Dovleceii sarbatoresc: LMA Raluk(sept-oct) 79
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica_dicut/monica_dicut.jpg)
monica_dicut spune:
Deci eu sunt plina de spumele marii alea mari de tot. Plang de azi de dimineata de nervi Zgatix al meu s-a umplut de bubite pe tot abdomenul, spate si maini. Arata ORIBIL!!!. EL plange, e iritat, io plang cu el ca am deja ochii de melc si nu mai vad bine
EU totusi nu cred ca ce are acum e dermatita pt ca cele de pe fata i-au disparut complet, cred ca are o alergie la ceva ca nu se poate chiar in halul asta. SI nu sunt uscate si nu se descuameaza. Mama lor de bube ca nu mai pot.
MErgem acum dupa amiaza la pediatra. Tineti-ne va rugam pumnii ca eu mai am putin si clachez urat de tot
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monikus/monikus.jpg)
monikus spune:
Danuta, Moni va tin pumnii la dr. Sper sa fie bine copilasii vostri.
Danuta .
Monica, mami fericita de
Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
POZE BOTEZ
povestea nasterii puiului de om Rares Andrei
![](images/user_woman.png)
liliac1 spune:
Neata de la noi.
Va intrebati de ce "neata"?? Pai abia ce m-am trezit Cum de ce?? Pai sa fiu energizata pentru diseara. M-apuc sa-mi pregatesc costumatia. Fraguto nu ma mai prinzi tu in capot
Acum....sa zic ce aveam de spus de ieri...dar m-a luat valul asa ca apelez la memorie.
Fraguto ma bucur nespus ca te-ai mai linistit in privinta bubitelor frumoasei Natalix si speram sa mearga in directia cea buna. Eu ti-as spune sa incerci totusi, o perioada, si cu apa incalzita si sa pui in cadita si-o lingurita de amidon ca n-are ce sa dauneze.
mada ma gandeam aseara cat sunteti voi doua de incercate Asta va face sa fiti si mai puternice, si mai apropiate. M rog ca toate lucrurile sa se aranjeze in cele din urma si o sa fie bine. Hmmm, n-am putut sa nu observ ca-ti doresti o fratioara pentru Iri
Pai sa fie cand vrei tu!
roxxy ce sperietura Fetelor, achzitionati perne de-acum sau daca aveti plapumi si nu stiati ce sa faceti cu ele ca stau pe undeva si va este frica sa nu le pape moliile, ei e cazul sa le scoateti si sa le insirati de-a lungul patului.
Eu am gasit-o pe Andra escaladand patutul si se prinsese intre patut si sifonier, cu un picior se agatase de patut si cu capu'n jos. Aia a fost cea mai cosmaroasa faza. M-am invatat minte si ne-am facut achizitii pentru eventualele cazaturi. Le-am folosit pana inspre 3 ani.
Alex ai luat o decizie buna in ceea ce priveste luatul temperaturii toata ziua. Eu i-o iau in faza incipienta cu buzele pe fruntita. Daca mi se pare suspect bag de-ala electronic..si daca ala sare de 38, apelez la cel mai sigur termomentru ce-l am, ala clasic cu mercur pe care i-l pun (sa nu radeti) la subbrat.
Mangulico Cat m-am gandit zilele astea la tine si asociam mutatul vostru cu vremea de-aici. Te asteptam sa te linistesti la casa noua si pana atunci sa stii ca esti in gandurile noastre bune. si
pt frumosul Aidan.
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/selen80/selen80.jpg)
selen80 spune:
Danuta, Monica tinem pumnii, sa va intoarceti cu vesti bune
Alex o pup pe printesa pe obrajiorii ei bucalati sic e rochita are ea, mai mai
Hepilica da, uite ca de Carrefour uitasem, adevarul e ca mi-e cam greu sa ajung acolo, noi suntem la un capat al orasului si carfur in celalalt
Tachila pupam mucosii sa le treaca fara alte probleme
Roxxy ce sperietura, inseamna ca tb sa am si eu grija de acum, ca si a mea pleaca in toata partile (si mai ales in spate )
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM! de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
techila spune:
of mamicilor...dar azi s-au legat toate de noi???
bafta la doctor fetelor, sa veniti cu puiutii sanatosi
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
liliac1 spune:
Ralukule inca odata, mamis, La Multi Ani! Sa traiesti o mie de ani si toti sa-i duci in armonie.
L Multe lunite si sarbatoritilor de astazi sa-i pup eu pe fruntitele lor
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
D'ale Andrei
Vremuri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/selen80/selen80.jpg)
selen80 spune:
Monikus prin cate mai treci si tu mami cu lapticul nu-ti face griji, e foarte bine ca a primit 4 luni lapte bunuc, uite ca altii nu au fost nici macar atat de norocosi..multa sanatate iti doresc
Aida welcome back, de cand te asteptam la cotitura! tu mai lipsesti de la party-uri ca sa fie complete
Manga greul a trecut, zic eu, acum e tare frumos sa le aranjezi pe toate la locul lor, in casuta proaspat aranjata... right back at you!
Bia ai fost fenomenala si tu ieri si azi! mi-a placu aia cu Luto, ca e halucinogena si ca intram in sevraj fara ea
Raluk nu pierdeti nimic mami, ma laud si eu degeaba, ca cine are curaj sa-si mai scoata buricu la vedere??
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM! de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carinablanca/carinablanca.jpg)
carinablanca spune:
Uau fetelor cat ati mai scris!!!!!!!!
Ieri nu am reusit sa ajung la zi si va rog sa ma scuzati daca nu raspund la toata lumea dar la cat am de recuperat nu cred ca o sa pot.
Neaparat am vrut sa intru azi sa spun La multi Ani, sanatate, bucurii si fericire si bineinteles tot ce iti doresti de la viata, sa te bucuri de micutul tau caruia ii irez la fel la implinirea a 4 lunite Raluk si Alexandru Daniel
Mai vreau sa spun Iulia Anamaria, Ioana Maria Alexandra, Sonia, Denis-Tudor, Rares Andrei, Ana Elisa
Nu stiu cand va ajung din urma dar vreau sa spun
Fragutza ma bucur ca medicul va dat vesti bune si sper sa mearga la voi tratamentul.
Raluk multumim de grija .
Madalina sanatate la surioara.
Carina de scumpete de
Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
Happy Valentine's Day
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui techila nu-s muci d-aia de aer uscat...is d-aia multi si aposi si galbeni (scuze...) de mi se ineaca si pompa cand o bag in nas. oricum am umidificator la ei in camera... Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia ![]() |
Mai mult decat sa-i aspiri mai ceva ca prin casa, nu prea ai ce face. Sa speram ca raman la stadiul de muci si nu va evolua spre altceva. Pune ser, baga aspiratorul si dup-aia apa de mare. Vezi ca si de la ser o sa ti se para ca scoti crocobauri.
Multa sanatate puiutilor!
Ce-i chestia aia de umidificat atmosfera??? De unde se ia? Cum se foloseste?? Ca eu insir degeaba castroane cu apa prin toata casa si in afara de mucegai, nicio diferenta nu exista.
Liliana,
![](comoara.gif)
![](baietel.gif)
D'ale Andrei
Vremuri
mimika spune:
La multi ani, raluk-ule!!!!Sa fii fericita si sa ne fericesti si pe noi cu sufletul tau cald si saritor
monikus, mami, prin cate treci si tu.fata rabdatoare
revin
Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
poze cu noi