Senioare mari, mijlocii si mici (72)
Raspunsuri - Pagina 3
galliciana spune:
ani,
fata pt vot!
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
galliciana spune:
aliooooooooooooooooo! iar ati disparut???![]()
![]()
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
ada29 spune:
Vine,vine primavaraaaa....
Wauuu,ce capitol frumos avem,se vede ca vine primavara
Multumim Nico(da obrazul sa te tzuc)multumim Galli(da-l si pe al tau)
am vrut sa zic mai multe dar..am uitat,nu-mi merg nici zambaretii{plang} dar afara e soareeee,yesss.No va pupacesc pe toate.
Nu stiu pe unde umbla Ellyshor,Amy nici atat,daca Bebita a fost la ecograf,analizele lui Ani sper sa iasa bune,o pup pe Sorinake si gata trimit soarele pe strada voastra si in sufletul voastru.
Fug sa votez subjectu'
edit,mi-au aparut floricelele,hihihi

galliciana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui guzelnico Galli, am gatat treaba. Daca nu-ti place, mai bibileste tu, ca mie mi se tulbura vederea. _ Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL |
nico,se multumeste f important!

dar de ce ai sters designer-ul?
galliciana spune:
adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
!
multumim pt vot!

manu,habar nu am de fel 2......
ciorba mai am,exact2 portii.
am facut niste branza de vaca...
mai lucrez...![]()
micomic spune:
buna fetelor, vad ca va miscati repede si sunteti tare harnicute. 
azi am fost si am facut un HSG sa vedem ce e cu trompa ramasa.. ei sunt si bune sunt si rele. trompa e permeabila ce e bine
dar e filiforma ce e rau 
si m-am si programat la doctorita mea dar tocmai in luna martie pe 25 
caci a fost plecata o luna jumatate in concediu, uf cand oi mai ajunge sa incep iar cu IA 
va pupicesc pe toate 
ralualexandrei spune:
Hai daca tot mi-am bagat nasul aici sa va spun ce am facut de mancare azi si ieri.
Ieri am facut orez cu pulpe de pui(un care am adaugat cateva ciuperci,ardei gras galben si un morcov ras)l-am servit alaturi de salata de varza acra
Azi am pregatit salata orientala ,eu o fac in functie de inspiratie si ce e prin frigider,adica:cartofi fierti,bucatele de sunca de pui,masline,gogosar murat si castraveti acri,maioneza.
Desert:negresa,caci data trecuta nu le-a ajuns nici pe o masea ![]()
La pranz am mai avut ciorba de perisoare acrita cu lamaie.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
menics spune:
joi am curs la de la 10 la 17.30
tocmai am fost anuntata ca voi introduce niste facturi ![]()
galli eu m-am hotarat: nu gatesc nimic...imi bag piciorul drept... voi calca ( daca am chef), voi face baita si voi sta la tv...
G cica nu mai mananca seara, asa ca eu ma descurc... fructe nene ca sunt sanatoase hihi...sunt in incurcatura: am sunat asistenta sa o intreb ce naiba se intampla ca nu-mi mai vin uratii... si m-a sfatuit sa fac un test ... am un imens morcov...sunt usor depresiva...
mda, om trai si om vedea...
Manu
menics spune:
uff, bine ca a trecut ziua de azi...
ma pregatesc sa plec, va 

pe toate o seara placuta sa aveti
Manu
ANI.G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui menics [nu gatesc nimic...imi bag piciorul drept... |
si cu stangul ce faci ???

de test vroiam si eu sa-ti zic.
http://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI...
http://www.fertilityfriend.com/ticker/28667f/ttc.png