Dovleceii sarbatoresc: LMA Raluk(sept-oct) 78
Raspunsuri - Pagina 9
raluk16 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
de mancare sau de dansat ? te informez ca la acest carnaval eu sunt ciupercuta si techila poarca....dar nu mai zicem ca daca mai vin fete sa vedem daca ne ghicesc Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
Ioooiii, Luci, www.moca.org/party/finishingschool/wp-content/uploads/2008/10/dis_mushroom.jpg" target="_blank">tu erai?
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
tulibu spune:
citat din mesajul lui liliac1
Tulibu, ia uite ce-mi zice mie de berea ta Forbidden You don't have permission to access /thepetshow/files/2009/09/beer.jpg on this server. Deci ia-ti gandul...ti-a baut-o cineva intre timp Care ati luat berea fetei, mai? Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
si eu am zis ca e de la laptopul cica reparat, ca face mai rau ca inainte,dati-mi bereaaaaaaaaaaa
Fragutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui techila fraguto, stai bre ca avem ce fuma...nu auzi ca e tort de iarba??? Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia ![]() |
Bre, io nu fumez..eu tre sa mananc...
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui techila fraguto, stai bre ca avem ce fuma...nu auzi ca e tort de iarba??? Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia ![]() |
cine are un chibrit?

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)Bruce, minunea noastrå
Ellenuta spune:
citat din mesajul lui Iulika29
La mancat??! Cum så nu? ![]() ![]() www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)Bruce, minunea noastrå |
da, of course .. dar si la pregatit caci asta vara ce te mai gratareai ..
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
monica_dicut spune:
Io am furat berea
ca nu mi-a dat si mie nimeni un Bailey;s 
Monica
de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut Hmmmm hmmm (emoticon care-si drege vocea) Tan tanaaaaaaaa, special pt raluka aluka uka kaa kaaaa Puuuuuuscaaaaa si curiauaaaaa lataaaaa Aiiii, sheeee barbat eram o dataaaaaa Laaaaa vaaaanat prin munti si vaaaaaai CU dovleciiiii meeeeeiiii Caaaaaad eraaaam tanar fishioooooooor Eraaaaam falaaaaa odiseeeeeloooooor Cate telefoane-am daaaaat Faraaaaaaa bani ei m-au lasaaaaat Zi-le Loredanaaaa!!! ![]() Ziga zaga zigalaga zigizaga zigalaga zighizaga zigalaga za ![]() Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei ![]() |
Iiooooooooiiiiiii

cred ca am febra musculara la sunci abdomen, ca deja ma doare burta de ras

mary_07 spune:
| citat din mesajul lui techila mey mary...pai io credeam ca asa te-ai deghizat tu...in tocuri si rujata...ce???? acu te imbraci? stai sa ma mai gandesc daca te mai dansez....asa...alta e treaba Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia ![]() |

Mely ,
implinita de Alexandru si RazvanAstept primavara...

_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui Ellenuta v-am prins, vrajitoarelor .. iara sunteti la party? pai e normal .. incepe petrecerea pentru ziua Ralucutei noastre dragi!! sa cante muzica, sa curga vinul, berea sau ce doriti dumneavoastra .. da' sa fie si un gratarel acolo sa nu ne pice greu. iulika ne bazam pe tine, da? sa incingem pingelele! Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) Eva Anna papa bun |
multu multu

Iulika e doar cu mancatul
Moni din alea am si io acasa, multumesc mult
mary_07 spune:
citat din mesajul lui raluk16
Iiooooooooiiiiiii ![]() ![]() ![]() ![]() cred ca am febra musculara la sunci abdomen, ca deja ma doare burta de ras ![]() Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |

CEA MAI TARE DEDICATIE EVER

Mely ,
implinita de Alexandru si RazvanAstept primavara...

_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau

Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)