***LMA spiridusi de ian -feb 2006 (347)***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Silvy, nu ma uit online ca nu imi place. Eu am timp de vazut filme seriale dupa ce se culca kinderii(la pranz sau seara). Si prefer sa le vad la tv nu comp.(asta are zgomot de fond si ma enerveaza.
Dr.House ai vazut? Dar Californication? Sunt super! Si The Tudors este bun, si mai sunt o gramada... Eu astept sa se difuzeze tot sezonul si abia dupa accea ma uit la el. Este stresant si ca trebuie sa astept inceputul unui nou sezon dara sa astept sa mai treaca o saptamana. Serialele le cam iau la rand.
Ai grija cu cutitele alea.
daca iti cumperi aparat de deshidratat si faci vegeta naturala cumpar si eu de la tine
maraki, pai doar 11 a mai aparut, presupun ca 12 apare saptamana viitoare. Eu o sa ma uit la el in mai dupa ce se va incheia sezonul. Cum spuneam...n-am chef sa astept.
la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Silvia, f. simpatica remarca ta "cum sa stai acasa si sa fii totusi ocupata", oricum mare atentie cu cutitele, noi am patit-o de rev, am ajuns cu mama la urgente si i-a facut o cusatura cu 6 fire..Retetele tale bestiale, e musai sa fac guguluful de iarna. Si Tudor mai scoate cate o vb. deocheata, ii face chiar placere sa zica cate-o prostie.
Maraki ai neam mare nu gluma, sunt renumiti grecii legat de faptul ca tin mult ca familia sa ramana cat mai unita. De faza cu aspiratul as fi zis si eu ca Giorgios.
Ana , abia astept sa ne zica Giova cum a fost intalnirea si cum a fost la Paris, ii invidiez, dar merita Giova un weekend romantic. Si noi planuim unul, sper sa fie sapt. viitoare la Budapesta.
Cosmi, hm coltul rusinii, las ca asa-s baietii, mai bine decat sa stea singur in banca lui.
Ana multumesc mult de urari, va pup si numai bine si voua, am mai vazut poze cu voi, frumoasa foc e Clara.
Ioana, oau ce pb ai, nu-i bine, nu-i bine, nu se vad kg alea, zau asa, n-are rost sa-ti faci pb cu kg, o sa se duca ele dupa ce nasti. Nu mi-a venit sa cred ca ai deja 28 de sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Noi suntem bine, amandoi, eu rana nu stiu cum am dobandit-o, pb mi-a intrat ceva in ochi.
Tudor asteapta petrecerea, a primit ceva cadouri, dar mai vrea.
Ma molipsesc si eu cu filmele de la voi, tot caut filme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Silvi am scris la timpul respectiv, mi s-a retras umflatura si nu m-am mai dus la dr.Gata, nu mai este Aoleo ce ai patit si tu cu taietura Ai grija de acum incolo Angelo sta bine cu Ca pt ca in fiecare zi mananca iaurturi de 2x pe zi plus cascavalul de la sandwich-ul cald + philadelphia de la sandwich-ul de dimineata.
Miha asa este,neam mare dar dupa atatia ani nu ma mai simt obligata sa fiu la fiecare petrecere prezenta Il trimit in schimb pe Giorgos cu Angelo, copilul trebuie sa petreaca timp si cu neamurile mai ales ca-i place

March, episodul 11 cred ca il am de 3 sapt Nici nu stiu ce filme sa mai trag, daca imi trebuiesc cate 4-5 pt fiecare dvd

Maine ne scrie Giova

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

carceii sunt dati de lipsa de magneziu, nu de calciu.asa ca, Maraki, incearca sa-i dai copilului mai multa cioco, cacao, banane,nuci,migdale si altele din neam.fr obisnuiesc sa rec si ape bogate in magneziu...carceii pot fi dati si de spasmele ce le au pt ca cresc.
Ioana-scapa de bagajul ganditor si bucura-te de sarcina ceea ce sunt convinsa ca o sa faci dupa ce scapi de serv.kg vin si se duc: tu esti ambitioasa si scapi sigur de ele.
miha-maica-mea a avut ce ai tu acum vreo 15 ani si a facut o operatie care a evol ok/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am ajuns cu bine...intru mai tarziu sa va povestesc.

Ne-am intalnit cu Ana si Cristi...super intalnire (revin mai tarziu cu povesti)
Ana lasa scuzele, ca a fost o placere....cum mai e Anastasia?

Iuliana! Multa sanatate si fericire alaturi de baietii tai!

Sabina de Irina! sa cresti mare si sanatoasa papusa frumoasa si isteata!

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

La multi ani Iuliana sa ti se undeplineasca toate gandurile
Irina sa iti traiasca Sabina sanatate si tot ce va doriti.
Giova asteptam sa ne povestesti cum a fost

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Multumesc mult fetelor!

Mergi la inceput

La multi ani Sabina
La multi ani Toanca

Giova cand ai timp, sa ne pui poze Bine ati venit sanatosi te asteptam cu impresii

Ana de Mg a spus si Giorgos ieri, Angelo mananca ciocolata aproape in fiecare zi O fi de la crestere cum spui....

ma duc sa pun un pui pe sticla pt Angelo, sa fie gata cand vine de la gradi....aseara a avut pofta depui, facusem aripioare picante, a luat o gura si nu a mai vrut...am zis sa-i fac azi un pui pe sticla pt ca iese la fel cu cel de la rotisor...sper sa manance...

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Whitney Houston si-a pierdut vocea Nu credeam ca poti sa iti pierzi talentul, auzeam cantaretii ca spuneau ca este un har, un dar de la Dumnezeu...pacat. Pai cantecul asta il putem canta si noi in felul nostru, daca ea nu-l mai poate reda

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput