata adevarata cu grecii
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Ana_m spune:
La multi ani Tudor !!!
Maraki , Daniela filmul e cu titlul original :
(My Big Fat Greek Wedding) E super am vazut-o de vreo 2 ori , ultima data cred ca aul trecut si chiar m-am gandit la tine Maraki . Chiar is dusi .
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
toanca spune:
Cu intarziere LA MULTI ANI Tudor!!!
Abia am avenit la birou ca am avut niste treburi de rezolvat pentru banca.
Cosmi, Matei e la gradinita "Sapte ani"; au si site exact cu acelasi nume.
Ioana, nu esti romantica de fel, sau nu esti acum ca esti doi intr-unu?
12.5 kg nu e mult deloc....
Maraki, mai bine mergi la un control; eu port ochelari la calculator ca altfel ma iau niste dureri de cap
maraki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ana_m La multi ani Tudor !!! Maraki , Daniela filmul e cu titlul original : (My Big Fat Greek Wedding) E super am vazut-o de vreo 2 ori , ultima data cred ca aul trecut si chiar m-am gandit la tine Maraki . Chiar is dusi . Ana si Clara Francesca (16.01.2006) http://www.dropshots.com/ana_m |
asaaa Ana, cat m-am chinuit sa imi aduc aminte titlul Da, asta esteSi eu tot de doua ori l-am vazut
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Hello,
Uitati unde va merge Agelos sambata
Nici nu stiam de locul asta, este mult mai are decat Cocoloco, preturile aceleasi: 8 euro intrarea pt copii si 4 pt adulti, au in schimb mai multe feluri de mancare si se consuma doar in restaurant. Angelo este invitat de Thomas,tatal lui Aristotelis pt ca este ziua baiatului sapt asta. Cred ca ma duc si eu duminica, vreau sa vad cum este la fatza locului Sambata las barbatii sa fie cu copiii, Thomas este separat de nevasta-sa, acum sa vedem daca vrea ea sa-i dea copiii sambata ca se suceste la 180 de grade
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5