SKI IN SLOVACIA

SKI IN SLOVACIA | Autor: TOMALAVINIA

Link direct la acest mesaj

Buna!
Ne gandim la un concediu la ski in Slovacia.
MI-ar fi de un real folos sa-mi impartasiti impresii, cei care ati fost.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

Buna!
Pana la urma am ales TALE.
Suficiente informatii am primit de la agentie.
Impresiile inca sunt binevenite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

eu as fi recunoscatoare daca ne-ai povesti cate ceva la intoarcere

..timpul sterge totul, dar focul naste foc (Iris)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Si eu astept impresiile la intoarcere.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Sigur, doar sa ne intoarcem cu bine!
Drumurile, sunt, mult mai bune. :)fara gropi

Mergi la inceput

Buna fetelor!
Am sosit de la ski.A fost minunat.Statiunea e langa Brezno, in Tatra joasa.
Pe langa faptul ca am fost cazati la un hotel de 3 stele, cu mic dejun inclus( mancare buna ), ski bus si teleschi gratuit, partia e o partie superba.Mai multe chiar.Sunt 4 partii, cu diferite grade de inclinatie, accesul pe partie e de la ora 9 la 16.Curatenie.Ordine.Ceea ce in Romania nu exista.:(
Si cel mai bun lucru, Maria, la numai 5 ani a invatat sa schieze, si chiar ii place :), in 3 zile, e uimitor cit de repese invata copiii!
Tara, Slovacia, e asemantoare Romaniei, drumul difera, in unele locuri sunt gropi( de ex la iesire din Ungaria, in fostul punct de trecere al frontierei) in alte loccuri drum bun.
RRomi sunt multi, am intalnit ff multi pe parcursul calatoriei spre statiunea Tale.Dar in statiune nici urma de ei.
Limba vorbita e slovaca, am comunicat si in maghiara si engleza.
Recomand schiatul acolo, in acaesta statiune, mai ales daca nu aveti suficient timp la dispozitie sa va deplasati in alta tara, gen Austria, unde am inteles ca partia e si mai si....
Va pup
Dac amai aveti intrebari, va stau cu placere la dispozitie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Lavinia, poti sa-mi spui te rog aici sau pe PM prin ce agentie ati fost? Multumesc

Mergi la inceput