Dovleceii sarbatoresc: LMA Raluk(sept-oct) 78
Raspunsuri - Pagina 26
delia79 spune:
Saluti fetele 
Cu mare intarziere urez si eu LA MULTI ANI!!! lui Luto, sa ai parte scumpa de tot ce iti doresti alaturi de ochii albastri ai baietilor tai 

LA MULTI ANI!!! Raluk si multa fericire alaturi de familie si prieteni si sa-ti aduca Alex numai bucurii. Ti-am admirat si eu tunsoarea, ai un aer chic asa, frantuzesc
, iti sta foarte bine.
Mai fetelor, da' ce petrecere faina ati avut, sa va fie de bine ospatul si distractia. Multumim Monicai pentru concertul extraordinar din seara asta
. Liliac, est to-ta-la
Sunteti in forma maxima, niste zuze 
. Hai ca ma bag eu la facut curat, ca am gasit dezastru, sticle sparte, mancare pe jos, pantofi si haine aruncate.....
Fetele, eu nu mai sunt capabila sa tin pasul cu voi, am multe treburi pe cap, asa ca ma multumesc sa mai citesc cate o pagina cand apuc, dar sa stiti ca mi-e dor tare de voi si mi-e ciuda de mor ca m-am auto-exclus din grupul vostru minunat 

.
Mada, te pup dulce si soimita transmite pupici umezi
la Iri, cu speranta ca nu si-a gasit alta blonda
. E foarte precoc si perspicac baietu daca stie deja sa scrie 
.
Manga, nu mai stiu la ce capitol povesteai de Piski, ca a fost mai sensibil cand v-ati mutat, sper ca acum totul e oki cu buzicile sexy 
Iulika, ce pofta nebuna mi-ai facut cu pufuleti 
, sunt de BM?
Eu cu mari eforturi, a se citi 3 saptamani de observatii temeinice si perseverenta, am reusit sa impun un mic programel pentru soimita mea, drept pt care acum doarme si ea ziua cate jumate de ora, in 3 reprize. Iesim afara zilnic, au fost superbe ultimele saptamani la Montreal. In rest, ma lupt teancuri de hartoage, se apropie declaratiile de venit si trebuie puse in ordine toate facturile, chitantele etc din 2009, asa ca ma distrez
.
Va pupicesc dragelor, sper sa nu aveti mahmureala maine 

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
septoct2009 spune:
neata
pentru toate fetele petrecarete ..

s-o savurati cu placere la un www.youtube.com/watch?v=baLaHiBPuR4&feature=PlayList&p=F308302499096144&playnext=1&playnext_from=PL&index=62" target="_blank">cantecel
si desigur poftiti la un nou capitol ..
79
elle